bilmiyorum eczaneyi ara sor tatlım
slm kızlar nasılsınız azcık girdim bakim dedim patron biyere gitti şimdi gelir. herkes iyi sevindim kızzzz cadı didem 2 gündür merakdan öldüm şükür iyimişin. artık hamişlerin hep rahatsız haberini alınca biriniz gelmesin tedirgin oluyom bişi oldu diye.
esracm sevindim yumoşlarına ama klomen e ihtiyacın yokki snin zaten fazla büyüyo yumoşu klomenle 50 mm olur herhalde. yumoşu büyümeyenlere veriliyo klomen. senin haddinden fazla büyüyo zaten. neyse tok karnına içicen cnm. hapı. hadi hayırlısı bakalım inşallah netice alırsın.
ay canım benim dayım gelicek filan diyordum ya evdeydim fırsatım olmadı nete girmeye özür dilerimmmm
nasılsın kuzum ne var ne yok
Şükür yumurtalar kist olmadan çatlamış kan testi yaptırdım ve temiz çıktı testler ve klomene başlıcam yarın 5gün içip 10 gün sonra tekrar dr gidicem inşallah bir hapı ikiye bölüp yarısını sabah yarısını da akşam içiçekmisim bu kadar
slm kızlar nasılsınız azcık girdim bakim dedim patron biyere gitti şimdi gelir. herkes iyi sevindim kızzzz cadı didem 2 gündür merakdan öldüm şükür iyimişin. artık hamişlerin hep rahatsız haberini alınca biriniz gelmesin tedirgin oluyom bişi oldu diye.
esracm sevindim yumoşlarına ama klomen e ihtiyacın yokki snin zaten fazla büyüyo yumoşu klomenle 50 mm olur herhalde. yumoşu büyümeyenlere veriliyo klomen. senin haddinden fazla büyüyo zaten. neyse tok karnına içicen cnm. hapı. hadi hayırlısı bakalım inşallah netice alırsın.
hosgeldin gülcüüm kulaklarını cınlattık hemen geldin
Valla canım bende tereddüt ettim ama dr verdiyse bir bildiği vardır hem benim dra bir tanıdık 5 yıl her dr gitti ama bebeği olmadı en son benim dr gitti ve 3ay sonra hamile kaldı ondan dolayı ben dr güveniyorum hayırlısı canım bir sorun çıkmaz inşallar ayrıca klomen yumurtaları büyümesi için değil sağlıklı ve dengede olması için miş
rica ederim ama gerçekden çok merak ettim msj larımda oku bak. ben geçmişi okuyamadığımdan kimin neyi geliyo ne işi var bilmom sadece göremedimmi merk ediyom.
aman iyi olda gerisi boş.
ben iyim aynı bildiğiniz gibi patronla çalışıyoz. yoruluyomm çok.
kimdemiş onu büyümesi için deil die. ozaman neden 3 gnü başlayıp yumoşlar büyüyünc iğne vurduruluyo büyümei için deilde.yumurtası gelişmeyenler klomenle çoğu gelişiyo bebişi oluyo. neyse. inşallah iyi sonuç alırsın.
harbi haa oda yok bak kac zamandır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?