bende kız istiomm hayırlısı tabikiii
tooxic cnm rsimde nasılda belli oluyo ay çok tuhaf oldum.şimdi resimde en solda yuvarlak bişi var o mu bebiş???
işallah burnumu dısarı cıkarabılırsem giderim ..haftasonu eşim cok istedi hadi biraz yuruyuse gidelim acılırsın diye ama..yook anacım sıkacık pıcamalarımdan terlıklerımden vazgecemedim.
tooxic cnm rsimde nasılda belli oluyo ay çok tuhaf oldum.şimdi resimde en solda yuvarlak bişi var o mu bebiş???
lucii o sıyah yuvarlak kesee..ıcınde pırınc kadar bır beyazlık varya o bebek ıste..
kızlar ben tahlıl sonuclarımı almaya gıdıyorum yarım saate gelırım ..grsrszz.
ayy kıslar ya kan alan kızı gebertecektim herkese damarın ince dio zor alıo aptal nasıl şişti kolum mosmor oldu ya herkesin mi damarı ince iğneyi sokum içinde gezdirdi öle buldu banada ince dedi yoo ince deil kolay alınır benim dedim nasıl acıttı canımı
ayy kıslar ya kan alan kızı gebertecektim herkese damarın ince dio zor alıo aptal nasıl şişti kolum mosmor oldu ya herkesin mi damarı ince iğneyi sokum içinde gezdirdi öle buldu banada ince dedi yoo ince deil kolay alınır benim dedim nasıl acıttı canımı
sen ver adresini bana bende o iğneyi poposuna batırıp bende gezdiriyim nasıl oluyomuş.acırsada damar yok cnm bekle azcık derimklava:
geçen gün banada aynısını yaptılar yumruklayacaktım karıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?