Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Sen hemen bana adres yaz özelden yarın yollarım 1 gün sonra sendedir meraklanma okiş:) Ama bak yeşil değil fakat felaket ekşi:) Yiyemeyebilirsin bile:)

yerim yerim sen dert etme yzıyom özelden adresi tatlım çok saol valla allah ne muradın varsa versin

buyrun kızlar liste yenilendi
Su canım seni gönülden tebrik ederim inşallah darısı bizlerin başına

umrumda diil o artık iice soğudum daha aramadı bilee zaten sürekli akıntım oluo yatmak zorunda kalıom bide grip oldum allah kimseye muhtaç etmesinn

canim bende simdiye kadar doktora yanliz gittim. yani esim istemediginden degil ben istemedim hemen simdiden gelmesini hani alttan bakiyorlarya simdi. bakalim 16.haftadan sonra karnindan ultrasonla bakabiliriz dedi doktor. artik birdahakinede kendim giderim ondan sonra ama götürürüm yanimda. gelmyior yanimda utanirim ben diyor ama eve gelince resmi hemen elimden kapiyor. surasi neresi burasi neresi falan diye hep soruyor. ilkinde cok kücüktüya gösterdim diyoki git kizim seni kandirmislar birsey yokki diyo :) gül gül catladim. ikincisinden nasil büyümüs bak bi dedim nasil bakiyo masallah de diyo :)
hepimizin bebisine masllah valla nasilda kücücük kalpleri atiyo nasil kipirdiyorlar, nasil büyüyorlar. 40.000 kere masallah

umrumda diil o artık iice soğudum daha aramadı bilee zaten sürekli akıntım oluo yatmak zorunda kalıom bide grip oldum allah kimseye muhtaç etmesinn

Boşver sen hiç kafanı ona takma tatlım önemli olan bebeğin:) Bebeğin olunca zaten kıskançlıktan deli olacak kocan şimdi onu salla gitsin:)

buyrun kızlar liste yenilendi
Su canım seni gönülden tebrik ederim inşallah darısı bizlerin başına

Boşver sen hiç kafanı ona takma tatlım önemli olan bebeğin:) Bebeğin olunca zaten kıskançlıktan deli olacak kocan şimdi onu salla gitsin:)

öle bebeğim yeter zaten bırakmasın annesini yeter

sizinkilerd eayrı bi alem yaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benimki çok hevesli ultrason için...
acaba bi daha ki gidişimize ne kadar büyümüş olurki merak ediyorum bebişimi.
kızlar profilime albüm olarak battaniye modeli koydum çok kosuma gdiyor bu model renk farklı olacak ama bunu örmek yada annemlere ördürmek istiyom,bi bakınsana

mehtap hoşgeldin tatlımmmmmmmm
tooxic kız ne kıskansın maşallah zeynep te 4 mevsim manavı gibi delikafadulden

valla vıcık mıcık yiycez artık napalım tazesi ben doğurunca ancak çıkar

kiz ben bildiiiiiiiiimmmm. benim canim bi onu istemiyor nedense. ayyyy canim keske olsada göndersem. morlari var simdi burda, birde sarilari ama eksi degil. sarilari biraz ama senin canin cok eksisini istemis belli. agizim sulandi ama canimistemedi merak etme

he yaa bzen bend eöyle düşünüyom kendinede diyom, bebş olunca seni unuturum artık diyom gülerek kaydirigubbakcemile3 çatlasınlar biraz.arkadaşım da öyle olmuş eşi çok garipleşmiş haliyle ona ilgi azalıyor diyor kıskanıyorlarmı ne kaydirigubbakcemile3

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa banane yaaaaa banada söyleyiiiiiin mor olan sarı olan şey neeeee

öle canım benim alltan bakmıolar şimdi resmine bakıp bakıp ağlıom bende allah hepimizin bebişlerini bağışlasın gerçekten nasılda hayata tutunmuşlar dimi küçücük pirinç kadar galiba ama atıo işte allaha çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…