Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

İnşallah canım yaa en yakın zamanda Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı bebişler nasip etsin, siz hamilelere de hayırlı ve acısız doğumlar inşallah:):Saruboceq:

canım hayırlısı olur inş.
benim adetten 4 gün önce bel ağrım olmuştu
göğüslerimde kaşıntı olmuştu ve hiç olmazdı bende kabızlık oldu
sonra tabi benim adet tarihim hiç şaşmazdı gecikince anladım zaten

Ebrar sen nasıl pkolusun kız adetlerin hiç gecikmiyorsa?

İnşallah canım yaaa birşeyler hissediyorum ama psikolojikmidir bilmem:) Kızlar sizde gebeliğinizin ilk zamanları belirtiler oluşmuşmuydu?

normalde benim adetimden 1 hafta önce gögüslerim siserdi, hassaslasirdi. sonra ilk adet günüm cok agrili gecerdi. hamile kaldigim ay. gögüslerim 2 hafta öncesinden sisip hassaslasmaya basladi ve adet günümden 1-2 gün önce arada bi sanki adetim oluyormus gibi agrim oldu ama 10-15 dakika sonra geciyordu. 6gün gecikincede dokora gittim test yapti pozitif cikti :)

Hıııım belirtiler aynı nerdeyse ne yapalım bekleyip görecez:) 19 unda olmazsam 23'ünde doktora gidecem dayanamayıp testte yapabilirim tabi:) Hayırlısı Allahtan artık ne bileyim inşallah tutmuştur:):Saruboceq:

ben test yapmaya korktum. yani bilmyiorum doktorda yaptirmak istedim. insallah tutmustur canim ya. az kalmis hadi su bi kac günde gecsin insallah hamile haberlerini aliriz

günaydınnn
sende hoşgeldin didemim ya nerdesin yaa
sabahtan beri kızlar nerde deyip duruyorum
ee nasılsın bakalım

sumru diğer kızlar nerde yaa
kepeklim rapor alacaktı sanırım
ee peki diğer kızlar nerdeee

bilmiyorumki canim ama 15-20dakikaya kadar hepsi gelir.
kiz ebrar kaynanam erkek olacak diyordu heralde bende inadina kiz diyordum, basta hep kiz geciyordu aklimdan. cokta böyle tursu, eksi seyler istiyordu canim. daha dogrusu tatli yiyemiyordum. su bir haftadir cikolata delisi oldum. kek, cikolata, öyle seyler istyior canim ya. kiloda alcam diye korkuyorum. almisim galiba zaten 1-1,5 kilo. yiyorumda ya. bulantim gecti benim cok sükür. sadece böyle tiksindigim seyleri görüne biraz oluyo ama yoksa hic birseycigim kalmadi. gögüslerimde eskisi gibi hassas degil, yada ben alistim. evide tasidik dün. simdi iste evin icinde esyalar kurulmayi bekliyor. ama güzel oluyo ya. ben birsey yapmadim valla sadece yerlere paspas attim, camlari falan sildim iste. pisligi gitsin diye. ev yerlesssin iyice bi tamizlik yaparim o bana baya bi yeter heralde

günaydınnn
sende hoşgeldin didemim ya nerdesin yaa
sabahtan beri kızlar nerde deyip duruyorum
ee nasılsın bakalım

ayyy tatlım trafikten işe gelemedimki ancak yetiştim
iyidir tatlım yarın kontrolumuz var heyecanla bekliyoruz sen nasıl oldun tatlım

oh ohh iyi bakalım canım hayırlı olsun yeni evin
inş. güzel günler geçirirsiniz hep birlikte
ya sumru ben hala tatlı görünce midem bulanıyo
ama haftasonu ilk defa çikolata yedim bende azıcık

sumrucuğum yeni evin hayırlı olsunnnnn
ebrarım bulnatılarının azalmasına sevindim bende de eskisi gibi kalmadı yani neredeyse hiç bulanmıyorum allaha şükür

günaydın tatlım hoşbuldummmmm
nasılsın

İyiyim didemcim Allaha şükür:) Bi ara yerimden kalkmıştım da yazdıklarınızı okudum:) Bebiş nasıl annesi bu arada neyi fark ettim biliyonuzmu kızlar siz hamişler sayfadasınız sadece bide ben belki bende hamişsem 4 hamiş burdayız demek oluyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…