Ay sağol canım,evimi sildim süpürdüm lavaboları temizledim yemeğimi yaptım yaaa aferin bana ay sanki yaptığım iş çok aman aman bişeymiş gibi anlatıyorum:) neyse menümü yazıyım yoğurt çorbası, nohut yemeği,havuçlu pilav
Oh canım gezmiş oldun yani,dün sen battaniyye bak demişsin ama ben nette göremedim resmi varsa koysana görüyüm canım.
AÇILIN ULEEEEEYYYYNNN KAHRAMAN ANNE GELİYOOOOR :) olumunekankayizsmile canım benim sağolasın haklısın geçenlerde eşimle oturup bunları tartışıyorduk da sanırım onun cümlelerinin altından da bunlar çıkıyordu....çok haklısın...ahh bide şu sulu gözlerim olmasa tam olacak daaa,dur sen bugünden itibaren daha ciddiyim ilişkilerimde inşaalah...Helal beee ben geçende yazmıştım erkekleri şimartmamak lazım bunu bir erkeğin ağzından duydum kuzenim evli ve hep aynı şeyi söyler biz erkekler aslında güçlü kadınların peşinden koşarız güçlü ol ezik durma diye sende öyle güçlü ol hem senin bir sebebin var kuvvetli bir annesin sen:)
ay cnaım sorma şimdi de saçmalamaya başladım salak salak gülüyom kendi kendime...canım benim üzülme bi daha tamam mı
eflal benim albüme baksana bi ben bu modeli çok istiyorum,rengini de koyu lila ve beyaz düşünüyorum,yanlız bir sorun var ki birinin bana bunu nasıl başlayacağımı ve nerden başlayacağımı anlatması lazım
Oh canım gezmiş oldun yani,dün sen battaniyye bak demişsin ama ben nette göremedim resmi varsa koysana görüyüm canım.
Önemli değil canım ya şaka yaptım sağolasın.
hmmm ellerine sağlık kız öyle deme,hamileyken bunları yapmak bile ilk zamnalar yani çok büyük iş gerçekten dün de ben yaptım biraz odalar savaş alanı gibiydi,toparladım süpürdüm de nasıl sevindiyim eşime kasalıyordum baaak ben neler yaptım diye o da sevindi tabi iş kalktı üstünden
ama bi 10 dk. sonra belim belim demeye başladım tabi
Bize de gellll ütülerimi didem yapsın işlerimi sen yap:)
Canım yaaa reyyana takıldım da birazda işim vardı farkedemedim hoşgeldin naber?
Canım ben nete cepten girdiğim için olmuyor malese bak ben bebek battanesi yazdım ve görsel sonuçlar da yeşil beyaz bir daha bak görürsün ayrıca sen sal yapıcaktin ya ben dün tv de bir örnek buldum bugünde ip aldım başlıcam çok sık ve basit
AÇILIN ULEEEEEYYYYNNN KAHRAMAN ANNE GELİYOOOOR :) olumunekankayizsmile canım benim sağolasın haklısın geçenlerde eşimle oturup bunları tartışıyorduk da sanırım onun cümlelerinin altından da bunlar çıkıyordu....çok haklısın...ahh bide şu sulu gözlerim olmasa tam olacak daaa,dur sen bugünden itibaren daha ciddiyim ilişkilerimde inşaalah...
bir daha çok bekler o bende o güzel cümleleri o güzel süprizleri...
bebişim de bi olsun hele o zman canına okuyalım biz yavrumla bu babanın
ay cnaım sorma şimdi de saçmalamaya başladım salak salak gülüyom kendi kendime...
eflal benim albüme baksana bi ben bu modeli çok istiyorum,rengini de koyu lila ve beyaz düşünüyorum,yanlız bir sorun var ki birinin bana bunu nasıl başlayacağımı ve nerden başlayacağımı anlatması lazım
Hoşbulduk tatlummm.iyiym çok şükür hava çok soğuk donuyorum valla :uhm:
ayyy ya birden yoğunlaştım bakamadım hiç offff akşam lcw gidicem pantolon almaya
ayyy ya birden yoğunlaştım bakamadım hiç offff akşam lcw gidicem pantolon almaya
anlaşılmazmı be yaa..helal olsun bizde geldik canım maleseff o dönemlere..eveeet haklısın,ya bak bende şuda var mesela 2 gün önce hoş olmayan bişey mi yaptı o zaman dersem tatsızlık olur,e booşver dedimmi de ben içne atan ama unutmayan biriyim,bir yerde onu mutlaka patlak verir ve söylerim ona şunu şurda söyle yapmıştın ama diye..Helallll sana aslanım benim beee süpersin kızım sen:) Ben denedim biliyormusun o kadar mıymıy bir kadındım ki ilk zamanlar kocam ne isterse yapayım, şimartayım, seveyim falan şimdi dikkat ediyorum ve o zamanlar bana yanaşmak bile istemeyen kocam ki biz 3 kere ayrılma eşiğine gelmiş bir aileyiz ve daha 2 yıllık evliyiz şimdi maşallah peşimde dolanır:) Bazen batıyo bana yaptıkları ama emin ol onlarla ilgili değil yaradılışlar farklı ve siz daha yeni evli sayılırsınız bunları yaşamanız normal cinsellikle başladığını düşünürsen evliliğinizin şurda 4-5 aylık evlisiniz ve bunlar çok norma evliliğin ilk 2 senesi uyumsuzlukla geçiyor ki biz eşimle çocukluktan tanışıyoruz bi bilsen kavgalarımızı ah ahhhh sen güçlü ol gerisi gelir:) Sakın surat yapma kavga etme konuşmak istiyorsa uysalca konuş ama sakın gidecem edecem deme orası senin evin gidileceği zaman ki asla olmasın kocan gitsin sen kaleni terketme:)
Heheeeeyt ne yazdım ama ben var ya:) Anlayabilene aşk olsun :)
Evet kız bu beğendin mi bende sarı beyaz yapıyorum çok sık bence
Reyyan baktım canım o tek şişle yapılıyor tunus işi de deniliyor netten yaz tunus işi diye ya da tek şiş örgü diye alatım videoları çok oradan bakarsın anrlasın hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?