Günaydın Gülcüüm.
hosgeldiin.valla sabahları uyanmak nasıl zor geliyor bilsen.
biliyor musun dun aksam hıc mıdem bulanmadı.cok mutluydum gecıyor dedim.sabah yıne aynı bulantı kusma ..ama yavas yavas azalacak ınsallah ..
Gülcüm inşallah sende sağlıkla ssıhhatle alırsın bebişini kucagına..sen gitmeyecekmisin gorumcenın dogumuna.
zkolcum günaydıın..hayırdır nıe kızdırdı eşin seni..
zkolcumm bende yaşadım senin durumunu geçen ay. tedaviye başladımı gerçekden insan çook geriliyo. çatlatma iğnemi oldum ertesi gün bi kavga ettik eşimle. izmire gitip gelmicekdim o derece. yani çatlatma boşa geçti gibi.ogün karar aldım bdaha tedaviye gitmicem die. ve 3 ay oluruna bıraktım herşeyi. sakin ol cnm seni iyi anlıyorum
haklısın zkolcum yaa dayanması cok kolay değil.psikolojık olarak cok yıpranıyorsundur emınım.ama bunun gecıcı oldugunu da bıl.bu sebeple ilerde hatırlayacagınız buyuk kavgalarınız olmasın.onun alttan alması lazım bunu hepimiz biliyoruzda,bunu erkeklere anlatmak hiç kolay değil.Allah yardımcın olsun.içine ferahlık versin inşallah..
uzman üye Gül Hanım :hulya:
Haklısın canım yaaa geçen sene çatlatma olduğum zamanda ben aynı şeyleri yaşamıştım, hormonlarımızla ilgisi var sanırım. İnanamazsın yaaa herşeyden şikayetçiyim, bir memnuniyetsizlik ki sorma:)
Bu arada senin durumun nedir bu konuda çok bilgilisin anladığım kadarıyla herkes sana soruyor sempatiksalakcinni
Evet bu uzmanlık nerden geliyo bileyim istiyorum geçmişi okursam burayı kaçırıyorum. Bi esrayı tanıyorum bide sizleri diğer kızları da takip etmek istiyorum kim hamile şuan kızlar?
uzman üye Gül Hanım :hulya:
evt ilaç hormonları çook etkiliyor cnm valla benim bilgimm baya var elimden geldiğince bildiklerimi paylaşıyorum burda. bilmediğim konuda kesinlikle yorum yapmam yanlış yönlendirmemk için.
ben bu ay doğal deniyorum geçen ay klomen çatlatma oldu ama izmre gitmem gerekdi 1 kere çalıştık bidaha yok ondan tutmadı yada kimyasal gebelikdende şüpelendik.
bakalım buay bişey kullanmadım. hayırlısı artık.
benim geçmiş uzun cnm 2 düşüğüm var ameliyatım var rahimden. ameliyat snrası ilk denememizdi. bu ay ikinci deneme 6 ay kadar süresi varmış. inşallah okadar beklemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?