Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba bende ilk görüşmede Yücel hoca ve semra hoca vardı. Ben başlangıçta kim varsa onunla devam etmek istediğimi ısrarla belirttiğim için yücel hoca ile devam ettim. Ben memnun kaldım fazla ilgi alaka bekleyen biri olmadığım için sorduğum sorulara hep cevap aldım bu yüzden memnun kaldım diğerleri için fikir beyan edemiyorum bu yüzden 🤷🏼 inşallah sizden de güzel haberler alırız 🙏

Yücel hocaya mesaj attım ben sonuçlarımı çok sevindim çiğdem hanım hayırlı olsun diye döndü. Telefonda da gönül hoca aramış olsaydı çok sıcak konuşurdu eminim ama az hemşireler çok ruhsuz ve telefonda konuştuğum kimdi bilmiyorum onunda enerjisini sevmedim:))
Dr lar aramıyor canım hemşireler ariyor .

Merhabalar, aranıza yeni katıldım.41 yaşında amh 0,25 ile tüp bebek tedavisine başladım geçen ay şişli memorialde.5 nisanda opu oldu, tek yumurta toplandı ve 3.gün gelişimi iyi değil denildi bugün.Aysu hanımla başladım, son iki kontrolümde ipek hanım vardı. Aysu hanımla devam etmek istemiyorum acaba hangi doktorla devam etmemi önerirsiniz
Merhabalar geçmiş olsun, tedaviniz hayırlı olsun inşallah. Benim dr um Yücel bey fakat sadece ilk muayene de gördüm . Diğer bütün takiplerimi Türkan Hanım yaptı. Bana çok samimi geldi çok güler yüzlü, cok güzel bilgilendiriyor üstelik kendi dr um olmadığı halde çok ilgili idi . Zaten transferi bildiğim kadarı ile 2 doktor yapıyor Yücel bey ile gönül hanim . Kasim ayında benim aysu hanım di aslında güler yüzlü idi ama ben elektrik alamadım. Ben çok soru soran bir inş deği ben sormadım o da hı açıklamadı girip çıktım o şekilde. Yücel bey de sormazsan birsey demiyor ama ben onu kızımın zamanından biliyorum 2014 te de orda idi gönül hoca ile ikisi eskiler . Ama konuşkan güler yüz ilgi istiyorsanız Türkan hanim derim .

Merhaba bende ilk görüşmede Yücel hoca ve semra hoca vardı. Ben başlangıçta kim varsa onunla devam etmek istediğimi ısrarla belirttiğim için yücel hoca ile devam ettim. Ben memnun kaldım fazla ilgi alaka bekleyen biri olmadığım için sorduğum sorulara hep cevap aldım bu yüzden memnun kaldım diğerleri için fikir beyan edemiyorum bu yüzden 🤷🏼 inşallah sizden de güzel haberler alırız 🙏
Ben Semra hocayi ne Kasım da gördüm ne de şimdi gördüm, gölgesini bile görmedim. Ama heyet oldukları için bütün dosyalar ellerinden geçiyor. Takipte dr güleryuz bence şuan önemli olan çünkü zaten transferi sadece 2 doktor yapıyor

Merhabalar geçmiş olsun, tedaviniz hayırlı olsun inşallah. Benim dr um Yücel bey fakat sadece ilk muayene de gördüm . Diğer bütün takiplerimi Türkan Hanım yaptı. Bana çok samimi geldi çok güler yüzlü, cok güzel bilgilendiriyor üstelik kendi dr um olmadığı halde çok ilgili idi . Zaten transferi bildiğim kadarı ile 2 doktor yapıyor Yücel bey ile gönül hanim . Kasim ayında benim aysu hanım di aslında güler yüzlü idi ama ben elektrik alamadım. Ben çok soru soran bir inş deği ben sormadım o da hı açıklamadı girip çıktım o şekilde. Yücel bey de sormazsan birsey demiyor ama ben onu kızımın zamanından biliyorum 2014 te de orda idi gönül hoca ile ikisi eskiler . Ama konuşkan güler yüz ilgi istiyorsanız Türkan hanim derim .
Ama hakkını yiyemem aysu hoca ya aksam 10 da mesaj atsam hep döndü. Bu sefer doktorun telefonu bile yoktu. Ben ilk gün ısrarla Yücel bey dedim yoğun dediler Türkan hocaya verdiler bende dedi ben size ısrarla Yücel bey dedim o zaman taşıyorum dediğim de 5 dakika sonra aradılar Yücel hoca ayarlandı dendi ama sadece zorluk çıkardığım için o şekil oldu ilk muayene sus payı.sonra hemşire hattını arayıp kızdım dedim benim doktorum muhatap im kim dedim . Ben baştan bilsem ilk Türkan hocayı seçer en azından muhatap im olurdu . Dedikleri cevap zaten doktorlar la işiniz yok hemşire hattına istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz muhatap biziz dediler .

Kızlar Mutlu1anne Mutlu1anne ve Busra2015 Busra2015 kızlar sonuçları hastane ile paylaştiktan sonra arayan soran oldumu? Ben yarın Memorial Şişli ye gidip kan vermeyi düşünüyorum olmadı hoca ile yüz yüze görüşürüm diye düşünüyorum ama sonuca bağlı sanki ruh halime göre 🤔🤭
Yarın kaçta vereceksiniz hadi inşallah Rabbım e emanetsiniz ,güzel haberlerinizi bekliyoruz 🤲 hemşire hattına sonucu haber veriyorsunuz 2 saatt sonra filan sizi arıyorlar ben perşembe verdim ilk kanı cuma günü Yücel beyde aradı.

