• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

delikafadulden
O senin tatlılıgın canım eee ne yapım canım kaç aydır regl olunca üzülüyorum da elime ne geçiyor olursa sevinirim olmazsa da en azından regl olduğum bir rahatsızlığım olmadığı için seviniyorum

çok doğru sölüon dimi adet olmak sağlık göstergesii

canım biraz dikkat etmemi söledi kese duruo sadece dikkat et dedi kanaman tekrarlar veya artarsa ilacı 3 e çıkar dedi bu p.tesi yine gitcem progestan verdi önlem amaçlı inş bişey olmazz

stres yapma canım inşallah geçer bebişin tutunuyor bi risk görmediyse doktor herşey normaldir belkide üstüne görüyorsun risk olsa çok ağrın sancın olur herhalde

kız senin yumurtalar çoook büyüktü bide ikiz olur ikisi tutar diyorduk tüh ya üzüldüm neyse inşallah bu ay güzel haberlerini alırız

efnan canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik

Evet canım ama hayırlısı böyleymiş boşver ben hiç takmıyorum
Ebrucum evet canım yarın gidince bunu da söylesem iyi olucak regl olunca ilk gün rahatsız oluyordum ikinci gün gayet iyi olurdum ama bugün ağrım hala devam ediyor ve ben hiç ısınamiyorum

canım biraz dikkat etmemi söledi kese duruo sadece dikkat et dedi kanaman tekrarlar veya artarsa ilacı 3 e çıkar dedi bu p.tesi yine gitcem progestan verdi önlem amaçlı inş bişey olmazz

canım bende 3 tane kullanıyodum o ilacı ölü yumurtalarıın dışarı atılmasını önlüto

kız senin yumurtalar çoook büyüktü bide ikiz olur ikisi tutar diyorduk tüh ya üzüldüm neyse inşallah bu ay güzel haberlerini alırız

efnan canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik

inşallah iyidir ya ççok şükür benim farkettiğim bi aksilik yok sanki karnımda pek büyümüyo inşallah hayırlısı sanırım her hamile böyle benim gibi düşünüyo

hoşgeldin canım ..senin haftanda öğrendim canım sen ikili test yaptırdın mı

yok canım kayseride ki doktor ikili teste gerek yok demişti

stres yapma canım inşallah geçer bebişin tutunuyor bi risk görmediyse doktor herşey normaldir belkide üstüne görüyorsun risk olsa çok ağrın sancın olur herhalde

ayy hiç ağrım yok leke de ince çizgi şeklinde kıl gibi suya değince işte küüçük bi nokta belirdi küçük parmağımın tırnağı kadar ama ne bileyim işte allah korusun inş yapışsın bana bebişim

Ebrucum evet canım yarın gidince bunu da söylesem iyi olucak regl olunca ilk gün rahatsız oluyordum ikinci gün gayet iyi olurdum ama bugün ağrım hala devam ediyor ve ben hiç ısınamiyorum

sen kaç aydır uğraşıyorsun canım sanırım sende hiç bir sorun yok ya stresten olmuyor yada aklıma gelen başka bi ihtimal eşine baktırdınızmı hiç sperm sayısına hızına falan

canım ben hamile olduğum halde kasık ağrılarının fazlası normal değil dedi doktor ..ve enfeksiyon çıktı ..ihmal etme bide idrar tahlili yaptır

ayy hiç ağrım yok leke de ince çizgi şeklinde kıl gibi suya değince işte küüçük bi nokta belirdi küçük parmağımın tırnağı kadar ama ne bileyim işte allah korusun inş yapışsın bana bebişim

ağrın yoksa bi tehlike yoktur canım
biliyorsun yumurta döllendiğinde embriyo yeni gelişirken rahime tutunuyor resmen kazıyor kanama yoğun olmadığı sürece normaldir [/COLOR
]

merabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım 6 yıllık evliyim bu ay klomen kullandım dr.um progesteron testi istedi 22. gün yaptırdım sonuç 43.50 çıktı bu ne anlama geliyor bu testi daha önce yaptıran varmı teşekürler.

ağrın yoksa bi tehlike yoktur canım
biliyorsun yumurta döllendiğinde embriyo yeni gelişirken rahime tutunuyor resmen kazıyor kanama yoğun olmadığı sürece normaldir [/COLOR
]

saol canım rahatlattın beni insan kendi bilsede başkaları söyleyince daha etkili oluo zaten bir kez oldu bi daha hiç olmadı inş olmaz p.tesi tekrar gitcemm

Back
X