Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

esracım üzme kendini hayırlısı diyelim artık nasip olursa birdaha ki ay inş. kızlar ben geldim hamileyim diye haber verirsin artık bizde seni kutlarız.

ayy yazdım ya az öncede çok fenayım bende,son günlerde kusmaya başladım sabahları.midem alt üst oldu kaç gündür çıkarsam bi zor çıkaramasam ayrı bi zor..inşaalah bebeğime zararı olmuyodur yiyememelerimin...

ya aslında kusmak iyidir derler ama bebişin ben burdayım diyo sana sen ne kadar kussanda yemeye devam et birde doktoruna sor istersen belki bi hap falan verir benim başımdan böyle birşey geçmedigi için pek bi bilgimde yok

Kızlar çok sağolun üzülmedim ama regl olacağımı bilmeden eşimle ilişkiye girdim ve afedersiniz eşim çıkarken kan geldiğini fark ettim yani bilmeden ilişkiye girdim günah yazılmaz inşallah yaaa

inşaalah gü<el sonnuçlar çıkar canım yaa

ay canim ya. zor seninkiside. insan öyle olunca birseyde yiyesi gelmiyor. bebegine zarari olmazda sen yinede bir dokrtorunla görüs belki vitamin hapi verir. benim bulantilarim yavas yavas geciyor ama kafa agrisi basladi bendede 3 gündür hep kafam agriyo. kizartma ve tatlidan iyice tiksinmisim aklima gelince hala midem bulaniyo

selam esracım sakın moralini bozma inşallah bu ay hamile kalırsın canım..ben de yarın yiycem heralde kırmızıyı bakalım

Kızlar çok sağolun üzülmedim ama regl olacağımı bilmeden eşimle ilişkiye girdim ve afedersiniz eşim çıkarken kan geldiğini fark ettim yani bilmeden ilişkiye girdim günah yazılmaz inşallah yaaa

sanmiyorum canim benim. e sonucta bilincli degildi.

ya aslında ben hiç kusamıyordum ama dr a söyledim çok bulantı var diye hap verdi,bana öyle geliyor ki haptan sonra kusmalar çoğaldı...
olsun bakalım yaa napalım buna da şükür dediğin gibi bebeğimin beniml olduğunu anlıyorum her seferinde..
rabbim tez zamanda sizede hayırlı evlatla r nasib eder inşaalah

kiz esra sabah sabah masallahin var. :kedi: sen böyle devam edersen kesin yakin zamanda bebegin olur.

Yok kızlar ya bu ay inşallah morelim yüksek bir şekilde tedavimi olucam ve inşallah bebeğim geliçek benim için çok dua edin olurmu

bilmeden olduğu için bişey olmaz inşaalah canım üümidimiz o ama sen yinede bir sadaka falan ver az da olsa yada güzel bir amel işle ki günaha girmiş olsan d aonu sevapla gideresin.

ay sne burdamısın canım yaa nasılsın.
vitaminim de var bulantı hapı da,geçen hafta verdi muaayenede.2 3 gündür bulantılar hafifilemiş gibi hapın etkisi oluor,sabahları hariç bişeyler yiyebiliyordum az yada çok işte.ama işte sabahları çok kötü oluyor.
mandalina muz başka bişey yok meyvelerden de yiyebildiğim,elma falan var evde annem yollamıştı o da gaz yapıyor.sabah eşim birsürü bulaşık vardı onları yıkamış canım benim ben uyanana kadar,bende ona yardım olsun diye canı istemiş patates kızartıyorduum,birazda onun kokusu tetikledi kusmayı

geçecek inşaalah eminimm

merhaba arkadaşlar nasılsınız moraller nasıl...ben bişey sorcam yaa tutunma kanaması hakkında bilginiz varmı?ben klomen+ovitrelle tedavisi görüyorum.çatlatma iğnesini vurunalı 15 gün oldu.bu ay doktorumda bizde çok ümitliydik.bide ben ayın 5şinde imtihanım olduğu için o gün olmamak için 2 kutu progestan kullandım.dr progestan kullandığın sürece olmazsın demişti geçiktirici tavsiye etmedi...olmamam gerekiyodu aslında ama bu sabah benden kahverengi bi leke gelmişti ve az az devam ediyo aralıklarla...bu tutunma kanaması adet tarihinemi denk geliyo acaba ve herkeste oluyomu bilmiyorum...kan tahlili yaptırdım saat 3 te alcam pek ümidim yok ama şüphe kalmasın diye yaptırdım işte hayırlısı bakalım

inşaalah bebeğin sneinleir cnaım benim olmadı bilgim yok

Feyza canım hiç bir fikrim yok ama inşallah bebek vardır sen bana kocaelinin neresinden olduğumu sormuştun ya gebzedenim sen neresindesin peki

Feyza canım hiç bir fikrim yok ama inşallah bebek vardır sen bana kocaelinin neresinden olduğumu sormuştun ya gebzedenim sen neresindesin peki

Esracım,
Sen yumurtalıklarım büyük demiştin ya mesela kaç mm. oluyor? Ben cumartesi dr.a gittim ultrasyon çekti klomen beklediğimizden çok işe yaramış bir dahaki ay dozunu daha iyi ayarlarsak bişeyler elde ederiz dedi bugün 15. günün çünkü dedi. Ve bu cumartesi tekrar çağırdı yumurtanın durumuna bakacağız diye. Çatlatma iğnesi falan vermedi çatlarsa bugün falan çatlar ilişki öneriyorum dedi net konuşmadı eve geldim ultrasyon kağıdına baktım ve 27,18 mm yazıyordu. Bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi?

meraba canım nasılsın regl olmuşsun üzüldüm valla kızlar regl oldukça kendim olmuş gibi hissediyorum...yinede birbirimize destek olarak çalışmaya devam pes etmek yok Allah isteyene verir...ben izmit 60 evler de oturuyorum canım isatnbuldan buraya gelin geldim fazla uzak sayılmayız...

canım çok iyi bi sonuca ulaşmışsın bence ilk kezmi kullandın klomeni...normalde 28-30 mm olunca çatlıyomuş yumurta...bende en son görünmemde 28 mm olmuştu bugün yarın çatlar dedi birkaç gün sonra yine gittim ve çatlamıştı...bu günleri iyi değerlendirmeni tavsiye ederim...bide çok sık ilişkiye girmekte iyi değilmiş aslında...zaten sperm hücreleri kadının vucudunda 48 saat kadar bi süre canlı kalıyomuş...erkek dinlenirse canlı sperm sayısı daha fazla olurmuş bilmeyenlerin aklında bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…