Sitede özgürlük yok !

Biliyorum kadesa , daha dün Nureddin Yıldız başlığında hemfikirdik ve senin gibi mantık çerçevesinde inanan insanlar olduğunu bilmek çok güzel. Bi gün olsun hiç bir başlıkta birbirimize inançlarımızı dayatmadık. Bu şekilde medenice konuşmaya her zaman varım. Ama hassasiyet diye geçinip saygı göstermeyen insanlar sinirimi bozuyor.
Kur'an yerine din adamlarını dikkate alan sonra da onların saçma sapan fetvalarını bana ahkam kesmek için kullanan insanlar da sabrımın sınırını zorluyor.

bu ülkede şu hocaya bu hocaya ve onların saçma öğretilerine inanan insanlar oldukça daha çok yol gitmemiz gerekecek.

O okypete o fotoğrafı kim paylaşmış KK'nın facebook sayfasına birisi mi anlamadım , facebookta takip etmiyorum bulamadım o sebeple.

akit gazetesinin bir paylaşımı. facedeki sayfasından.
ben de üyelerden biri tekrar paylaştı zannettim . Evet akitin önünde dün gece olay çıktı zaten bu sebeple. Tüm küfürleri bir araya getirsem az gelir onu yapana, pislik mahlukat.

ben de üyelerden biri tekrar paylaştı zannettim . Evet akitin önünde dün gece olay çıktı zaten bu sebeple. Tüm küfürleri bir araya getirsem az gelir onu yapana, pislik mahlukat.
Bu resimden dolayıımı yapılmış acaba.
sadece umarım bu paylaşım faketir diyorum. akit bunu yapacak kadar abartmamıştır diye temenni etmek istiyorum.

Bu resimden dolayıımı yapılmış acaba.
sadece umarım bu paylaşım faketir diyorum. akit bunu yapacak kadar abartmamıştır diye temenni etmek istiyorum.

Güya onların çalışanı değil birisi fake hesap üzerinden paylaşmış, ama akitin paylaşımları, Atatürk'le ilgili görüşleri ve 10 kasım başlıkları aklıma gelince şaşırmıyorum...hiç unutmam 98 senesiydi, akit gazetesinde sınıfça yer almıştık atatürkün kuklaları olarak bayaa geçirmişlerdi ilkokul çocuklarına cumhuriyet yürüşü mü öyle bir şeye götürmüştü hocamız. Akitle tanışmam o senelere dayanır . Şaşırmam o yüzden.

akit yada değil. paylaşılmış ya. demekki bu kafadan kişilerde var maalesef.

Kapatılan konuyu görmedim,sadece burdaki paylaşımlardan anladığım kadarıyla yorum yapacağım.
Bazı arkadaşlar konunun hassasiyetini anlamadıklarını,bu forumda kendilerine göre hakaret olan şeylerde yazıldığını söylemiş.Öncelikle belirteyim bahsettiğiniz " dini bütün,namazında niyazında,dinen caiz veya haram" yorumlarından bende sizler kadar rahatsızım.Bir insan ateist ,deist,Müslüman veya Yahudi olabilir,bu onu iyi veya kötü bir insan yapmaz.Ben insanın vicdanına bakarım.
Ama burda müslümanların büyük çoğunluğunun (bende dahil) rahatsız olduğu günlerdir konışulan Hz Muhammed karikatürünü paylaşmak saygısızlıktır,empati yapamamaktır.Kim paylaştı bilmiyorum fakat savunulacak bir tarafı olduğunu düşünmüyorum.Bu,özgürlük değil,bile bile insanların damarına basmaktır.

hangi konu neden kapatılmış, o kapatılan konuyla mı ilgili bu konu, geç geldim fransız kaldım

[QUOTE post: 38896201, member: 159216"]hangi konu neden kapatılmış, o kapatılan konuyla mı ilgili bu konu, geç geldim fransız kaldım[/QUOTE]

Aman fransiz kalma malum torer var.

