- 13 Ekim 2018
- 171
- 216
- 18
- 45
- Konu Sahibi yerelmasi80
-
ifade ediş tarzınız berbat. insan olmayı deneyin.
Binlerce kişi var yönetimin tek derdi sizimsinizmune isimli site moderatörü gayet keyfi davranmakta. bana yapılan hakaret görmezden gelindi fakat bana ceza verildi.
şikayet et butonuna basmıştım zaten. basmadığımı nereden çıkardınız?Şikayet butonu boşuna mı var hanımefendi?
Kiblemediyseniz nasıl görecek Mune abla?
Her yazılan yorumu tek tek okuyamazlar,bas bas bağırıyor kadın kibleyin ben gerekeni yaparım diye.
İşini hakkıyla yapan insanları zan altında bırakmayın lütfen.
Toxoplazma kakalarından geçen bir hastalık kakayı elleyip elinizi ağzınıza sokmuyorsanız birşey olmazkısaca hayvanları sevin ama elinizi ağzınıza götürmeyin bi zahmet
ifade ediş tarzınız berbat. insan olmayı deneyin.
Yorum sahibi size hakaret etmemiş,siz insan olun diyerek hakaret etmişsiniz. Suç sizde. İyi günler.Daha önce kediden geçen hastalıklar başlığı altında bir konuya yorum yapmıştım. bana oldukça saygısız birşekilde birisi yorum yazınca bende insan ol tarzında yorum yazdım. fakat ben ceza aldım. ceza aldığımı görünce bana saygısızca yazan kişiye baktığımda hiçbirceza almamış olduğunu gördüm. Mune nikli moderatöre daha önce özel mesaj yoluyla birşeyler yazmıştım. bana önyargılı davrandığını ve bunun kararlarına etki ettiğini görüyorum.
kedinin dışkısıyla oynayıp ağzına götürme sende tarzında söyleyiş tarzı sizin terbiyenize uygun geliyorsa zaten denecek birşey yok. aynı kafadansınız.Ben size yapılmış bi hakaret göremedim şöyle baktım üstünden, varsa örneği ekleyin. Ama sizin ettiğiniz hakareti buldum:
O sekilde bulasiyor cunku... yani soyle soyliim ozellikle yavru kedilerde oluyo bu virus... yani kediler bir kere geciriyo bu hastalogi o da yavruyken.. sende kedinin kakasiyla pislettigi kumlamuhattap degilsen ciplak elle dokunmadiysan bulasmiyor... hava yoluyla bulasiyormu bilmiyorum... o uye de bunu anlatmaya calismis sanakedinin dışkısıyla oynayıp ağzına götürme sende tarzında söyleyiş tarzı sizin terbiyenize uygun geliyorsa zaten denecek birşey yok. aynı kafadansınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?