- Konu Sahibi yerelmasi80
-
Darbe mi yapalım, yönetim istifa sloganlı konular mı açalım?
kedinin dışkısıyla oynayıp ağzına götürme sende tarzında söyleyiş tarzı sizin terbiyenize uygun geliyorsa zaten denecek birşey yok. aynı kafadansınız.
Toxoplazma kakalarından geçen bir hastalık kakayı elleyip elinizi ağzınıza sokmuyorsanız birşey olmazkısaca hayvanları sevin ama elinizi ağzınıza götürmeyin bi zahmet
Aha yakacan yine kendinikedinin dışkısıyla oynayıp ağzına götürme sende tarzında söyleyiş tarzı sizin terbiyenize uygun geliyorsa zaten denecek birşey yok. aynı kafadansınız.
Bende aha geldim geldim bandan yeni çıktım deyipkendisine ben de çok kırgınım o konudaacımadan banlar valla ben bu sitede banım açıldıktan 10 dk sonra banlandığımı biliyorum
ve bibi size hakaret etmemiş siz ona etmişsiniz.
Daha önce kediden geçen hastalıklar başlığı altında bir konuya yorum yapmıştım. bana oldukça saygısız birşekilde birisi yorum yazınca bende insan ol tarzında yorum yazdım. fakat ben ceza aldım. ceza aldığımı görünce bana saygısızca yazan kişiye baktığımda hiçbirceza almamış olduğunu gördüm. Mune nikli moderatöre daha önce özel mesaj yoluyla birşeyler yazmıştım. bana önyargılı davrandığını ve bunun kararlarına etki ettiğini görüyorum.
mune isimli site moderatörü gayet keyfi davranmakta. bana yapılan hakaret görmezden gelindi fakat bana ceza verildi.
Kendisine mesaj attım daha önce. Fakat adil davranmadığını görünce buraya yazdım.
Daha önce kediden geçen hastalıklar başlığı altında bir konuya yorum yapmıştım. bana oldukça saygısız birşekilde birisi yorum yazınca bende insan ol tarzında yorum yazdım. fakat ben ceza aldım. ceza aldığımı görünce bana saygısızca yazan kişiye baktığımda hiçbirceza almamış olduğunu gördüm. Mune nikli moderatöre daha önce özel mesaj yoluyla birşeyler yazmıştım. bana önyargılı davrandığını ve bunun kararlarına etki ettiğini görüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?