Regl az varsa canım eşine naz yapmaya başka bebek geliyor galiba diye filan o zaman sesini çıkaramaz rahat etmem lazım ağrım var filan dersin en azından yatağından olmazsın birde ben bir evli çifttin yatağında başkasının yatmasına çok karşıyım ben de vermem hayatta yatağımi
hayırlı günler hanımlaaar....men deldiiiim
HOş deldiiiin:) Naber nasılsın=?
hayırlı günler hanımlaaar....men deldiiiim
hooooşşşbuldummm...şükür canım yaa ne olsun işte,sabah eşim kalmış evi süpürmüş yani birkaç yeri,sesi duymuştum zaten :)
bende sevindim,kahvaltı hazırlayıverdim ona... böyle işte sn nasılsın
Hoşgeldin canım benim biz iyiyiz sen nasılsın bakem
Bende vermekten yana değilim Esra ama eşim ve abisi sabaha kadar oturuyorlar bebekleri var eltim bebeği erken yatırıyo yatağına maalesef bende yatağımdan oluyorum benim eşim öyle şeylerden pek anlamaz onun için gelen misafirin rahat etmesi daha önemlidir maalesef söyleyip kavga etmektense susup olanı biteni izlemek kalıyor bana da tabi sinir olmak da cabası
reyyan hosgeldiin nasılsın kusmukların nasıl.. :))..
mzuhalcıım hayırlısıyla gıt guzel haberlerle gel inşallah...rabbim nasip etsin sanada bebek sevmeyi insallah..
Ayy kızlar birde dünden beri aynada kendine baka baka doyamadim ben çok zayıflamışin bacaklarım incelmiş basenler gitmiş zaten belim hep zayıftı sadece azıcık göbek var ama çok az
ay ne güzel bi karşılama herkes benimle ilgileniyor :))))
teşekkürler canım iyiyiz ALLAHA şükür sen nasılsın...
ay su kocalarin sülalesinden cektigimiz nedir ya. benimkide ayni. biz türkiyeye yilda bir gidiyoruzya 1ayligina. ordada odamiz var (güya). kaynanam övünüp duruyor herkese gelinime 3.000 tl lik oda dösedim falan diye. neyse iste ilk evlendigimizde kaldik odamizda falan. zaten ilk basta sinir oldugum bilgisayarida bizim odaya koydular. sürekli hepsi giriyor zaten internet bahanesiyle. neyse ben bazi camasirlarimi, giyeceklerimi, cegizlik esyalarimi falan orda biraktim buraya yük etmeyim diye. neyse biz geldik almanyaya msnde konusuyoruz. baktim carsamlarim degismis falan. dedim anne carsaflarimi yikadin? diyo he sizinkileri kaldirdim siz gelene kadar kaynin yatsin burda, carsaflarinizi kullandirtmiyorum ama haa diyo. ben bozuldum baya. yani ne demek daha bir aylik gelinin yataina kayni yatiyor. bende hic sevmem. neyse esime surat yaptim dedim ben istemiyorum yatmasini falan diyo cocuk nerde yatsin. dedim cekyatlar var birsürü orda yatsin. neyse öyle böyle konu kapandi. sonra aradan 3-4 ay gecti arkadasi gelmis kaynimla okuldan oda yatmaz mi yatagima. dedim esime artik pes yani ben o yatakta yatmam dedim. bir kac hafta sonra dayisi geldi oda yatti, misafir gelyior onlarda orda yatiyor. bu yaz izine gittigimde dedim ben burda yatmam herkes yatti falan. esim sacmalama dedi yattik yine. bende kaynanama her firsattta laf soktum. dedim bizde gelinin esyasi kullanilmaz, gelinin yataginda kimse yatmaz. gelinin odasina cok girilmez.
ya ben giyinecek falan oluyorum kaynim odada bilgisayarda onu bekliyorum kendi odamdan cikip giyinebilmem icin. dus aliyorum banyoda kaynimi veya iste kaynatami kaynanami bekliyorum odamdan ciksinlar diye. sinir oluyorum ya. benh utaniyorum onlar utanmiyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?