gülümmmm moralim bozuldu valla şimdi gitmesemmi
Canım dediğin gibi o rahatsızlık sizi çok yıpratmış zaten cinel problemler yüzünden kavgalarda oluyor ama biz farketmiyoruz bunu bizim hatamız ne biliyormusun geçmişe takılıp kalıyoruz bunu özellikl ekadınlar yapıyor,bak ne beklentin olduğunu biliyorsun siz bugün inşaallah kağıda yazma yöntemini yapın eğer bir sonuçal amazsanız aynı evin içinde melisanında dediği gibi yokmuşsunuz gibi davranın sonunda düzelir inşaallah yok bu da olmazsa gitmeyi düşün bizede üç yıl olacak öbür ay bir senede nişanlılık oo yaptığımız kavgann sayısını hatırlamıyorum şimdi sen üzüntüden mantıklı düşünemezsin duygularınla harket edersin kendinde bir hata görmezsin hep eşinde görürsün.
cnm hayrolsun rüyan çok güsel bir muradın var olcak iyi haber alcan. altın iman demek biraz ibadet i aksatmışın galiba onu uyarıyolar. ibadet karşılığı oğlunu vercez diolar . ibadet ediyosan fazlasını yada aksatıyon onun için uyarıyolar.ama erkek bebek murad demek
afr canım çok saol güzel dileklerin için
rabbim en yakın zamanda sanada hayırlısıyla güzel yüzlü
güzel gözlü güzel huylu bi evlat nasip etsin canım
reyancım bende sana bişiler yazmıştım ama görmedin sanırım. patron gelir die kısa ve öz yazmıştım. geri sayfalarda okursun cnm. üzülme artık bebişini düşün.
ya haklısın mutlaka bir sevgi var az yada çok.ama ona diyorum ki mutluluk istiyosan sevgiyi beslememiz lazım,çünkü o olmadan hiçbişey olmaz bereber yaşanmaz..
öyle değilmi ama..sevgiyi besleyecek yollara başvurmak lazım...ben hep buna yanaştım ama ondan hiç karşılk göremedim,hep ben uğraştım sevgimiz muhabbetimiz artsın diye neler neler yaptım...ama dedim ya az öncede bu 10 aylık vajınusmus bizi çoook yıprattı toparlanamadık bi türlüde..eşim kendisi de öyle diyor zaten...
şimdi aradı eşim zaten ağlıyordum kötü oldu o sesime..
ama dediğin gibi bazen ayrılık iyidir gerçekten belki bugün olmaz ama bugünlerde gitsem iyi olacak
evet eskiden yaşanmış kimi olayları unutamıyorum ben...
şimdi sadece kafamı dağıtmaya çalışıyom nette unutmaya çalışıyom onu da,oyun falan oynuyorm.dediğini uygulamaya çalışıcam..
ya biliyomusn insan şunu da istiyor benim gerçektn evlenmeden önceden yaşadığım bazı şeylerden dolayı psikolojık rahatsızlığım da var,bunu da göz önünde bulundurmasını istiyorum yaşananlarda..çünkü bazen elimde olmadan ona ağır kelimeler kurabiliyorum o stresli zamanda.
söyledim de kendisine.ama anlayan kim.
kimi zamn o tartışma anında akla hayale gelmeyecek ve benden hiiiç beklenmeyecek şeyler yani kendime zarar verme gibi şeyler da yapabiliyorum,soonra kendime şaşıyorum ama elimd eolan şeyler değil bunlar.bunları göz önünde bulundurupda hareketlerine dikkat etse keşke..
neyse dediklerinizi uygulamaya çalışacağım inşaalah..
çok teşekkür edrim canım ikinizede hepinizede
Canım hiç önemli değil yeterki yuvanda huzurun olsun faydam olsa ne mutlu bana gerçekten seni çok iyi anlıyorum ama bak eşinin senin gibi düşünmesini bekeme kadınlar empati kurar ama erkkeler kuramaz biz duygularımızla hareket ederiz onlar mantığıyla bak sende onu anlamaya çalış söylediğim halde anlamıyor diyorsun çünkü o kavga ederken mantığıyla ediyor sen duygularınla sende öylemi bilmem ama ben kavga edince hemen ağlarım hep derim mantıklı olucam ağlamıycam ama başaramam eşinde yapamaz duygularıyla hareket etmesi çok zor sende bunu unutma canım ve kendinide eleştirmeyi bil. Biz nişanlıyken bile öyle çok kavga ederdik ki insananişanlıyken kavga eder mi canım cicim der hep amm biz oz amandan gösterdik gerçek yüzümüzü o yüzden evlenince kavga etmemize şaşırmadım.
:roflol::roflol:ay cnm ya hiç halim yokken güldürdün beni,ama benim kaynanammmmı çok severimmmmmmm
Yaaa bi git her gelinin içinde bi kaynana düşmanı vardır:) hahahhahadelikafadulden
Yaaa bi git her gelinin içinde bi kaynana düşmanı vardır:) hahahhahadelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?