Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Ay kızlar çok afedersiniz şimdide ablamla sohbete daldım yazdıklarınızı okuyamadım mehtapcım civanperçemi iyidir canım hergün bir fincan iç zarar olmaz merak etme.

dedikoducu seni kız tek tek arayıp kayınvalideyimi çekiştiriyon

Kızlar size park beşikten örnek

yok eskiden hiç çıkarmıyordum ya hatırlarsan,bana öyle geldi ki bulantı hapına başladım daha çok çıkarmaya başladım...

evet ya hatırlıyorum bulanıyodun ama bu kadar çıkarmıyodun ..içme o zaman sanada yazık halsiz kalıyosundur

bende hiç bi iş yapmıyorum kızlar çamaşırlar filan yığınla beni bekliyor biri iyilik edip yapsa ne güzel olur

kaydirigubbakcemile3 tembeller kulübü diye değiştirmek lazım burayı..valla şu internet başında geçirdiğim vaktin yarım saatini işe ayırsam yine bu kadar olmaz ..katılıyorum sana biri bi iyilik yapsa.....

valla evde bilgisayar açmıycam artık açtımmı takılıyorum daha yazlıkları ütülemeden bastım hurçlara yaptığım iş değildir öylece kaldırıcam

Buda ana kucağı setine örnek rengini böyle istemiyorum.

ayyyyyyy hayali bile güzel boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

iste kiymetinin sonra insan nasil anliyor ya. annem eve bi süpürge tut diye kizardi, evi süpürttürüyor bulasik yikattiriyor diye kizardim ah keske simdide ayni öyle olsa

hani su raf varya kare kare ilk resim iste. Onu almicam ben galiba. Evde simdi bi beyaz dolabim var cok güzel. Onu koycam bebegimin odasina. Belki sadece yatakla. Su altini acmak icin varya onu alirim

o raf raf olan zaten çok küçük bişey oyuncaklarını düzmek için güzel olur dedim ilerdede kitaplık yapılabilir zaten o alt değiştirmede kitaplık oluyor ya çok portatif çok sağlam mobilyaları şiddetle tavsiye ediyorum ikea ürünlerini

çok güzel canım beyaz en güzel renk.

evet tatlım içine her renk gider beyazın
ben anakucağı seti düşünmüyorum almayı bizimkiler zaten neredeyse yap bebeği kullanamayızki çantada büyük deri çanta alırım kendine alt değiştirmeyi filan da arkadaşım dikecekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…