- 23 Temmuz 2014
- 6.472
- 17.695
- 448
- Konu Sahibi Esrin mine
Sizi azarlayan adam için '' en iyi anlaştığım komşumun kocası '' dediniz. Nasıl iyi anlaştınız ki o komşunuzla böyle bir karakteri varsa. Bu arada kadınları yalnız bilip üstüne yürüyünleri çok iyi bilirim bende annemle yaşıyorum babam olmadığı için bizi kolay rahatsız ederlerdi. Ama ben her daim lafını verir hakkımı yedirmezdim de. Çok mu üzerime geldi o zaman gider polisi arardım beni tehdit ediyor diye. Yan komşuma 5 kez polis çağırdım kocası çözülecek meseleyi büyütüp dahil olduğu ve çirkinleştiği için. Orada bana hakaret eden adamın gı kı çıkmıyordu. Nefret ederim iki kadının tartışmasına dahil olan erkeklerden mahallenin melahat abisi oluyor onlarda. Demem o ki istediği kadar göz korkutmaya çalışsın fırsat vermeyeceksiniz sizde hatta numarasını engelleyin karısı arasın çok önemli bir konu varsa kendisi muhattap olmasın daha da kendi konuşursa ikisini de engelleyin yöneticiye iletsinler dertlerini.Yabancı bir adam sizi arayıp emir veren ve azarlayan bir sesle çocuğu içeri al deseydi eminim siz sabırla, alttan alarak hoşgörüyle cevap verirdiniz. Üstelik orada 9dan beri oynayan çocuklar varken ve sizin çocuğunuz saat 11'den sonra çıkmışken.
Çocuğum hakkında da suizanda bulunmayı bırakın. Muhtemelen onun kadar sessiz sakin bir çocuğu hayatınız boyunca görmediniz. Burada yalnız olduğumu bilmesi ve daha önce kedi konusunda yaşadığımız anlaşmazlığı büyük payı var. Resmen orada bir sürü kişi varken diş geçirebileceğini düşündüğü kişiyi seçti. Ama haksız da değilmiş, başka bir kadını o ses tonuyla çocuğunu bahçeden al diye arasaydı muhtemelen kadının kocası onun ağzını burnunu dağıtırdı, bu durumda ise bir düzine dolusu kadın destekçisi oldu. Güzel seçim yapmış velhasıl.