Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Ay ben öyle tuzlatma falan yaptırmam inanmam öyle şeylere,bu şehirdede biz buarlıdelizde40 çıkına zeytinyağı sürüyorlarmış gerçi zeytinyağı faydalı bişeyde yaptırmam heralde burda bir teyze var kadın sanki kendi torunu gibi şimdiden planlar yapıyor ama ben gelemem öyle şelyere heytt karışmayın benim çocuğuma derim.

eflalim ben nazar etmedim valla ama kepekli kabulleniyor suçunu
zkol ay kız benim adım didem seninki ne böyle zor oluyo gelcem yardıma
luckyyyyyyyy luckyyyyyyyy napıyosunnnn

heee sen o kadar uğraş didin bebişin olsun sonra birileri üzerine bişi sürme hayali kursun olduuuuuuuuu görürsem söylerim aferin kız yaptırma bende yaptırmam yırtarım milleti valla:)

Aşkolsun kepekli kız ben hep evdeyimya sıkıntıdan da uykum geliyor evde olsak şunu yaparız bunu yaparız diye hayaller kurmayın hiçbirşey yapılmıyor benim gibi üç senedir akşama kadar kocam gelsede insan yüzü görsm diye bekleseydiniz anlardınız.

eflalim ben nazar etmedim valla ama kepekli kabulleniyor suçunu
zkol ay kız benim adım didem seninki ne böyle zor oluyo gelcem yardıma
luckyyyyyyyy luckyyyyyyyy napıyosunnnn

aman bende zeynep yaaa banada zor geliyo didem zkol deyince siz başkasından bahsediyonuz sanıyom.

abuuu neler duyuyorum benim hiç haberim yok...

ıyy biride fare diyor yaaaa..kız anam tuyu cıkmamıs fare nerden bulunur gozunu seviim.

ya git ne elimi sürerim ona ne çocuğuma sürerim karınca yağı filanda sürüyolarmış ıyyyyyyyyyy ben yaptıramam onları ama tuzlatıcam bebişimiiiiii

merhaba kızlar..bundan bir ay önce 17 haftalık gebeliğim son buldu malesef oğluşumu kaybettim.ama içimdeki o bebek özleminin tarifi imkansız.şimdi tekrar hamile kalmak için kendimi hazırlıyorum.2011 de yeniden bebeğime hamile kalmayı planlıyorum.görüş ve tavsiyelerizi bekliyorum.hepimize en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi ve sağlıklı bir bebişi dünyaya getirmeyi diliyorum..

heee sen o kadar uğraş didin bebişin olsun sonra birileri üzerine bişi sürme hayali kursun olduuuuuuuuu görürsem söylerim aferin kız yaptırma bende yaptırmam yırtarım milleti valla:)

Ben bu konuda çok hassasım kendi annem bie olsa yaptırmam ya herkes kendi çocuğunu yetiştirsin hele kaynanamgil karışmaya bir kalksınlar benim çocuğumun terbiyesine müdahale etsinler o zaman görürler gerçek yüzümü hiç affetmem zaten gıcığım var onlara çıkarırım yılların acısını

aman bende zeynep yaaa banada zor geliyo didem zkol deyince siz başkasından bahsediyonuz sanıyom.

ayyyyy zeyneppppp kızım olursa zeynep nil koyacam bende seni biraz daha sevdim şimcik canım benimmmmmmmmmmmmm olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

ya git ne elimi sürerim ona ne çocuğuma sürerim karınca yağı filanda sürüyolarmış ıyyyyyyyyyy ben yaptıramam onları ama tuzlatıcam bebişimiiiiii

Tuzlatma kız yazık kokar bebek sütünden sür bari de süt koksun :)

Rabbim serin sabırlıklar versin bu durumda söylenecek pek bişi yok Aramıza hoşgeldin gel gel burda bizle stres atarsım hemde:)

Aramıza hoşgeldin inşaallah Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip eder neden sonlandı gebeliğin bilgi verebilirmisin?

Bende bende anaaam yolarım valla:) Benim bide kaynanam çok yaşlı görümce ohooooo:) Yandım ben:) Allahtan burda değiller kıs:)

ayyyyy zeyneppppp kızım olursa zeynep nil koyacam bende seni biraz daha sevdim şimcik canım benimmmmmmmmmmmmm olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

Zeynep güzel isimdir tanıdığım bütün zeynepler uysaldır ben biraz farklı cadıyım:) Aslında cadı değilim melekim de kanatlarım kırılınca süpürgeme biniyorum hahahhah:)
Bende zeynep nilin annesini sevdim:)

Canım karınca yağı doğru şimdi tüğ çıkmasını engelleyen kremlerde kullanıyorlar bilimsel olarak kanıtlanmış hem ben tanık oldum benim babannem de hiç tüğ yokmuş karınca ymurtası sürmüşler her yerine ne güzel ama ya.

Allahım sabır versin inşallah benguu bir daha yasatmasın inşallah..en kısa surede gelir bebeğin.güzel yanından düşün bi kere yakalayabilmişsin insallah sana şefaatçi olur cennette..sıkılmazsan neden kaybettin bebeğini anlatırmısın.

Aramıza hoşgeldin inşaallah Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip eder neden sonlandı gebeliğin bilgi verebilirmisin?

valla kızlar soğukalgınlığı geçirdim o sırada bünyemi çok yordum iyi beslenip dinlenemedim.doktorumda ateş yükselmesi konusunda beni uyarmadı ilaç te vermedi...ne bileyim herşey üst üste geldi bi de stres vardı..iki gün sancı çektim sonra suyum geldi...su gelince yapacak bişey kalmıyor.suni sancıyla doğum yaptım.Allah kimseye yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…