Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Eflalcim ayrıcan ben o battaniye örneğini nette buldum battaniye örnekleri diye googleden bak görsel sonuçlarda gösteriyor yeşil beyaz yapmışlar orda balta nasıl bi yorum yap bakem

canım geçen ay bendede oldu ama devamında geldi 4-5 gün kahve rengi idi ondan sonra geldi adetim ama sende de gelecek diye birşey yok tabi inş. gelmez ve bu gelen yerleşme lekesi dir güzel haberlerini bekliyoruz .

canm inşallah sağol bende sabırsızlanıyorum güzel hberler vermek için

kiz didem merak ettim bende ne istedigini. ay söyle canim ya. benim dedigime az kaldi ben yicem zaten. meyvada pek canim istemiyo. sadece portakal istiyorum bazen ama onuda aliyoruz zaten

bugün detaylı bi araştırma yapıcam bulamazsam yarın zeynep ten istiycem artık napıym

esracımmm canm benide heyecanlandırdın bende korku var ne yapcam bilemedim gebelik olsa bile normal olur mu acaba

Kız biliyorsun o duyguyu ben yaşamadım ama arkadaşların anlattığına göre çoğu hamileler yaşıyor o akıntıyı hakkında hayırlısı canım ama öyle akıntın varsa önce test yap eğer bebektense yat dinlen değilse drna bir sor

kiz didem merak ettim bende ne istedigini. ay söyle canim ya. benim dedigime az kaldi ben yicem zaten. meyvada pek canim istemiyo. sadece portakal istiyorum bazen ama onuda aliyoruz zaten

söleyip senide rezil etmem tatlım bak ben deli dana gibi arıyorum boshayallersmile boshayallersmile

Bebeğime örüyorumda ben arada ördüğümden sıkılırım uzun sürünce ozaman örgü değiştirim ama şala önek buladım ne koysam bilemedim nohut örneğ koymayı düşünüyorum.

Canım valla aynı ben benimde yedekte isim var ama şuan sıkılmadın gayet zevkli geldi bana nohut örneğini de bilmiyorum ama sen yaparsan güzel olur eminim

doktoruma sordum şimdi kanda test yaptır dedi canm sağol arkadaşım hayırlısı olsun

canım bi test yaptırda bizide sonuçtan haberdar et emi untma bak

Hadi canım hemen yaptır ve haber ver hadi valla burda senin adına ben heycanlandim yav hadi bakim canım

ayyyy benide heyecanlandırdın kısss gitcem canm birasdan haber veririm ben pek umutlu değilim ama hayırrlısı bakalımopuyorumnanaktan

dualarımız seninle canım allah hakkında hayırlısını nasip etsin tez zamanda gönlüne göre versin inş. birşeyin yoktur ve hamişşşşşşş sindir canım

Geçen sene de gelmişlerdi kızlar bebekleri var diye eşim orda yatın demişti kimsede redetmedi maşallah Bu senede verir kesin

Regl az varsa canım eşine naz yapmaya başka bebek geliyor galiba diye filan o zaman sesini çıkaramaz rahat etmem lazım ağrım var filan dersin en azından yatağından olmazsın birde ben bir evli çifttin yatağında başkasının yatmasına çok karşıyım ben de vermem hayatta yatağımi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…