Kapatilan konu da bunun gibi tartismalar oldu biraz daha hararetliydi o kadar

teşekkürler parkon

digiturk kampanya yapmış...

mervecik,
çoğunluğa hakaret ediliyor o yüzden de çoğunluğun baskın gücü gibi çıkarımlar yapmayın isterseniz zira bunun çoğunluk veya azınlıkla alakası bile yok, aksine her seferinde nedense hep işinize geldiği gibi algılayıp aman burda çoğunluk ezme çabasında triplerine girmeyin isterseniz.

Ters gelen tüm fikirleri burda rahatça da eleştiriyorsunuz ama eleştiriyle saygısızlığı birbirine karıştırmayın lütfen, sizin din üzerinden yorumlarınızı ele alalım, İslam'a inanmıyor olabilirsiniz, biz size zorla inanın baskısı yapamayız haddimiz değil, haliyle peygamberimize ve diğer peygamberlere de inanmazsınız, bu da normal karşılanacak bir durum ama siz konu din olunca yahudilik ve hıristiyanlığı kenara koyuyor, her fırsatta müslümanlığı yeriyorsanız, tevrat ve incilden bahsederken sözde Allah'ın yazdığı demiyor ama Kuran için sözde Allah'ın yazdığı sözünü üstüne basarak yazıyor ve bunu size söyleyip ikaz etmeme rağmen bir başka gün bir başka topikte aynı ısrarla sözde Allah'ın kelamı diyorsanız bu sizin din konusunda tek taraflı bilenmiş, yanlı, amaçlı ve bilerek müslümanım diyenlerin üstüne gitmeniz anlamına gelir ki, saygı duymasanızda insanların hassasiyetlerinin üstüne gitme hakkına sahip değilsiniz, saygı duymuyorsanız yazıp üstlerine de gitmezsiniz, objektif olamadığınız konularda hep saygı beklemeyin tavrınız var, bir yanınız çocuklara vurabilir deyip şiddeti desteklerken diğer yanınız müslümanlar terörist, şiddet eğilimli diyor ya, ben bu ikileminizi de anlamadım gitti.
Saygı duyulmasın madem o zaman haklısın dedirtene kadar yazmakta bir saygı bekleme göstergesidir mesela, ben çok gördüm ısrarla fikir dayatmalarınızı

Yorumlarken o kadar daldan dala ve alakasız yazmışsınız ki ben müslümanım,hıristiyanım,yahudiyim diyen birine saygı duymayla adama embesil demenin arasında bağlantı kurmak garip olmuş, farkındaysanız burda deniyor ki biri ben şu inançtayım dediği zaman aşağılayıp alay etmeyin, seni keseceğim diyen adama buyur boynum kıldan ince de denmiyor, hee ama zaten sizin herzamanki haliniz değil mi 3-5 alakasızı bir araya getirip sonra balık avını beklemek, cevap verene ahahaha ben öyle demedim ki anlamamışsın yazmak

Burda ateist, deist, yahudi, hıristiyan, budist, alevi, caferi, şafiilere sataşıldığında yönetim kollarını birleşitirip olayları seyredip bıyık altı gülse şu yazdıklarınıza hak vereceğim ama ne yapsam hak veremiyorum zira şu yorumunuzda bile inanç dediğimizde tek örnek verdiğiniz müslümanlık, bir onun üzerinden örneklendirme yapabiliyorsunuz çünkü istesenizde müslümanım diyene ılımlı olamaz genellemeden duramazsınız.

Burda hassasiyetlerden bahsediyoruz ya aslında sizde işinize geldiğinde hassasiyetlerinizi ortaya koyuyorsunuz, genel uyarıları bile üstünüze alındığınız oluyor ki demek ki herkesin bir hassas noktası varmış, o hassas noktalara dikkat etmek gerekirmiş tezini doğruluyorsunuz.

İnanca neden saygı duymak zorundayım onu anlamadım?
İnsanlara saygı duyarım ben, inançlarına özel saygı duymak zorunda değiliz.
Ancak o inanca sahip olma haklarına saygı duyabiliriz.

İnanca neden saygı duymak zorundayım onu anlamadım?
İnsanlara saygı duyarım ben, inançlarına özel saygı duymak zorunda değiliz.
Ancak o inanca sahip olma haklarına saygı duyabiliriz.
kimse kimseyi anlamıyor zaten kafanı yorma..en azından bu konuda hepimiz hemfikiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…