günaydin kizlar. ya demin biraz disim agridi, ayna vardi karsimda baktim dislerime öndeki 4 disimin böyle alt kisimlarinin sanki rengi acilmis yani seffaflasmis gibi yada nasil siyeyim biraz grilesmis gibi. ya neden oluyor ki? demir ilacindan mi acaba?
zeynep senin misafirlerden ne haber..varmı bi gelişme ..ne zaman gelecekler.
kizlar bn cikiyorum dayanamadim=>kanima girdiniz gidiyorum:))ins sevinecegimiz habr alrim dualarla hgelince grsrz byby
kizlar bn cikiyorum dayanamadim=>kanima girdiniz gidiyorum:))ins sevinecegimiz habr alrim dualarla hgelince grsrz byby
OHH OHH OHHH ..senin adına cok sevindim canım arkadasım ne mutlu gunler.. :))
kız anacım senin o kadar tatılın varmı kii.varsa neden memlekette gecırıyorsun otur evınde yada kocanla bı yerlere gidin..bu arada memleket nire..annenlerde orada mıı..
bendekide laf sanki planı sen yaptın..ahh koyunuz bız arkadasım ne derlerse onu yapıoz..bende bı tarafımı yırtıom bayramda esımın memlekete gıtmem dıye..benı dınleyen kım.sımdıden planlar hazır.
ya sütümü yagurdumuda yiyorum hep hatta esim bana peynirkolik diyo artik. ben bugün doktora gidip gösteremezsem dislerimi catlarim
günaydın canım arkadaşlarım sizleri çok özlüyorum benim patronum beni silerden ayırıyor interneti yasakladı deli ediyor beni. 3 gün sonra adet olmam lazım fazla bir belirtim yok gögüslerim çok acıyor sadece inşallah adet olmam ve inşallah hamileyimdir dün bir test yapmayı deneyeyim dedim elime yüzüme bulaştırdım. o tek çizgi bile çıkmadı sanırım yanlış yaptım 25 lirada para vermiştim ona salak gibi artık adetim geçerse ancak yaparım. hamiş arkadaşlar dua edin patronum interneti kullanmama izin versin akşama kadar sinir buhranları geçiriyorum. kendinize iyi bakın allaha emanet olun ne olur dua edin.
Göster tabi hamileliğinde önemsemeyip dişlerini kaybeden kadınlar çokSen onlardan olma:)
ya bugün icin randevu vermezse? patron kavaltiya gitsin hemen aricam. cok bi agri yok yani demin bi jelibon yemistim ozaman birazcik sizladi. ama böyle rengi degismis sanki
benim dişlerim mutemadıyen agrıdıgı ıcın...bıktım doktora gıtmekten..(
zeyno kac yasındasın bacım sen..ben 27 yasındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?