Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hoşgeldin canım aramıza allah sabır versin inşallah en kısa zamanda gelir tekrar bebişin sana da sağlıkla kollarına alırsın

Valla varya bu güne kadar hiç tersime denk gelmediler ama bir çocugum olsun onun yetişme tarzına falan kalksınlar yok şunu yap yok bunu yap falan desinler inadına yapmam
şimdi kaynanam ara sıra bana bile karışmaya kalkıyo eşim saolsun anne bırak siz karışmayın ya diyo ama inş. çocuktada karıştırmaz

Canım Allah bir daha yaşatmasın bilgi verdiğin için sağol bizde dikkatli olalım.

kız tulatıcam derken 1 kez tuzlu suyla yıkıycaklar okadarcık kalıp kalıp tuzu sürmüyolarki

Hadş bakalım sen yarın öbürgün kocayada vermez turşusunu kurarsın:) Ayyyy çok güldüm bugün senle uğraşcam ben alınıyormusun didem:):uhm:

Kız didem zeynep noluyor öyle çok sevdik birbirimizi falan anam ben kıskancımdır ha karışmam:umursamaz:

eflalim ben nazar etmedim valla ama kepekli kabulleniyor suçunu
zkol ay kız benim adım didem seninki ne böyle zor oluyo gelcem yardıma
luckyyyyyyyy luckyyyyyyyy napıyosunnnn

puhahahah kaydirigubbakcemile cnm sıkılıyo bakınıyom öle kafamçokkarıştı

Ayyyy Alemsiniz KIZLARRRRR
Okudum Okudum Güldüm Moralim yerine Geldi Vallahiii
Allah Razı olsun sizden
Ben de TÜP BEBEK tedavisine başladım.
dün histeroskopi oldum ayılırken anestezide çok sevdiğim bir arkadaş vardı.
Kızım olursa adını Ümmühan koyardım ama ZEYNEP koyacağım diyerek uyandım.
güldüler banaaaa

Hadş bakalım sen yarın öbürgün kocayada vermez turşusunu kurarsın:) Ayyyy çok güldüm bugün senle uğraşcam ben alınıyormusun didem:):uhm:

heheeeee nerden bildin özel boyut kavanoz yaptırıp turşusunu kurucammmmm alınırmıyım kız alınacak adam gevezelik yapmaz

Canım önemsenmiyor ama gebelikte grip virüsü çok zararlı benim yengemde grip olmak üzereymiş virüs gebeliğine zarar vermiş oda 6 aylık bebişini ölü doğurmuştu. Rabbim bi daha yaşatmasın:)

Ay kepekli içimden geçeni sizede söylemezsem şişer çatlarım zaten herşeyi içime atıyorum bari burda rahat oluyum:)

Canım önemsenmiyor ama gebelikte grip virüsü çok zararlı benim yengemde grip olmak üzereymiş virüs gebeliğine zarar vermiş oda 6 aylık bebişini ölü doğurmuştu. Rabbim bi daha yaşatmasın:)

Kız sen hamile değilmisin? guclubacismile

Ne güzel işte bu moralin sonuda bebiş olur inşaallah

lalee hayırlı olsun canım inşallah ilk seferde ikizlerin olur :)))

Anaaam bi adaş bebiş daha geliyo bana eflalim kıskan beni şincik hahahha:)

Kız hepiciğinizi sefiyom ben bünye büyük maşallah herkese yer var burda:)sempatiksalakcinni

Ha tamam bilelimde bende bugün tam sivaslı oldum ha bilmem nekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…