Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kızlar ben çıkıyorum sonra görüşürüz.

aaa sayfaların sonuna ulasamayacagım sandım.ıkı dakka dısarı cıktım ne cok kaynatmıssınız.
reyyaan gecmıs olsun kuzum sende ben gibisin.işallah gececek diye dusunelım ii olsun.
ds bebişin odası cok guzelmıs bende gormustum ıkeada hatta ham ahsap rengı alsak kendımız boyasak dıye dusunmustuk

haydi insallah gonlune gore olsun..inşallah tez zamnda gelir bebeğin..nasıldı rahim filmi sıkıntı oldu mu.ben hiç bilmiyorum burdaki kızlar cok tedırgınlerdı cektirecekleri zaman..

tatlım ham ahşap rengide çok hoş duruyor görümcemde vardı ama boyanmaz onlar

evet bende çook korkuyordum çok şükür temiz çıktı.ikisi de açık.mecburen doktor isteyince çektiriyosun ağrı oluyo tabi ben ağrı kesici iğne yaptırdım arkasından .doktor filmden sonra şansın daha yüksek dedi ama hayırlısı bakalım..

tatlım rahim filmimi çektirdin hadi inşallah gelir artık bebişin sana sağlıkla

evet arkadaşım çektirdim bi sorun yok inşallah tez zamanda sağılıkla gelir bebişim..sen nasılsın nasıl gidiyor

iyidir bende tatlım bulantım filan fazla yok arada tutuyor ama bu kezde belimle başım dertte belim zaten problemliydi hamilelikte zorlayacak sanırım. hayırlı haberleini bekliyoruz canım benim

iyidir bende tatlım bulantım filan fazla yok arada tutuyor ama bu kezde belimle başım dertte belim zaten problemliydi hamilelikte zorlayacak sanırım. hayırlı haberleini bekliyoruz canım benim

inşallah canm bende sabırsızlanıyorum sizinle paylşamak için o güzel sohbetlerinize katılmak içinopuyorumnanaktansende dikkat et kendini fazla yorma ayaklarını uzat yat dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…