Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Slm herkese. yaa benim çok moralim bozuk ben niye hamile kalamıyorum artık kafaya takmaya başladım bi sorunmu var bende offf :a015:

Güle güle melisa

kepekliiiiiiiiiiii reyannnnnnnnnn ikinizede yazdık dimi şu b.. tan bağlantıyla insan bi cvp vreir kötükedihüso

laelaelaelaelae böööö ben ne anlarım kızım bağlantıdan falan..banamı yazdın ne bileyim bend esinirliyim vallaa tepemi attırma send ehaaa :dilcikar:
hamiş hamiş birbirimizi yeriz bak. bende sana yazdım ama hiç cevap gelmedi hani ona ne diyecennn he de bakayım...sana yazdım başkaları cevap veriyor didoş hanım alsanaalsanasmile

Slm herkese. yaa benim çok moralim bozuk ben niye hamile kalamıyorum artık kafaya takmaya başladım bi sorunmu var bende offf :a015:

Canım hoşgeldin dur bi bismillah nedir ne alemdesin ne kadar zamandır deniyorsun? Doktora gittin mi DS bak gene çenem düştü gel gevezeliğime eşlik et:)

Selam kızlar....

hoşgeldin tatlım sanada anlatıym benim bağlantı çok kötü bilgisayarı yere fırlatmak gibi planlarım var delikafadulden delikafadulden
ve ben bu durumda cvp yazarken arkadaşlar bana cevap verme lütfunda bulunmuyorlar klava:
sen nasılsın

He valla yaaa bi listeden bahsediliyo ben onu bilem bilmiyom haa

ben biliyom geçmişi okudum da görmüştüm ama kimsecikler eklemedi hala orda ismimi görmek istiyorum artık. tabi allah nasip ederse hamiş listesinde nasip olmazsada bekleyen listesinde çünki allah nasip ederse er yad geç olacak çok inanıyorum. :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Canım hoşgeldin dur bi bismillah nedir ne alemdesin ne kadar zamandır deniyorsun? Doktora gittin mi DS bak gene çenem düştü gel gevezeliğime eşlik et:)

hoş bulduk cnm.1 senelik evliyim yani bu süre zarfında evliliğimin ilk 3 ayında korundum hap kullandım.3 ay sonra bıraktım ve hiç korunmuyoruz.ama hi. tık yok.artık eşimde bi sorun vardemeye başladı ve bende çok kafama takmaya başladım.doktora gitmeyi düşünüyorum.hata bu akşam gitsemmi diyorum ama çok kafam karışık eyvahedigeldismile

bunu gözünemi soksam reyannn hanımmmmm sen okumazsan ben napıymmmmmmmmmmm

Amaaan bu hamişler yiyecek birbirlerini korktum sizden valla:)

okudunmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu klava:

Adet problemin varmı? Belki de zamanını tutturamıyorsunuzdur. Doktorlar ilk 1 sene korunmasız ilişkiden sonra bakıyorlar ama bence sen genel bir kontrol için gitmelisin. Bir de kafana takma ne kadar düşünürsen o kadar geri gidiyo

Bu sebepten dolayı sinirlerim bozuk başım ağrıyor

adet tarihlerim mesela 16 temmuz,13 ağustos,19 eylül. yani düzensiz sanırım dimi?? o yüzdenmi tutturamıyorum:sinifsinif:

Tabiki RAbbim biz kadınları anne olarak yaratmış elbet bir gün bizde yavrullarımıza kavuşacağız umudu kaybetmemek lazım:)
Bende o listeyi görmek istiyorum geçmişe bakayım bi ara bari:)

zkol canım sen ne zamndır gebe kalmak için ugraşıyorsun. ben şu takma adımı degiştimek istiyorum ya taaa kaç sene önce üye olmuştum bu siteye o zaman aşkla ilgili sorunlarım vardı şimdi de bebişle degiştirmeyi biliyormusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…