Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kız mehtap bu konuda senin fikrin vardır bana bi cvp versene

Esracım biliyorsun bende klomen kullandım yumoşum büyümüştü geçen hafta hep kasık ağrılarım olmutu dr.a gittim yumoşum çatlamış ağrılar ondanmış senin ağrıların sebebide odur inşallah:)

günaydın canım iyiyim çok şükür
sen nasılsın
sanırım ilk defa karşılaştık ben geçen hafta yoktum

Evet canım ilk defa karşılaşıyoruz benim adım zeynep, 26 yaşındayım, 2 yıllık evliyim 1 yıldırda bebek istiyorum. Pkolu olduğum için 2 aydır tedavi görüyorum.Sende anlatsana biraz kendini?

hoşbuldum sumrucum
geçen hafta rapor aldım çok kötüydüm
şimdi iyiyim allaha şükür ee siz neler yaptınız
yeni gelişmeler varmı bakim

hoşbuldum sumrucum
geçen hafta rapor aldım çok kötüydüm
şimdi iyiyim allaha şükür ee siz neler yaptınız
yeni gelişmeler varmı bakim

Su 41 diye yeni bir arkadaş gelmişti ya o hamile 3,5 haftalık, Esranın yumoşlar gelişmiş sanırım ağrıları oluyomuş, benim yumoş çatlamış:) Başka haberim yok:)

Evet canım ilk defa karşılaşıyoruz benim adım zeynep, 26 yaşındayım, 2 yıllık evliyim 1 yıldırda bebek istiyorum. Pkolu olduğum için 2 aydır tedavi görüyorum.Sende anlatsana biraz kendini?

tatlım ben 27 yaşındayım kısaca anlatayım
bende pkoluyum bende klomen tedavisi gördüm
1 düşük yaptım düşükten 3 ay sonra yeniden hamile kaldım
şimdi meleğimin sağsalim gelmesini bekliyorum

tatlım ben 27 yaşındayım kısaca anlatayım
bende pkoluyum bende klomen tedavisi gördüm
1 düşük yaptım düşükten 3 ay sonra yeniden hamile kaldım
şimdi meleğimin sağsalim gelmesini bekliyorum

Ayyyy çok sevindim canım yaaa maşallah Allah hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsin. Bişi sorcam klomenle yumoşun kaç mm oldu? Kaç tane ilaç kullandın? Çatladığını nasıl anladın tedavi sürecini anlatırmısın bana biraz:)

su hamile ha maşallah sitede hamile olmayan kalmayacak inş.
tebrikler suuu rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş.

zeynepcim ilk hamileliğim klomen ve çatlatma iğnesiyle olmuştu
yumoşlar 23 ve 24 mm olmuştu
ama bu hamileliğimde klomen veya ona benzer hiç bişey kullanmadım
hamile kalmadan bi ay önce prolaktinim yükselmişti
onu düşürmek için ilaç kullanırken hamile kaldım

Ebrar sen böyle anlatınca bana benzetiyorum, benimde prl yüksekti ilaç kullandım sonra klomenle 27mm oldu yumoşum 21. gün gittiğimde çatlamış dedi doktor biz geçen hafta biraz çalışmıştık inşallah tutmuştur yaaa:):Saruboceq:

zeynep canım walla benim hiç umudum yokken oldu inan
yani ben prolaktin düşsün diye ilaç kullanıyordum ve hiç düşünmüyordum
hiç dikkat etmiyordum önceki aylar gibi ama oldu işte
inş.canım senin ki de tutmuştur

zeynepcim adet tarihin ne zaman

Geçen ay 19unda olmuştum. Bu ay ne zamandır bilemiyorum düzensiz olur benim Ama işin ilginci kasıklarım ve belim adetli gibi ağrıyo memişlerime dokunamıyorum, şiş ve ağrı içindeler herhalde adet olcam bu ayda geçti senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…