Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Günaydın Gülcüüm.
hosgeldiin.valla sabahları uyanmak nasıl zor geliyor bilsen.
biliyor musun dun aksam hıc mıdem bulanmadı.cok mutluydum gecıyor dedim.sabah yıne aynı bulantı kusma ..ama yavas yavas azalacak ınsallah ..

kıslarrrrrrrrrrrrrr günaydın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
buralardayım 1 2 saat işlerim var onları halledip katılıcam sohbete

maşallah maşallah cnm eee artık büyüyo bebiş azalmaya başlar. allah nazardan saklasın cnmm bulantı sışında sorunun olmadı senin hemde çalışmana rağmen. iraden güçlüymüş ben gibi seni kendime benzetiyom zaten.

çatlatmna iğnesi bu verdiğin boyuta gelince vuruluyo. 21 ci günde çatladımı die progesteron testi yapılcak. bebiş tutma şansı var tabi yumoşun güsel gelişmiş allah hayırlısını versin

Günaydın kızlar nasılsınız,
Umarım herkes iyidir:)
Gülcüm ağzından bal damlıyor hadi bakalım inşallah bebiş tutunmuştur. Gerçi bugünlerde eşime çok kızgınım bazen çocuk için zamanı değilmi diye düşünüyorum ama neyse en iyiysini Rabbim bilir :)

Gülcüm inşallah sende sağlıkla ssıhhatle alırsın bebişini kucagına..sen gitmeyecekmisin gorumcenın dogumuna.

çalışıyom cnm patron dr. gitmeme bile izin vermiyo buna hiç vermez. bi pazar evdeyim günü birlik gidip gelinmez. zaten sevmiyomda görümceyi boşver.
o beni hiç arayıp sormaz hasta sökel olduğumda. bende aramıyom.

zkolcum günaydıın..hayırdır nıe kızdırdı eşin seni..

Bilmiyorum ki kepeklim bu aralar pek bi tahammülsüzüm Herşey batıyor bana, akşam ev işleri çok bunalttı beni, sağolsun oda hiç yardım etmez. Çok sinirlerim bozuldu 2 senedir evliyiz ev işleri, iş yerine git gel, bide bu bebek fikri sanırım psikolojimi bozdu. Bağırdım çağırdım tabi oda boş durmadı çok sinirlenmişim sanırım çarptım bi tane ohaoldumsmile
Sonra da küsüştük işte, ayrı yatıyordum ki korktum gittim girdim yanına ama diyorum ya tahammülüm yok hiç bişeye çok sinirliyim canım yaaa Sanırım bu tedavi süreci ben böyle yaptı

zkolcumm bende yaşadım senin durumunu geçen ay. tedaviye başladımı gerçekden insan çook geriliyo. çatlatma iğnemi oldum ertesi gün bi kavga ettik eşimle. izmire gitip gelmicekdim o derece. yani çatlatma boşa geçti gibi.ogün karar aldım bdaha tedaviye gitmicem die. ve 3 ay oluruna bıraktım herşeyi. sakin ol cnm seni iyi anlıyorum

haklısın zkolcum yaa dayanması cok kolay değil.psikolojık olarak cok yıpranıyorsundur emınım.ama bunun gecıcı oldugunu da bıl.bu sebeple ilerde hatırlayacagınız buyuk kavgalarınız olmasın.onun alttan alması lazım bunu hepimiz biliyoruzda,bunu erkeklere anlatmak hiç kolay değil.Allah yardımcın olsun.içine ferahlık versin inşallah..

Haklısın canım yaaa geçen sene çatlatma olduğum zamanda ben aynı şeyleri yaşamıştım, hormonlarımızla ilgisi var sanırım. İnanamazsın yaaa herşeyden şikayetçiyim, bir memnuniyetsizlik ki sorma:)
Bu arada senin durumun nedir bu konuda çok bilgilisin anladığım kadarıyla herkes sana soruyor sempatiksalakcinni

Kepeklim anlamıyorlar yaa sadece sen uğraşıyorsun dünden beri çok sinirimi bozdu aşlıda doktorum ondanda tahlil istedi sağolsun hayır vermem falan demedi gitti hastaneye beni aradı nasıl yapacam die anlattım danışmaya git ürolojiden randevu al doktora yazdır ve tahlillerini ver die, o kadarıyla uğraşamam doktora gitmeden yaptırayım dedi iyi sen bilirsin dedim ve sonuç 200tl tahlil parası yani şu işi doğru yapsaydın olmazmıydı -tatlicadiarzu-

evt ilaç hormonları çook etkiliyor cnm valla benim bilgimm baya var elimden geldiğince bildiklerimi paylaşıyorum burda. bilmediğim konuda kesinlikle yorum yapmam yanlış yönlendirmemk için.
ben bu ay doğal deniyorum geçen ay klomen çatlatma oldu ama izmre gitmem gerekdi 1 kere çalıştık bidaha yok ondan tutmadı yada kimyasal gebelikdende şüpelendik.
bakalım buay bişey kullanmadım. hayırlısı artık.
benim geçmiş uzun cnm 2 düşüğüm var ameliyatım var rahimden. ameliyat snrası ilk denememizdi. bu ay ikinci deneme 6 ay kadar süresi varmış. inşallah okadar beklemem.

Evet bu uzmanlık nerden geliyo bileyim istiyorum geçmişi okursam burayı kaçırıyorum. Bi esrayı tanıyorum bide sizleri diğer kızları da takip etmek istiyorum kim hamile şuan kızlar?

uzmanlığım çook doktorlardan geçmem çook olaylar yaşamam operasyonlar geçirmem hertürlü tetkikden geçmem yaşayarak öğrenilen uzmanlık cnm.

İnşallah beklemezsin Rabbim hepimize hayırlısını en kısa zamanda versin. Bende pkoluyum 1 sene önce teşhis konuldu doktorlar tedaviye yanaşmadı daha erken diye şimdiki dr.um klomenle tedavi ediyor. Geçen ay 52 gün adet görmemiştim farlutalde fayda etmedi sonra başka bi ilaç kullandım sonrada klomen 11 mm olmuştu bu ay 27 bakalım cumartesi ne diycek doktor. Pazartesi haber verebilirim size ancak Bu arada bu topic yüzünden işten atılacam hiç çalışmıyorum desem yeri var eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…