Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

reyyan da gelmişşşş :)))
selam size canlar nasılsınız,ben çok kötü çıkardım bu sabah artık kusmalarım oluyor,bi yandan şükrediyorum çıkarabiliyom ve eçıkarınca da yemek yiyiom biraz diye bazen de çok kötü oluyo yaa...hele çıkarırkeeennn mafoldumben

valla Allah kimseye benim hamileliğim kadar sıkıntı yaşatmasın ben ilk hamileliğimde tam 6 ay kustum ikinci hamileliğimde ise 5 ay dile kolay artık midem boşkenbile kusabiliyordum çok zor günlerdi

kıslar hepinizi öpüom biras işim var dosyalar filan sonra görüşürüz

canım öncelikle aramıza hoşgeldin allah tez zamanda hamileligi nasip etsin her isteyene kendinden bahsetsene biraz

canım 3 yıllık evliyim evliliğimin ilk gününden beri bebek istiyorum şimdiye kadar tam bi tedavi görmedim doktor bi sorun yokki neyi tedavi edeyim diyor eşimdede bir sorun çıkmadı 15 gün önce amh tahlili yaptırdım onun sonucuna göre tüp bebek dedi

canım yaa 3 yıldır beklemek zordur gerçekten rabbim hayırlısıyla nasb ede rinşaalah..
o en uygun zamanı ayırmıştır canım sorunda yoksa eğer sabırla çalışmalara devam inşaaalalh

CADIARZU neyse bakalım nasılsın[/QUOTE]

iyidir valla seni sormalı reyyann sen neler yapıyon

canım yaa 3 yıldır beklemek zordur gerçekten rabbim hayırlısıyla nasb ede rinşaalah..
o en uygun zamanı ayırmıştır canım sorunda yoksa eğer sabırla çalışmalara devam inşaaalalh

canım bugün sonuç çıkacak akşam eşim iş çıkışı alacak yarın da doktora gidecez dua edin inşaallah iyi çıkar

canım ya valla ne diyeyim bende 8-9 aydır korunmuyorum ama ben bile çok üzülüyorum ALLAH gönlüne göre versin inş. tüp bebege gerek kalmadan bu ay sana bir süpriz olur ve bebişine kavuşursun ALLAH ım edilen duayı geri çevirmezmiş. burdaki arkadaşların dua sı kabul olur valla inş. sende en kısa zamanda hamiş kalırsın

CADIARZU neyse bakalım nasılsın

iyidir valla seni sormalı reyyann sen neler yapıyon[/QUOTE]
ayy yazdım ya az öncede çok fenayım bende,son günlerde kusmaya başladım sabahları.midem alt üst oldu kaç gündür çıkarsam bi zor çıkaramasam ayrı bi zor..inşaalah bebeğime zararı olmuyodur yiyememelerimin...
Kızlar ben geldim ve regl oldum bugün

hadi canım yaaa,hayırlısı bakalım üzülme sakın canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…