Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

tooxic cnm rsimde nasılda belli oluyo ay çok tuhaf oldum.şimdi resimde en solda yuvarlak bişi var o mu bebiş???

işallah burnumu dısarı cıkarabılırsem giderim ..haftasonu eşim cok istedi hadi biraz yuruyuse gidelim acılırsın diye ama..yook anacım sıkacık pıcamalarımdan terlıklerımden vazgecemedim.

işallah burnumu dısarı cıkarabılırsem giderim ..haftasonu eşim cok istedi hadi biraz yuruyuse gidelim acılırsın diye ama..yook anacım sıkacık pıcamalarımdan terlıklerımden vazgecemedim.

ayyy bende şimdi evde olsam da pijamaları çeksem üstüme

ayy kıslar ya kan alan kızı gebertecektim herkese damarın ince dio zor alıo aptal nasıl şişti kolum mosmor oldu ya herkesin mi damarı ince iğneyi sokum içinde gezdirdi öle buldu banada ince dedi yoo ince deil kolay alınır benim dedim nasıl acıttı canımı

geçen gün banada aynısını yaptılar yumruklayacaktım karıyı

sen ver adresini bana bende o iğneyi poposuna batırıp bende gezdiriyim nasıl oluyomuş.acırsada damar yok cnm bekle azcık derimklava:

Ay kız ne kadar iyi yapmışsın bebeğinin resmini koyarak avatara ay çok güzel bir duygu yaaa bende görüşün inşallah o günleri

yarında ben koyacam resmini kıskandım
esracığım inşallah en kısa zamanda sende koyarsın buraya fotosunu miniğinini

kızlarrrrrrrrr aloooooooooooo nerdesiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…