didem daha önce sana sordum mu ben bilmiyom da iki sorum var,birincisi
sen 10 haftalık olmuşun maşaallah dr ne gibi ilaçlar vardi,vitamin falan
bide eşinle ilişkiniz nasıl gidiyor yani dr bişey dedimi nrmal devam ediyonuz mu
insan bazen inanamıyor değilmi..sensin tabiii kıssss
hoşbuldum cnm tşk,oğlum hasta demiştimya göndermedim bugün okula evde onunla uğraşıyorum sıkılıyo evdede,arkadaş gelicek birazdan kızı var 1 yaşında şirinmi şirin onunla oynicakmış onu bekliyoruz,bulantılara gelince merak etme cnm 3.ayda geçiyo bulantılarınız inş,kaç haftalık oldun cnm.
didem daha önce sana sordum mu ben bilmiyom da iki sorum var,birincisi
sen 10 haftalık olmuşun maşaallah dr ne gibi ilaçlar vardi,vitamin falan
bide eşinle ilişkiniz nasıl gidiyor yani dr bişey dedimi nrmal devam ediyonuz mu
hoşbulduk tatlım sinir stres gidiyo yazdıklarınıza yetişemiyom fırlatıcam şimdi bilgisayarı yere sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
sen nasılsın canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşbulduk tatlım sinir stres gidiyo yazdıklarınıza yetişemiyom fırlatıcam şimdi bilgisayarı yere sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
sen nasılsın canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inşaalah cnaım yaa ümidim o.9 haftalıkız çok şükürhoşbuldum cnm tşk,oğlum hasta demiştimya göndermedim bugün okula evde onunla uğraşıyorum sıkılıyo evdede,arkadaş gelicek birazdan kızı var 1 yaşında şirinmi şirin onunla oynicakmış onu bekliyoruz,bulantılara gelince merak etme cnm 3.ayda geçiyo bulantılarınız inş,kaç haftalık oldun cnm.
kıs biz kendimiz yasaklamıştık ya dr da yasakladı kanama olursa die yani adama yazık taa 20 gün filan olsun oda olsun bebeğimiz ii olsun da dioo
geçmişş olsunnnnn
Hıııım bide o var sormak istediğim tabi bazılarında bebek bazılarında kelebek bazılarında da kadın erkek var sanırım kelebek ve kadın erkek evlilikle ilgili değil mi? Bide onlar çok güzel nasıl yaptınız onları bende evliliğim için yapmak istiyorum:)
ayy evet insan çok sinir oluyor ya,bilmezmiyim benim nette öyleydiya işte giremedim 1ay filan nerdeyse nete,şimdi yapıldıda rahatım çok şükür.
kelebekliyi bilmiom da evlilik için daisypath.comdan yapabilirsin yapamzsan yardım ediim
durr kıs valla yapan sen senden korkulur
benim ablamda ilk çocuğunda 9 ay boyunca hiçççç ilişkiye girmemişti,zavallı eniştem yerlerde sürünüyordukaydirigubbakcemile3 dr hiç bir yasak koymamıştı ama ablam bişey olur diye çok korkuyordu...
aynı benim gibisin bende öyle ya. ne güzel arkadaşlar alışmışlar birbirlerine ben kiminle yazıştım kime soru sordum cevap aldım. bir önceki sayfada ne okudum hiç biri kalmıyor aklımda.
valla ya yere fırlatıp üzerinde dans edesim var
sen nasılsın tatlım oğluşun nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?