Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hahahahha yaşasın lucky papucu yarım gel buraya gevezelik yapalım :) hahahh 88 lucky kıııız kime diyom beeen sırnaşık şey

Gelirsem oraya papucu yarım değil tam gösteririm hee kaydirigubbakcemile2

kizlar birsey sorcam. bizde bebekleri tuzlu suyla yikiyorlar birkere. sizdede var mi?

Sumrucum bide şöle bişi duydum.annemin bi arkadaşı var kızı doğduğundan 40'ı çıkana kadar hergün işte pıtışını,bacakalrını,koltuk altına falan anne sütü sürermiş.kıllı tüylü olmasın diye.ve kız büyüdü 18 yaşında falan bacaklarında pıtışında hiç kıl yokmuş kaydirigubbakcemile2 sizde böle bişi duydunuzmu??

sumruu hic duymadım vallaa..bı laf varya tuzluyum da kokma dıye ona istınaden sanırıım

luci sende bi hossun haa :)) onuda hiç duymadımdı efsane değilse bizde yapalım

Bizim oralarda yeni doğmuş tüysüz fare sürerlermiş ııııggg iğreeenç ama sürülenlerde cidden tüy yok ya laaa:)

Kendi kendime konuşuyoruuuuum kisme yokmu yaaa canım sıkılıyo iş yok yağmur yağıyo sigaraya inemiyom sıkıldım valla :sinifsinif:

Kendi kendime konuşuyoruuuuum kisme yokmu yaaa canım sıkılıyo iş yok yağmur yağıyo sigaraya inemiyom sıkıldım valla :sinifsinif:

Gelsene gelsene gelseneeeee kaydirigubbakcemile5

canlarım bizdede bebeği tuzlarlar bende tuzlatıcam 20 banyosu yaptırılır aile büyükleri yıkar tuzlu suda sürerler vücuduna isilik alerji filan olmasın ter kokmasın diye

Ben geldim millet gözünüzmü değdi ne yandaki dengesizler inşaat yapıyorlar uyutmadılar off işin yoksa bunları dinle her gün.

canlarım bizdede bebeği tuzlarlar bende tuzlatıcam 20 banyosu yaptırılır aile büyükleri yıkar tuzlu suda sürerler vücuduna isilik alerji filan olmasın ter kokmasın diye

abuuu neler duyuyorum benim hiç haberim yok...

ıyy biride fare diyor yaaaa..kız anam tuyu cıkmamıs fare nerden bulunur gozunu seviim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…