Hoşgeldin canım sen nasılsın battaniye örüyordun değilmi modeli rengi nasıl canım?
İiyim cnm benim biraz yorgunum o kadar :icecream:
Bide işin komik yanı ne biliyormusun ben çalışıyorum sabah 7de çıkıyorum evden akşam 7de giriyorum eveEvimde yatılacak başka yer olmadığı içinde yatak odam onlarda of offf kızlar dua edin hamile olayım da diyeyim ki hamileyim sen yardım et yoksa anamı ağlatır benim yaaaa OOOOf :sinifsinif::çok üzgünüm::a015:
Didemmmmm İstersen adres ver bana bir yerin yollayayım sana hemen yarın kargoyla:)
Dondurulmuş ama en azından isteğini dizginler:)
Evet canım battaniye öpüyorum sarı beyaz filkete örneğini çıkıyor musun filkete ile öpüyorum uzun şeritler halinde sonra birleştiriyorum örgü yaparak ama çok sık birşey kaç gündür üzerine düştüm yapıyorum
dikkat et tatlım kendine
ay ciddimisin allahım ya çokmu şanslıyım ay zeyneppppppppp çok mutluyum kız onları dondurup napıyon sen ayyy zeynepppp çok saol tatlımmm
Firkete öreneğine daha dün baktım netten ama yapmadım hiç çok hoş duruyor bende dün ip aldım şal örmek için kendime şalımı sivasta unutmuşum bu da bahane oldu gri aldım tiftik ip ama bend örnekte kararsız kaldım.
arkadaşlar ben geçen ay rahim filmi çektirdim bu ay 3-4 gündür kahverengi akıntım var ve bugün adet günüm hala hastalanmadım ama akıntım devam ediyo bu ne demek oluyo böyle bişi başına gelen var mı
arkadaşlar ben geçen ay rahim filmi çektirdim bu ay 3-4 gündür kahverengi akıntım var ve bugün adet günüm hala hastalanmadım ama akıntım devam ediyo bu ne demek oluyo böyle bişi başına gelen var mı
Canım test yaptın mı belki yerleşme kanamasıdır bende olmuştu dört gün öncesinden bir gün sürmüştü ama.
ay ciddimisin allahım ya çokmu şanslıyım ay zeyneppppppppp çok mutluyum kız onları dondurup napıyon sen ayyy zeynepppp çok saol tatlımmm
Kız yoksa hamilemisin hadi hayırlısı inşallah bir test yapsana yada biraz bekle sen bilirsin ayyy ya çok heycanlandim kız
Hıım bende kendine sal yapıcaktım ama vaz geçtim bebeğim için çalışıyorum ama çok güzel di bende trt deli göznuru programında gördüm iki tane dikdörtgen örüp birleştiriyorlar panco şeklinde ama çok sıktı
dün akşam arkadaşın düğünü vardı bi eğlendik bi eğlendik sorma gitsin.oynamaktan yorgun düştüm azcıkta kafayı buldum puhahah :icecream::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?