kepekliiiiiiiiiiii reyannnnnnnnnn ikinizede yazdık dimi şu b.. tan bağlantıyla insan bi cvp vreir kötükedihüso
Selam kızlar....
Slm herkese. yaa benim çok moralim bozuk ben niye hamile kalamıyorum artık kafaya takmaya başladım bi sorunmu var bende offf :a015:
Selam kızlar....
He valla yaaa bi listeden bahsediliyo ben onu bilem bilmiyom haa
Canım hoşgeldin dur bi bismillah nedir ne alemdesin ne kadar zamandır deniyorsun? Doktora gittin mi DS bak gene çenem düştü gel gevezeliğime eşlik et:)
tatlımmmm benim kanamam oldu biliyorsun o yüzden progestan kullanıyorum 12. haftaya kadarda kullanıcam vitamin olarak detavit kullnıyorum folici bıraktım bulantı yapıyordu ağrı kesici lazım olursa minoset kullanıyorum ahanda bu kadar
bu arada bize ilişki yasak benim kanamadan dolayı 12. haftaya kadar allahtan kocam umursamıyo bebişi daha önemli zaten ben yapamam yasak olmasada korkarım bebeğe bişey olur diye diyo bende yapamam valla
laelaelaelaelae böööö ben ne anlarım kızım bağlantıdan falan..banamı yazdın ne bileyim bend esinirliyim vallaa tepemi attırma send ehaaa :dilcikar:
hamiş hamiş birbirimizi yeriz bak. bende sana yazdım ama hiç cevap gelmedi hani ona ne diyecennn he de bakayım...sana yazdım başkaları cevap veriyor didoş hanım alsanaalsanasmile
laelaelaelaelae böööö ben ne anlarım kızım bağlantıdan falan..banamı yazdın ne bileyim bend esinirliyim vallaa tepemi attırma send ehaaa :dilcikar:
hamiş hamiş birbirimizi yeriz bak. bende sana yazdım ama hiç cevap gelmedi hani ona ne diyecennn he de bakayım...sana yazdım başkaları cevap veriyor didoş hanım alsanaalsanasmile
hoş bulduk cnm.1 senelik evliyim yani bu süre zarfında evliliğimin ilk 3 ayında korundum hap kullandım.3 ay sonra bıraktım ve hiç korunmuyoruz.ama hi. tık yok.artık eşimde bi sorun vardemeye başladı ve bende çok kafama takmaya başladım.doktora gitmeyi düşünüyorum.hata bu akşam gitsemmi diyorum ama çok kafam karışık eyvahedigeldismile
bunu gözünemi soksam reyannn hanımmmmm sen okumazsan ben napıymmmmmmmmmmm
Selam doktordan geliyorum sinirlerim tepemde bebeğim tam 12 haftalık ben devlete gidiyorum ultrason doktorum ayrı haliyle her zaman gititiğim doktor izinliydi başka doktor baktı ense kalınlığına ya sinir oldum bizim cihaz tam ölçüm yapamayabilir dedi eşime eşim hasatnede çalışıyorda neyse baktı ultrasonda ya kadın ne bebeğimi gösterdi bana ne kalp atışını dinletti resmini bile vermedi kaç gr kaç cm eşim izledi ekrandan o kadar üzüldümki ense kalınlığıda 2.1 çıktı doktorumda özel labaratuvara yönlendirdi beni ikili testi devlet karşılamıyormuş bu konuda bilginiz var mı ben hasretle bebeğimi görmeye gittim göremedim eşim diyor çok hareketliydi eli kolu kafası hiç durmadı .Hamdolsun bebeğim sağ salimdi ama çok üzgünüm.
Adet problemin varmı? Belki de zamanını tutturamıyorsunuzdur. Doktorlar ilk 1 sene korunmasız ilişkiden sonra bakıyorlar ama bence sen genel bir kontrol için gitmelisin. Bir de kafana takma ne kadar düşünürsen o kadar geri gidiyo
ben biliyom geçmişi okudum da görmüştüm ama kimsecikler eklemedi hala orda ismimi görmek istiyorum artık. tabi allah nasip ederse hamiş listesinde nasip olmazsada bekleyen listesinde çünki allah nasip ederse er yad geç olacak çok inanıyorum. :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?