kiz ben bildiiiiiiiiimmmm. benim canim bi onu istemiyor nedense. ayyyy canim keske olsada göndersem. morlari var simdi burda, birde sarilari ama eksi degil. sarilari biraz ama senin canin cok eksisini istemis belli. agizim sulandi ama canimistemedi merak etme
sizinkilerd eayrı bi alem yaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benimki çok hevesli ultrason için...
acaba bi daha ki gidişimize ne kadar büyümüş olurki merak ediyorum bebişimi.
kızlar profilime albüm olarak battaniye modeli koydum çok kosuma gdiyor bu model renk farklı olacak ama bunu örmek yada annemlere ördürmek istiyom,bi bakınsana
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa banane yaaaaa banada söyleyiiiiiin mor olan sarı olan şey neeeee
biliomusun ilk sölediğinde aklıma gelmişti ağzım sulanmıştıı
Amin canım inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin:) Aldım adresini merak etme:)
hamilelere sölemiyoz kız bulunmuyo çünkü
tatlım yaaa canın istemedi dimi hay dilimi eşşek arısı soksun benim
canım bişey istio dediğinde ilk aklıma gelen oydu kıss nasılda hissetmişim
valla bravo tatlımmmm
bebişine bakın hele oyyy yerim ben onu
bende yarın koyam fotosunu barim kıskandım şimdi
kooyy kıs senin ki kocaman olmuştur valla benimki prinçç
Hamiş kızlar 2 kilo var buzluğumda isteyenlere yollayayım beni yük altında bırakmayın sonra üzülürümİsteyenler özele adres yazsınlar:)
o pirinç te kocaman olacak kızlar ya 12. haftadayız ya cinsiyeti belli olurmu ki
mehtapcıım hosgeldiin nasılsın ..yoksun yıne kac zamandır ..işler iimi..
tooxcum sende hosgeldiin hayırlı olsun masallah bebişin pek tatlı :)
eşinle ilgilide hiç sıkılma erkekler babalıga bıraz gec alısıyor bızım gıbı değiller.üzme tatlı canını..
ben hiç bilmiom tatlım ya çok mrk edion dimi cinsiyetlerini öğrensek te alışveriş yapsak odalarını hazırlasakk
aynen ya dün birsürü kıyafet baktım ama gözüm hep kız eşyalarında bikaç badi filan alacaktım aldırmadı koca
yaa ben cok meraksızım galıba hiic alısverişe falan gidesim yok..(
ds nerden gelio bu istek.hamilelik tüm enerjimi aldı götürdü valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?