Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

afr canım çok saol güzel dileklerin için
rabbim en yakın zamanda sanada hayırlısıyla güzel yüzlü
güzel gözlü güzel huylu bi evlat nasip etsin canım

Didem ben çıktım yola bişey olmadı ya senin de dediğin gibi nasibi varsa zaten doğacak eğer yoksa illa ki bir sebep olması lazım ben rahat hareket ediyorum işimide yapıyorum seyahatede çıktım 12 saat otobüs yolculuğu dönüş arabayla oldu yani sen bilirsin ama eşimin ablasının bayramda düğünü olabilir yine çıkıcaz yani.

evet eskiden yaşanmış kimi olayları unutamıyorum ben...
şimdi sadece kafamı dağıtmaya çalışıyom nette unutmaya çalışıyom onu da,oyun falan oynuyorm.dediğini uygulamaya çalışıcam..
ya biliyomusn insan şunu da istiyor benim gerçektn evlenmeden önceden yaşadığım bazı şeylerden dolayı psikolojık rahatsızlığım da var,bunu da göz önünde bulundurmasını istiyorum yaşananlarda..çünkü bazen elimde olmadan ona ağır kelimeler kurabiliyorum o stresli zamanda.
söyledim de kendisine.ama anlayan kim.
kimi zamn o tartışma anında akla hayale gelmeyecek ve benden hiiiç beklenmeyecek şeyler yani kendime zarar verme gibi şeyler da yapabiliyorum,soonra kendime şaşıyorum ama elimd eolan şeyler değil bunlar.bunları göz önünde bulundurupda hareketlerine dikkat etse keşke..
neyse dediklerinizi uygulamaya çalışacağım inşaalah..
çok teşekkür edrim canım ikinizede hepinizede

ayy evet bak yanılmamışım bende bu aralar hastalıktı doktordu okuldu derken gerçekten namazı bırakmıştım yani,ama bugün geri başlamıştım,rabbim kabul etsin inş,teşekkürler gül abla sağlıcakma mutlu kal.olumunekankayizsmile

afr canım çok saol güzel dileklerin için
rabbim en yakın zamanda sanada hayırlısıyla güzel yüzlü
güzel gözlü güzel huylu bi evlat nasip etsin canım

amin canımmmmallah hamişlerin duasını kabul eder bugün çok dua aldım ya inş. Kasım ayının ilk annesi olarak listenin başını sizin dualarınıza ben alırımmm allah tüm anne olmak isteyenlere nasip etsin

reyyancım biraz sakinleşmeden sakın gitmeyi falan düşünme
sağlıklı karar verecek durumda deilsin şimdi
hem ailelerin böyle şeylereden haberdar olmasından yana deilim ben
lütfen otur biraz sakinleş artık eşin gelince de tekrar konuşun bakalım

Kızlar bu kadar çok üstüne düşmek iyi değil sakınılan göze çöp batar her zaman iyisini düşünmek lazım zaten bir sorun olsa doktor yerinden bile kalkma der dediğim gibi nasipleri varsa bu dünyaya gelirler, çok duyorum bbeklerini istemeyenlerin dşsündiye yükseketn atladığını umursamadn işyaptğınıamaonların yiyecek ekmeği oluyor rabim koruyor annemde beni aldırmak için çok uğraşmış zamanı geçtiği için doktorlar almamış şimdi annemde babamda en çok benden memnunlar.

reyancım bende sana bişiler yazmıştım ama görmedin sanırım. patron gelir die kısa ve öz yazmıştım. geri sayfalarda okursun cnm. üzülme artık bebişini düşün.

gördüm canım benim ismin yazmadan cevap verdim aslıında ama farkedilmez tabiki.
sağolasın tatlım ama durum ortada işte yazdıklarımı okuyorsanız eğer.
yani önceden de olan şeyler.tek hamişlikten değil yani..
zaten o olmasa ben ne yaparım bilmiyorum.bi olsun kimselere vermeyecem,eşime bile,kıskandıracam onu :dilcikar: tüm ilgimi ona vereyim de görsün
anlasın kıymetimi,ben çok şımarttım zaten bunu,görür o eflal ve melisanın dediklerini uygulamaya çalışıcam inşaalah... peşimde dolandırayım onu bi iyice

Bak canım adamda pişman demekki arıyor sıruyor seni bence gel sen bizi dinle biraz umursama olanları kafanı takma zor biliyorum ama sabret, sonra herşey yoluna girer şimdi gitme bebişine de yazık üzme onu yazık ona

Kızlar benim biraz işim çıktı acil miş onları halledip hemen geliyorum

kızlarrrr şimdi doktoru tekrar aradım alıyom biletleri bak gidiyorum dedim bana dediki otobüsle zaten gidemezsin uçakla istiyosan git ama didem çok farklı bi iklim ve kış soğuk algınlığı filan geçirebilirsin tedbiri ni alman lazım çok istiyosan git ama ben çokda önermiyorum dedi eşime söyledim gitmiyoruz seneye oğlumuzu alır gideriz dedi hem bayram haşlıklarını toplarmış oğlumm

ebrar ve zeynep şimdilik bir yere gitmiyorum canlarım.çok sağolun kızalr hepiniz beni yanlız bırakmayıp derdime ortak olduğunuz ve yardımcı olduğunuz için.bilirsiniz biz kadınlar içimizi dökmek isteriz ama eşimiz anlamaz bizi genelde,anneler babalar da olmaz,eskiden yazardım ben biliyomusunuz günlük gibi düşüncelerimi yazardım ve rahatlardım.
bizi anlayan bizim gibi sorunlar yaşayan can dostlarıdır ancak...
ALLAH RAZI OLSUN DERDİME ORTAK OLAN HERKESTEN

Canım hiç önemli değil yeterki yuvanda huzurun olsun faydam olsa ne mutlu bana gerçekten seni çok iyi anlıyorum ama bak eşinin senin gibi düşünmesini bekeme kadınlar empati kurar ama erkkeler kuramaz biz duygularımızla hareket ederiz onlar mantığıyla bak sende onu anlamaya çalış söylediğim halde anlamıyor diyorsun çünkü o kavga ederken mantığıyla ediyor sen duygularınla sende öylemi bilmem ama ben kavga edince hemen ağlarım hep derim mantıklı olucam ağlamıycam ama başaramam eşinde yapamaz duygularıyla hareket etmesi çok zor sende bunu unutma canım ve kendinide eleştirmeyi bil. Biz nişanlıyken bile öyle çok kavga ederdik ki insananişanlıyken kavga eder mi canım cicim der hep amm biz oz amandan gösterdik gerçek yüzümüzü o yüzden evlenince kavga etmemize şaşırmadım.

evet yeni olduğumuzdan herhalde beraber yaşamayı henüz öğrenemedik galiba.
evet bende ağlarım,ben ona birçok şey derim ama onun bana dediği bir kelime çok zoruma gider ve ağlarım,hep kızarım kendime ağlamayacam diye söz veririm ama olmaz hiç.
onlar empati kuramaz ama kurmasını öğrenmeli beraber yaşıyorsa biriyle.
konuştuğumuzda ve yazarken bunları da dile getirecem...dediğin gib hiç olmadı biraz dinlenmeye birkaç gün sonr agiderim

Kızlar naber reyyan canım hayırdir ya okuyum dedim ama sayfalar çok ilerlemiş hayırdir canım ne oldu seni bu kadar üzecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…