Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Bize de gellll ütülerimi didem yapsın işlerimi sen yap:)

Oh canım gezmiş oldun yani,dün sen battaniyye bak demişsin ama ben nette göremedim resmi varsa koysana görüyüm canım.

Canım ben nete cepten girdiğim için olmuyor malese bak ben bebek battanesi yazdım ve görsel sonuçlar da yeşil beyaz bir daha bak görürsün ayrıca sen sal yapıcaktin ya ben dün tv de bir örnek buldum bugünde ip aldım başlıcam çok sık ve basit

AÇILIN ULEEEEEYYYYNNN KAHRAMAN ANNE GELİYOOOOR :) olumunekankayizsmile canım benim sağolasın haklısın geçenlerde eşimle oturup bunları tartışıyorduk da sanırım onun cümlelerinin altından da bunlar çıkıyordu....çok haklısın...ahh bide şu sulu gözlerim olmasa tam olacak daaa,dur sen bugünden itibaren daha ciddiyim ilişkilerimde inşaalah...
bir daha çok bekler o bende o güzel cümleleri o güzel süprizleri...
bebişim de bi olsun hele o zman canına okuyalım biz yavrumla bu babanın
canım benim üzülme bi daha tamam mı
ay cnaım sorma şimdi de saçmalamaya başladım salak salak gülüyom kendi kendime...

Oh canım gezmiş oldun yani,dün sen battaniyye bak demişsin ama ben nette göremedim resmi varsa koysana görüyüm canım.
eflal benim albüme baksana bi ben bu modeli çok istiyorum,rengini de koyu lila ve beyaz düşünüyorum,yanlız bir sorun var ki birinin bana bunu nasıl başlayacağımı ve nerden başlayacağımı anlatması lazım

Adamın sevinci yarım kaldı desene:) benimkide bana kızar akşam kanepede uyuklarım yatağıma gideceğim zamana üstüme örttüğüm şeyi katlarım yastıkları düzeltirim odayı falan dağınk bırakmayı sevmem bırak kalsın sabah yaparsın der ya huyumu biliyorsun işte öyle diyeceğine sen düzelt değilmi,dünde evi süpüremeyince mutfağı gırgırladı dedm biliyorum çok battı ama ağrı olunca onu bile yapamadım yapma tabi dedi ama neyse ki bu sefer kendi yapmıştı:)

ayyy ya birden yoğunlaştım bakamadım hiç offff akşam lcw gidicem pantolon almaya

Tamam canım bu heralde firkete işi olduğu içi dedim çok hoş duruyor

Helallll sana aslanım benim beee süpersin kızım sen:) Ben denedim biliyormusun o kadar mıymıy bir kadındım ki ilk zamanlar kocam ne isterse yapayım, şimartayım, seveyim falan şimdi dikkat ediyorum ve o zamanlar bana yanaşmak bile istemeyen kocam ki biz 3 kere ayrılma eşiğine gelmiş bir aileyiz ve daha 2 yıllık evliyiz şimdi maşallah peşimde dolanır:) Bazen batıyo bana yaptıkları ama emin ol onlarla ilgili değil yaradılışlar farklı ve siz daha yeni evli sayılırsınız bunları yaşamanız normal cinsellikle başladığını düşünürsen evliliğinizin şurda 4-5 aylık evlisiniz ve bunlar çok norma evliliğin ilk 2 senesi uyumsuzlukla geçiyor ki biz eşimle çocukluktan tanışıyoruz bi bilsen kavgalarımızı ah ahhhh sen güçlü ol gerisi gelir:) Sakın surat yapma kavga etme konuşmak istiyorsa uysalca konuş ama sakın gidecem edecem deme orası senin evin gidileceği zaman ki asla olmasın kocan gitsin sen kaleni terketme:)

Heheeeeyt ne yazdım ama ben var ya:) Anlayabilene aşk olsun :)

Reyyan baktım canım o tek şişle yapılıyor tunus işi de deniliyor netten yaz tunus işi diye ya da tek şiş örgü diye alatım videoları çok oradan bakarsın anrlasın hemen

anlaşılmazmı be yaa..helal olsun bizde geldik canım maleseff o dönemlere..eveeet haklısın,ya bak bende şuda var mesela 2 gün önce hoş olmayan bişey mi yaptı o zaman dersem tatsızlık olur,e booşver dedimmi de ben içne atan ama unutmayan biriyim,bir yerde onu mutlaka patlak verir ve söylerim ona şunu şurda söyle yapmıştın ama diye..
benim önce kendi sorunlarımı da bi çözmem gerekiyor galiba...gitme konusunda da o ölür ama asla gidemez bnei terk edecek yüreği yok bırakamaz yani seviyor aslında.
bişey dicem peki eşin hiç sormadımı sana ne oluyor böyle diye yerimseniben

göbüş kocaman anacım gelmiyo pantolonlar evet esra teyzesi oğlum büyüdü artık hamile pantolonuna geçicez

Reyyan baktım canım o tek şişle yapılıyor tunus işi de deniliyor netten yaz tunus işi diye ya da tek şiş örgü diye alatım videoları çok oradan bakarsın anrlasın hemen

evet tunus işi nettne baktım ve anladım kolay bişey,ama şimdi nerden başlanır bu nerseinden ynai,renk değiştirme falan nasıl olur onu bilemedim,bide nasıl bi ip kaç numara ip ve tığı onu da.bu yüzden bilen birinden başlarken yardım alsam iyi olacak

Sumru nerelerde ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…