Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Canım sanki motif moif yapılıyor ipe gelince ipciye gideceksin söyliyceksin yardımcı olurlar çok kalın olamyacak çok incede orta kalınlıkta olacak şişide ipe göre verirler zaten tamammı canım ben tek şiş yapmadım gördüm ama.Çok marka var nako en pahalısı haberin olsun.

Sorduuuu, hayalimdeki evliliği yaşayamıyorum dedim mutsuzum dedim ki öyleydim diyorum ya batıyordu herşeyi, mesela çok kahveye giderdi benimki ben kendimi paralardım gitme ne var orda benle dur diye kavga eder dururdum oda hep giderdi şimdi ben arkadaşlarımla buluşmaya başladım bi baktım bizimki evden çıkmıyo en iyi silah ne biliyormusun onu onun gibi davranarak yaralamak. Mesela benimki uyuyana kadar oturma odasında sürünürdüm yalnız kalmasın diye şimdi gidip yatıyorum ister gelsin ister gelmesin diye tıpış tıpış geliyo valla:) Onun gibi düşün onun gibi yap:)

Kız senin örnekte güzelmiş ve çok basit sanırım 4.5numara şişle yapılıyor ona uygun da bir ip alırsın 4.5 noluk şiş dersen onlar ona göre verir ipi

Kız çok basit kız harbi ipi filketeye doluyup duruyorsun o yani

Netten bakarım videosuna,şalımı bitireyimde senin dün gördüğün şal trt birdeki mi bende gördüm onu güzel duruyordu.

Yok kız motif motif değil ben yapmıştım o örgüden ama ben yelek yaptım tabi

VALLA SÜPERSİN CANIM,BENİMKİ DUYMASIN NETTEN AKILLAR ALDIĞIMI :)))
çok doğru söylüyosun...farkediyorum zaten onun ban yaptığı bişeyi yaptığımda anlıyor hatsını,bak sende bunu bana yapıyodun dediğimde anlıyor
Kız senin örnekte güzelmiş ve çok basit sanırım 4.5numara şişle yapılıyor ona uygun da bir ip alırsın 4.5 noluk şiş dersen onlar ona göre verir ipi
sağol canım renk de koyu lila ve beyaz nasıl olur iki cinsiyete de gider hem.çok hoşuma gidiyor bu modeller ikiside
motifli mi dersin dur yaa görümcem de buna benzer yapmıştı oğluna bi sorayım.

Son düzenleme:
kızlarrr herkese iyi akşamlar ben kaçar
hemen kendimi eve atmam lazım yarın görüşürüz
hepinizi çok çok öpüyorumm

Reyyan motfli değilmiş esra biliyor yapmış en iyisi o söylesin.

mrb kıslar ya bende kocamıı istemiom artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…