Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Yoooo Allahmı söyletti kız adet bekliyom yarın yumoş bakılacak ayyyyy inşallah Ağzın bal yesin kız hamişsem yiycem seni valla:)

eğer hamileysen kızın olursa oğluma isterim bak he kaydirigubbakcemile2

Anaaam bi adaş bebiş daha geliyo bana eflalim kıskan beni şincik hahahha:)

Ay onu kıskanmam tam tersi benim adımı koyarlarsa kıskanırım burda yazamıyorum amma benim adım çok nadir ve güzeldir duyan hayran kalıyor yani kimsede olmasın benim adım sadece bende olsun.sempatiksalakcinni

ay onu kıskanmam tam tersi benim adımı koyarlarsa kıskanırım burda yazamıyorum amma benim adım çok nadir ve güzeldir duyan hayran kalıyor yani kimsede olmasın benim adım sadece bende olsun.sempatiksalakcinni

çok merak ettim şimdi adını neden söylemiyorsun

eflalim; Ne güzel işte bu moralin sonuda bebiş olur inşaallah

kepekliekmek Alıntı: lalee hayırlı olsun canım inşallah ilk seferde ikizlerin olur :)))

İnşallah İnşallah çifter çifter tutsun inşallah

zkol Alıntı: Anaaam bi adaş bebiş daha geliyo bana eflalim kıskan beni şincik hahahha:)

İnşallahhhhhhhh:ecrin_bebek:

Nazlıdır benim kızım gelmekte bile naz yapıyo adı da naz bilmem artık kaynana adayı damat adaylarına bakar seçeriz artıkın:)

Sen benim oğlum gibisini bulursan öpte başına koy hıh ohaoldumsmilealsanaalsanasmile

Ay onu kıskanmam tam tersi benim adımı koyarlarsa kıskanırım burda yazamıyorum amma benim adım çok nadir ve güzeldir duyan hayran kalıyor yani kimsede olmasın benim adım sadece bende olsun.sempatiksalakcinni

merank ettim kız ismini cadı nie demiyon ki:):uhm:

hay anasını sayın seyirciler
yine bağlantım gitti kaçırdım sohbeti ya offffffffffffffffff kırıcam bunu kırıcam üzerine çıkıp halay sekecem ne biçim bilgisayar bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Canım ben sivaslıyımda bizim memlekettekilerin şivesi azcık kabadır onu dedim:)

Hııım benim yengem sivaslıdır çok severim ben onun ailesini falan:) Hadi hadi iyisin senide sefiyom bak ama adını de daha çok sevem:):asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…