merhaba kızlar..bundan bir ay önce 17 haftalık gebeliğim son buldu malesef oğluşumu kaybettim.ama içimdeki o bebek özleminin tarifi imkansız.şimdi tekrar hamile kalmak için kendimi hazırlıyorum.2011 de yeniden bebeğime hamile kalmayı planlıyorum.görüş ve tavsiyelerizi bekliyorum.hepimize en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi ve sağlıklı bir bebişi dünyaya getirmeyi diliyorum..
valla kızlar soğukalgınlığı geçirdim o sırada bünyemi çok yordum iyi beslenip dinlenemedim.doktorumda ateş yükselmesi konusunda beni uyarmadı ilaç te vermedi...ne bileyim herşey üst üste geldi bi de stres vardı..iki gün sancı çektim sonra suyum geldi...su gelince yapacak bişey kalmıyor.suni sancıyla doğum yaptım.Allah kimseye yaşatmasın.
hoşgeldin canım aramıza allah sabır versin inşallah en kısa zamanda gelir tekrar bebişin sana da sağlıkla kollarına alırsın
kız tulatıcam derken 1 kez tuzlu suyla yıkıycaklar okadarcık kalıp kalıp tuzu sürmüyolarki
eflalim ben nazar etmedim valla ama kepekli kabulleniyor suçunu
zkol ay kız benim adım didem seninki ne böyle zor oluyo gelcem yardıma
luckyyyyyyyy luckyyyyyyyy napıyosunnnn
amin hepimize nasip olur inş.kızlar..
Hadş bakalım sen yarın öbürgün kocayada vermez turşusunu kurarsın:) Ayyyy çok güldüm bugün senle uğraşcam ben alınıyormusun didem:):uhm:
valla kızlar soğukalgınlığı geçirdim o sırada bünyemi çok yordum iyi beslenip dinlenemedim.doktorumda ateş yükselmesi konusunda beni uyarmadı ilaç te vermedi...ne bileyim herşey üst üste geldi bi de stres vardı..iki gün sancı çektim sonra suyum geldi...su gelince yapacak bişey kalmıyor.suni sancıyla doğum yaptım.Allah kimseye yaşatmasın.
Canım önemsenmiyor ama gebelikte grip virüsü çok zararlı benim yengemde grip olmak üzereymiş virüs gebeliğine zarar vermiş oda 6 aylık bebişini ölü doğurmuştu. Rabbim bi daha yaşatmasın:)
Kız didem zeynep noluyor öyle çok sevdik birbirimizi falan anam ben kıskancımdır ha karışmam:umursamaz:
Ayyyy Alemsiniz KIZLARRRRR
Okudum Okudum Güldüm Moralim yerine Geldi Vallahiii
Allah Razı olsun sizden
Ben de TÜP BEBEK tedavisine başladım.
dün histeroskopi oldum ayılırken anestezide çok sevdiğim bir arkadaş vardı.
Kızım olursa adını Ümmühan koyardım ama ZEYNEP koyacağım diyerek uyandım.
güldüler banaaaa
Allah Razı olsun sizden
güldüler banaaaa
Allah Razı olsun sizden
güldüler banaaaa
Kız hepiciğinizi sefiyom ben bünye büyük maşallah herkese yer var burda:)sempatiksalakcinni
Kız sen hamile değilmisin? guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?