kizlar bende geri döndüm. ay ben neler kacirmisim. kiz reyyan sen neler karistiriyon bakim kiz?
didem sende sadece sarildin mi???? :kedi:
zeynepppppppppppppp nerdesinnnnnnn
reyyan sen ne anlatmistin?
reyyan sen ne anlatmistin?
valla bid aha anlatırsam olay çıkar herhalde
hiç canım ne anlatayım,bugün eşime sıkı sıkı sarıldım da bunu dedim bunlarda dalga konusu yaptılar
sanki hiç yapmadıklaarı ve knuşmadıkları bişey
yok tatlım sadece sarılmadımmmmm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
Az önce birisi korkudan seni çağırıyodubi ses ver o arkadaşa yazık bi köşede sıkıştı kaldı korkudan puhahaha kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
seni gidi seniiiiii... yazik be onlarada. iyi yapmissin.
benimkide nerdeyse her gece her gece geliyo sariliyo falan ama her defasinda kanmam :)
hamile kaldimya biraz kafami dinlerim demistim ama nerdeeeen ben tutamamki agizimi hemen geldim doktordan dedim yasak degilmis, adam aldi atti yataga :kedi::kedi::kedi:
valla bid aha anlatırsam olay çıkar herhalde
hiç canım ne anlatayım,bugün eşime sıkı sıkı sarıldım da bunu dedim bunlarda dalga konusu yaptılar
sanki hiç yapmadıklaarı ve knuşmadıkları bişey
bak şuna hele kaydirigubbakcemile3ben 3-4 gündür yapmadım o yüzden nasıl bişi unuttum anlatsana azcıkk kaydirigubbakcemile2
ay kızlar toplu olmuyor tek tek göndericem zaman alır ama,kepekli ben sana gönderiyim sen reyyana gönder o luckye göndersin o da dideme olur mu?
seni gidi seniiiiii... yazik be onlarada. iyi yapmissin.
benimkide nerdeyse her gece her gece geliyo sariliyo falan ama her defasinda kanmam :)
hamile kaldimya biraz kafami dinlerim demistim ama nerdeeeen ben tutamamki agizimi hemen geldim doktordan dedim yasak degilmis, adam aldi atti yataga :kedi::kedi::kedi:
Canım isim degişikmiş valla ilk defa duuydum ve hemen sildim unuttum bile nerak etme ama güzel miş
ahaaaaa buda yapmış hamişler coştu valla ne diym
kiz sizde bizim gibi gece gündüz dinlemiyonuz heralde kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?