Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Hoşgeldin canım sen nasılsın battaniye örüyordun değilmi modeli rengi nasıl canım?

Evet canım battaniye öpüyorum sarı beyaz filkete örneğini çıkıyor musun filkete ile öpüyorum uzun şeritler halinde sonra birleştiriyorum örgü yaparak ama çok sık birşey kaç gündür üzerine düştüm yapıyorum

Yok artık yatak odanı niye veriyorsun sen öyle yaparsan tabi gelir uzun uzun kalırlar yatsınlar koltukta ay ben kimseye vermem yatak odamı daha neler yatılacak yer yoksa bunu gelen misafir düşünsün onun sorunu senin değilki çok saçma yani inşaallah hamilesindir ama bence odanı verme canım çok yanlış.

Didemmmmm İstersen adres ver bana bir yerin yollayayım sana hemen yarın kargoyla:)

Dondurulmuş ama en azından isteğini dizginler:)

ay ciddimisin allahım ya çokmu şanslıyım ay zeyneppppppppp çok mutluyum kız onları dondurup napıyon sen ayyy zeynepppp çok saol tatlımmm

yuhhh artık 3 hafta yatılı misafir mi olurmuş insan utanır o kadar kalmaya he bi de kalıyon maden işe yara bi iş yapıver demi ama allahım sinir olurum öyle hiç bi işe karışmayan köşeye oturup iş bekleyen insanlara allah sabır versin ben olsam eşimi boğarım herhalde onlar oturacak ben ayakta birde çalışıyom eşimde onlardan yana hayatta valla

Firkete öreneğine daha dün baktım netten ama yapmadım hiç çok hoş duruyor bende dün ip aldım şal örmek için kendime şalımı sivasta unutmuşum bu da bahane oldu gri aldım tiftik ip ama bend örnekte kararsız kaldım.

canım canım ne çekiyo ister özele yaz bulursam bende yollayabilirim yeterki bebişimize yarasın

hakkaten zeynep yatak odanı niye veriyosun sende iyi sabır varmış ben çekemem

arkadaşlar ben geçen ay rahim filmi çektirdim bu ay 3-4 gündür kahverengi akıntım var ve bugün adet günüm hala hastalanmadım ama akıntım devam ediyo bu ne demek oluyo böyle bişi başına gelen var mı

ay ciddimisin allahım ya çokmu şanslıyım ay zeyneppppppppp çok mutluyum kız onları dondurup napıyon sen ayyy zeynepppp çok saol tatlımmm

Didem canın çilekmi istedi yoksa kız artık her meyve her mevsim var hem sen istanbuldasın büyük marketlerde bulursundondruulmuş meyevde satılıyor benim yaşadığım şehirde canım bişey istese mevsim dışı bulamam ancak manavlara getirttirebiliyorsun.

Hıım bende kendine sal yapıcaktım ama vaz geçtim bebeğim için çalışıyorum ama çok güzel di bende trt deli göznuru programında gördüm iki tane dikdörtgen örüp birleştiriyorlar panco şeklinde ama çok sıktı

Canım test yaptın mı belki yerleşme kanamasıdır bende olmuştu dört gün öncesinden bir gün sürmüştü ama.

Kız yoksa hamilemisin hadi hayırlısı inşallah bir test yapsana yada biraz bekle sen bilirsin ayyy ya çok heycanlandim kız

Canım test yaptın mı belki yerleşme kanamasıdır bende olmuştu dört gün öncesinden bir gün sürmüştü ama.

canmm test yapmadım zaten kanama da deil kahverengi akıntı 4 gündür sürüyo nerdeyse bugün adet günüm ama kanamam yok ne yapsam aceppppkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Kız yoksa hamilemisin hadi hayırlısı inşallah bir test yapsana yada biraz bekle sen bilirsin ayyy ya çok heycanlandim kız

esracımmm canm benide heyecanlandırdın bende korku var ne yapcam bilemedim gebelik olsa bile normal olur mu acaba

Bebeğime örüyorumda ben arada ördüğümden sıkılırım uzun sürünce ozaman örgü değiştirim ama şala önek buladım ne koysam bilemedim nohut örneğ koymayı düşünüyorum.

canım geçen ay bendede oldu ama devamında geldi 4-5 gün kahve rengi idi ondan sonra geldi adetim ama sende de gelecek diye birşey yok tabi inş. gelmez ve bu gelen yerleşme lekesi dir güzel haberlerini bekliyoruz .

dün akşam arkadaşın düğünü vardı bi eğlendik bi eğlendik sorma gitsin.oynamaktan yorgun düştüm azcıkta kafayı buldum puhahah :icecream::teytey:

ohhhh keyifte senin tatlım ne güzel yapmışsın benimde3 elime geçse ahhh ahh bize 2 yıl filan yok :içelim: :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…