Aysu hanımdan neden memnun kalmadınız ? Çok merak ettim . İlk gorusmemi onunla yapmsitim çok güleryuzlu gelmişti bana .
Aysu hanım aslında doçent kaliteli bir hoca . Fakat sorarsanız konuşuyor aslında hepsi aynı. Herkesin frekansı bağlı. Burda kaç kişi Beril hanımı övdü mesela ben hiç sevememistim. Ben im dr um Aysu hanım iken bir pazar ona verdiler takip i kibristan gelmiş o akşam sabah yaklaşık 2 saat kadar randevum gecikti . Sonra ne guleryuz ne merhaba kontrolü etti kan verin dedi o kadar insan bir sorunuz var mı der . Bence frekans ve o an içinin sinmesi çok önemli. Benim 2014 dr Ayşe hoca idi nasıl cıvıl cıvıl idi kapıdan karsiliyordu anne abla gibi idi . Ben hep öyle bir dr aradım ama işte hepsi öyle olmuyor .

Aysu hanım aslında doçent kaliteli bir hoca . Fakat sorarsanız konuşuyor aslında hepsi aynı. Herkesin frekansı bağlı. Burda kaç kişi Beril hanımı övdü mesela ben hiç sevememistim. Ben im dr um Aysu hanım iken bir pazar ona verdiler takip i kibristan gelmiş o akşam sabah yaklaşık 2 saat kadar randevum gecikti . Sonra ne guleryuz ne merhaba kontrolü etti kan verin dedi o kadar insan bir sorunuz var mı der . Bence frekans ve o an içinin sinmesi çok önemli. Benim 2014 dr Ayşe hoca idi nasıl cıvıl cıvıl idi kapıdan karsiliyordu anne abla gibi idi . Ben hep öyle bir dr aradım ama işte hepsi öyle olmuyor .
Benim doktorum Umut Bey kendisi sorarsanız anlatır . Hoş benim de pgt /ngs dışında bir sorum olmamıştır . Umut beye göre Aysu hanım çok daha cana yakın o yüzden merak etmiştim 😄İlk gorusmemi Aysu hanımla yapmistik . Sonrasında değişiyor doktorlarımız kabul ediyor musunuz diye sorduklarında olur ne farkeder ki diye düşündüm . Herkes yücel beyi övüyor bilsem onu isterdim 😂

genel bi soru soracağım sizlere hanımlar aktif olduğunuz için. İlk tedavimde burda yaptırmıştım da. Doktorlar şahsi numaralarını veriyorlar mı ? Ben hiç talep etmedim ama sanırım etmek gerekiyor herhangi bir acil durumda ulaşmak için özellikle transfer zamanında. Sizler mesaj attım felan deyince merak ettim

genel bi soru soracağım sizlere hanımlar aktif olduğunuz için. İlk tedavimde burda yaptırmıştım da. Doktorlar şahsi numaralarını veriyorlar mı ? Ben hiç talep etmedim ama sanırım etmek gerekiyor herhangi bir acil durumda ulaşmak için özellikle transfer zamanında. Sizler mesaj attım felan deyince merak ettim
Tabi canım her doktorun kartı var ordan alıyorsun numarayı sormak istediğin birşey varsa mesaj atarsın müsait olduğunuz da dönermisiniz falan diye biz ilk transferde aklımıza birşey takılırsa bu şekil iletişim kurardık hep

Benim ilk doktorum beril hanımdı aslında ben sadece iyi bir hastane olduğu için gitmiştim doktor bilgim hiç yoktu açıkcası bilmediğimde iyi olmuş aslında belki de hep şüphe kalabilirdi içimde bu doktor daha mı iyi diye kontrollerimi hep beril hanım yapmıştı 2 kez de umut beye içim ısınmadı hiç ama beril hanım bana çok cana yakın gelmişti şimdiki transfer de folik asidi folidoce diye yazmışlar ama ilk transferde folbiol kullanmıştım kafama takılınca burda olmadığı halde neden bu ilaç yerine bu ilacı kullandım ben diye sordum hemen cevap verdi Allah razı olsun unutmamışta neden olduğunu

Tabi canım her doktorun kartı var ordan alıyorsun numarayı sormak istediğin birşey varsa mesaj atarsın müsait olduğunuz da dönermisiniz falan diye biz ilk transferde aklımıza birşey takılırsa bu şekil iletişim kurardık hep
Onu sadece opu işleminden sonra hiç muayene de karşılaşmsdıgım bi doktor yapmıştı işlemimi o zaman vermişlerdi bi kart bizde bi sorun olmayınca aklımıza bile gelmedi. hiç normal muayene sırasında da öyle bi talepte de bulunmamıştık. Demekki alsak daha iyi olacakmış teşekkürler ☺️

Onu sadece opu işleminden sonra hiç muayene de karşılaşmsdıgım bi doktor yapmıştı işlemimi o zaman vermişlerdi bi kart bizde bi sorun olmayınca aklımıza bile gelmedi. hiç normal muayene sırasında da öyle bi talepte de bulunmamıştık. Demekki alsak daha iyi olacakmış teşekkürler ☺️
Tabi al canım aklına birşey takılırsa sorarsın sonuçta o kadar para veriyoruz

Back
X