Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

cnm geçmiş olsun ama pkolu birine göre yumoşlarının büyümesi çok güzel bi gelişme görümcemde pkolu hiç gelişmiyodu hatta ilk kızı 2 sene tedavi snrası oldu ikinciye hamile bugün doğurcak odada dr.lar kesinlikle çocuğun olmaz dediler ikincide. tedavi olsan bile çook zor dediler. ama daha tedaviye başlamadan kendiliğinden hamile kaldı kafadan silmişti bebek olayını oay kaldı. 3-4 ayda bir regli oluyodu ileri derece pko yani.
ama rabbimin kime verceği belli olmuyo.

Ben o konuda şanslıyım sanırım canım geçen sene çatlatma iğnesi vurulmamın sebebi kendiliğinden gelişen 19 mm ve 22mmlik yumoşlarımdı onlar çatlamasına rağmen tutmadı sebebini bende bilmiyorum ama benim 2 arkadaşımda pkolu 1inin 2 çocuğu var hemde aralarında sene bile yok diğeri de doktor sen gebe kalamazsın dediği hafta gebe kaldı ve 1 yaşında oğlu var maşallah şans işi bu Rabbim bizi sınıyo bence

iyiz teyzeleri. biraz yoruluyoruz tasinmadan dolayi ama idare edecez artik. bir hafta daha dayanacaz. ben birsey yapmiyorum aslinda ma insan yinede yoruluyor

iyiz teyzeleri. biraz yoruluyoruz tasinmadan dolayi ama idare edecez artik. bir hafta daha dayanacaz. ben birsey yapmiyorum aslinda ma insan yinede yoruluyor

zor ya ev taşımakk allah yardımcın olsun kolaylık versin dikkat et kendine bi iş yapma bence.

zor ya ev taşımakk allah yardımcın olsun kolaylık versin dikkat et kendine bi iş yapma bence.

yok abla ben birsey yapmiyorum zaten. bi bitsin hersey tamizlik yapicam iste onada annemlerde yardim eder yani. yoksa tasimak falan yok, esim bi koltugu ittirdim diye kizdi ondan beri hic birseyi surdan suraya kipirdatmiyorum

kepeklim bebişin oynamaya başlamış haa hareketlerini görmüşsün ne güsel dmi insan ayrılmak istemiyo ordan ekrandan.gözün aydın cnm.sorunsuz geçiriyon şimdilik. eve usg aleti almak bile istiyodum ben. çok güsel bi duygu.

Gülcüm sorma o gün cok kotuydum tüm gün cıkarmıstım.gece acile gittik doktor baktı hop hop oynuyordu.insannın morali düzeliyor.inşallah Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu..

Benim bir arkadaşım doktoru bıktırmıştı kalp atışını dinlemekten:)

Gülcüm sorma o gün cok kotuydum tüm gün cıkarmıstım.gece acile gittik doktor baktı hop hop oynuyordu.insannın morali düzeliyor.inşallah Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu..

Amin canım senin adına çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah:Saruboceq:

:roflol: :roflol: sen çıkarmak dan telef ol içerde beyfendi (çimden hep erkek geçiyo seninya..)oynasın dursun. hemen iyileşivermişindir. heheeee:dance:

Amin canım inşallah Allah bütün isteyenlere versin inşallah :) Topicimiz şenlensin seneye bu zamanda yaramazlıklarını anlatalım inşallah:)

aminnnnnnnnnnnnnnnnn.... ama burda hamiş kalanlar başka topiclere kayıyo kimsi nisan anneleri falan :) doğurunca kimse gelmez buraya cnmm

kızlarrrrrrrrrrrrr ben geldim
açtım müziğimi bütün işlerimi toparladım eee ne kaynattınız bakemmmm

aminnnnnnnnnnnnnnnnn.... ama burda hamiş kalanlar başka topiclere kayıyo kimsi nisan anneleri falan :) doğurunca kimse gelmez buraya cnmm

Yeni topic açarız bizde "Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2- deki kadınlar anne oldular" diye delikafadulden kaydirigubbakcemile3 :sm_cool: sırnaşık şey

kızlarrrrrrrrrrrrr ben geldim
açtım müziğimi bütün işlerimi toparladım eee ne kaynattınız bakemmmm

Hoşgeldin ds oooo çok şeyler kaynattık valla:) ama sanırım bugünün gevezesi benim susmak istemiyorum hiç çalışmak da tabi laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…