Hoşgeldin ds oooo çok şeyler kaynattık valla:) ama sanırım bugünün gevezesi benim susmak istemiyorum hiç çalışmak da tabi laelaelaelaelae
geveze seniiiii
ay bende bugün bi çalışkanım anlatamam daha aklımda bisürü iş var yapacak ta biraz mola verem dedim
Ne güzel maşallah, sen ne alemdesin hamilesin dimi ne kadarlık bebiş nasıl nasıl hamile kaldın problem varmıydı sen de ohoooo bana baksanıza soru yağmuruna tuttum seni ama meraklıyım ve gevezeyim demiştim dimi:)
hamileyim tatlım 11 haftalık oldu güccük guzummmm inşallah en kısa zemanda sanada gelir bebişin bi sorun yoktu tatlım şanslıyız galiba ilk denemde tuttu kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
bende çok gevezeyimdir senden eksik kalmam yani kızlar bilirler
hahahaha sevindim o zaman iki geveze milletin kafasını şişiririz artık:) Maşallah yaaa ne güzel Allahım bizleri de fazla sınamadan, bebek diye yalvartmadan versin inşallah:)
ya didem sanada isin eskisinden daha zor geliyor mu? yani ben böyle hic motive degilim baska zaman dört dönerdim hemen hemen her islerim bitsin isterdim. simdi hic canim birsey yapmak istemiyo. mesela yukardan bi dosaya lazim simdi hic gidip alasim yok
bende senin gibiyim tatlım ama bugün bi baktım işler birikmiş e kim yapacak tabi ben bugünde biraz motivasyonum vardı başladım çalışmaya
burda havada cok kötü, yine yagmus yagiyo onadada olabilir ya
burasıda kötüüüü ay bende rezil durumdayım dün duşa girecektim kombi çalışmıyo sinir bastı valla ağlıycaktım bugün servisten bakıma gelecekler
bende senin gibiyim tatlım ama bugün bi baktım işler birikmiş e kim yapacak tabi ben bugünde biraz motivasyonum vardı başladım çalışmaya
cok iyi olacak aslinda 2 gün izin alsam ama cok bi is yapamamki zaten. yapsamda tek basima televizyonda yok sikilirim ya is yaparken. uyurum valla sikintidan
cok iyi olacak aslinda 2 gün izin alsam ama cok bi is yapamamki zaten. yapsamda tek basima televizyonda yok sikilirim ya is yaparken. uyurum valla sikintidan
ev taşırken al izin tatlım 2 gün hem senin elinin üztünde olması daha iyi olur evin kadınısın sonuçta bişey yapmasnda başlarında dur daha çabuk biter
DS doğru söylüyor tatlım ama sen sadece başlarında dur eğer kendine güvenmiyorsan iş yapmadan duramam diyorsan boşver hiç izin alma evin yerleştikten sonra keyfini çıkarmak için izin alırsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?