kızlar bendne bu günlük bu kadar..okuncak cüzlerim falan var çok durdum yine pc başında...
modemiide bi kapatayım
Hamile Kalabileceğiniz Dönem: 03 Ekim 2010 - 13 Ekim 2010 günleri arasında
Tahmini Yumurtlama Tarihi: 08 Ekim 2010, Cuma
siteden hesapladım.şimdi benim hangi tarihte ilişkiye girmem lazım gebe kalmam için.??
3ekimden 13 ekime kadar en az her iki günde bir. ve mutlaka 8inde.
kiz 10 gün yoruluver, bence hergün iliskiye girin. bazi sitelerde hergün olunca spermin kalitesi düsüyormus falan yaziyo ama bence degil yani dene bence, her iki günde iliskiye girsende garantisini kimse vermiyo.
onlar alışmış ya göre göre bebekleri halbuki biz ilk bebeğimize hasret duyuyos diil mi yada ilk olmasa da insan heyecanlı desydin bende bakcam die resmi nerde die benim ilkn dr da allah korusun cenaze haberi verir gibi bi suratla önce hamile diilsin dedi ısrarle sonrada ha hamileymşsin dedi odun ya insan bi tebrik eder bunlar böle işte
canim didemlede mi dövüstün sen kaydirigubbakcemile3 delisin sen ya.
hadi allah kabul etsin.
alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
OOooooo bu gece deprem olmalı sizin evde:) O işten sonra kalkma bacaklarını yukarı kaldır ve en az 1 saat dinlen hemen banyo yapma bide ilişkideyken bebek olacakmı diye düşünüp onu görev edinme yarını boş geçir sonra gene çalış 2 günde 1 unutma:)
kiz didem bu reyyan banada demin gicik sumru. pis sumru dedi. sen bana derdin bende ona dedim. benim bebegim onunkinden büyükya beben bebegim onu bebegini dövecek
şişman insanlaar cok konusuosunuz yetişemiorum diorum size.
anam herkes gergiin .. kaydirigubbakcemile
dss pabucu yarım çık dışarıya oynayalıım...
hele hele biri daha basladi. sensin siskooo..
Canım boşver başka bir doktora gider görürsün bebeğini sonuçta o seninle annesi hatta sabret bak yakında dokunabileceksin bile:)
Sende sorun neydi canım?
benimkide seninkine yardım edecekkkkk yaşasın kötülükkkkk sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
en son 4 ekimde oldu evlilik yıl dönümümüzde delikafadulden o gün kaklmadım hemen belime yastık koydum bu gece yine deniyim bariiiisositososito
anacımmmm topiğe yeni gelenler hakkımızda ne düşünüyor acaba delikafadulden delikafadulden delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?