Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hmm anladim oglene dogru gitcm habersiz birakirmiyim hicc kan degerinin ne kdr olmasi gerekiyo sonucu hmn verirler mi catliycm kizlar ya

günaydıın ebrarım.valla nolsun.gececek dıye beklerken dahada artıyor benım bulantılarım Allahım hayırlısıyla bıtırse cook cook zorlanıyorum..inşallah gecer ne diim..sen nasılsınn.nasıl keyfin..
zeynepcim gunaydın sen nasılsın bu sabah.aılemızın meyvecisi..
ysmnfzli inşallah hayırlı haberlerle gel ne zamandır hamıle haberı almamıstık canlı canlı inşallah senden alırız..

hmm anladim oglene dogru gitcm habersiz birakirmiyim hicc kan degerinin ne kdr olmasi gerekiyo sonucu hmn verirler mi catliycm kizlar ya

En fazla 1-2 saate çıkıyor canım. Öğlene kadar nasıl dayanacaksın hemen gitsene yaaa ben meraklandım heyecanlandım valla:)

Günaydın canım ne olsun günlerdir üşümekle meşgulüm yaaa bide tabi şu kafamı kurcalayan gebelik mevzusuyla:) Bütün herşeyi gebeliğe bağlıyorum ama eğer değilsem ne yapacam bilmiyorum inşallah bebişim bendedir:)

ewet zeynepcim bebiş zorluyor biraz
kepeklim aynen ya geçti zannederken yeniden başa döndük
bu sabah kusmaya başladım çok kötüyüm yaa

Dideme postalandı meyvesi başka bişi isteyen varmı:) Ayyy kargoyu yapan kızda şok oldu bu ne yaa diyo dedim hamiş arkadaşlarıma acil posta servisi var:) Geçen sene hamile bi arkadaşım da zamanı dışında bişi aşermişti aşeriyorum.com die bi site var ordan baktık kilosu 150 tl. idi ulan dedim bende atar dondururum ohhh mis gibi isteyene de veririm. Didemin bebişi benim 3. aşeriş bebişim:) 2 arkadaşaımda benim buzluktan faydalanmıştı:)

ewet zeynepcim bebiş zorluyor biraz
kepeklim aynen ya geçti zannederken yeniden başa döndük
bu sabah kusmaya başladım çok kötüyüm yaa

Boşverin kızlar buna şükredin Rabbim sınıyor sizleri daha durun bu yaşadıklarınız başlangıç:)

inşallah gececek demekten baska bişey gelmiyor elden ebrarcım..neler denemedim.ac kaldım sureklı yedım tuzlu yedım kraker yedım..hıc bulantı bana mısın demıyor.insallah tez zamanda gecer.

zeynocan ınsallah bebişin gelmiştir seni üzmeden.cok kafana takma nolur ya.

oyle bır sıtemı varmıskı yaa..hıc duymamıstım..ya benım aklımdaydı bu yaz her meyveden az az koymak..ama insanın basireti baglanıyor ya..hııc bısey yapamadan gectı yaz.

En fazla 1-2 saate çıkıyor canım. Öğlene kadar nasıl dayanacaksın hemen gitsene yaaa ben meraklandım heyecanlandım valla:)

kizlar medilife var burda oraya gitcem hbr veririm size site ugurlu gelecek ins bende nasil durabiliyorum bilmiyorum valla ama icim rahat Rabbim hepimizn yuzunu guldursn inss

Yok canım yaaa ben takılmam herhalde bilmiyorum ama istiyorum artık bebişim olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…