inşallah canm bende sabırsızlanıyorum sizinle paylşamak için o güzel sohbetlerinize katılmak içinopuyorumnanaktansende dikkat et kendini fazla yorma ayaklarını uzat yat dinlen
evde sürekli öyleyim zaten o yüzden evi b... götürüyor offff offffffffffffffffff
hoş geldin esracımmmolumunekankayizsmile
off soryın kızlar benımde evın halını gorsenız kapıdan gırmezsınız.ustune ustluk haftasonu yakın bı arkadasım gelecek yatılı napıcam ne ara temızlıcem bılmıom.
:roflol::roflol::roflol:kendini iyi hissdince yaparsın yavaş yavaş kendini yormadan yat dedikte o kadar da değil :roflol::roflol:
Hoşbuldum canım
Kızlar ben bugün dr gittim ve yeni geldim şimdi
arkadaşın geldiğinde azcık ucundan oda yardım etsin :hulya: nasıl fikir amakaydirigubbakcemile5
Şükür yumurtalar kist olmadan çatlamış kan testi yaptırdım ve temiz çıktı testler ve klomene başlıcam yarın 5gün içip 10 gün sonra tekrar dr gidicem inşallah bir hapı ikiye bölüp yarısını sabah yarısını da akşam içiçekmisim bu kadar
Sağolun kızlar
Didemcim klomenden ben de pek birşey anlamadım yumurtaları az çalışanlara da benim gibi çok çalışanlara da veriyorlar sanırım yumurtaları düzenlemesi için
Yaaa size bişey diyim mi ben bu ilacın tok karnına mi aç karnına mi içildiğini bilmiyorum ya söylediyseler de unutum bu konuda çok yardımınıza ihtiyacım var aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?