toplu msj at anammmmm bende merak ettim eflallllllll bak örgü modeli vermem he sana
aman dur kız şakası bile tehlikeli maaazallah nikah falan düşüverir.reyyan yaaa banada bunun formulu varsa versene biz acınacak haldeyiz..libidom yerlerde(
bacı kardeş takılıoz evde...kocam bacım dıo bana kaydirigubbakcemile3
Yok kız o kadarda değildir.kızcağız utandı zatenkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kız reyannnn senin pc yatak odasındamı duruyo böle canlı yayın yapıyon
ay valla dediğime pişman ettiniz haaa...yok canım merka etme laptop zaten.o da mutfakta.Çok üzgünüm çoook
valla pişman oldum böyle olcağını bilsem hiç demezdim ne bileyim herşeyi konuşuyonuz burda bunlarıda.
arkadaş sendeki gibi bendede hormonlar aciyip yani dün artık bişey olmaz diye saldırdım kocama aylar sonra :hulya: :hulya: :hulya:
kıııııız utanmaa sositososito ayıp yatakta olur :teytey:
kızlar hangi birinize özelden atıyım belki beğenmezsiniz ama ben çok seviyorum ismimi,atıcam amma kulanmak yok sayfalarda falan sakın ha birdeben tanıyan çıkarsa ben tanımıyorum o kişiyi ona göre:) amma gizemli oldu yav.birde gönderdiğim mesaj 30 sn içinde kendini yok etsin lütfen:)
ay kızlar toplu olmuyor tek tek göndericem zaman alır ama,kepekli ben sana gönderiyim sen reyyana gönder o luckye göndersin o da dideme olur mu?
takılıyosunuz ama farkındaysanız duyygusal ve sinirli bir hamileye takılıyosunuz.valla çok utandım yaaa..
gidin küstüm size bidaha size bişey anlatmak yok işte laelaelaelaelae
oda yatakta yapmıştır:) kızlar benim işim çıktı maalesef gidiyorum
bANA KİM GÖNDERCEK YAAA GİDEMEDİM MERAKTAN GICIK ŞEY:)ay kızlar toplu olmuyor tek tek göndericem zaman alır ama,kepekli ben sana gönderiyim sen reyyana gönder o luckye göndersin o da dideme olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?