Evet canım çok hoş duruyor gerçekten ay becerebilsemde bende firkte işi yapsam.
evet tunus işi nettne baktım ve anladım kolay bişey,ama şimdi nerden başlanır bu nerseinden ynai,renk değiştirme falan nasıl olur onu bilemedim,bide nasıl bi ip kaç numara ip ve tığı onu da.bu yüzden bilen birinden başlarken yardım alsam iyi olacak
anlaşılmazmı be yaa..helal olsun bizde geldik canım maleseff o dönemlere..eveeet haklısın,ya bak bende şuda var mesela 2 gün önce hoş olmayan bişey mi yaptı o zaman dersem tatsızlık olur,e booşver dedimmi de ben içne atan ama unutmayan biriyim,bir yerde onu mutlaka patlak verir ve söylerim ona şunu şurda söyle yapmıştın ama diye..
benim önce kendi sorunlarımı da bi çözmem gerekiyor galiba...gitme konusunda da o ölür ama asla gidemez bnei terk edecek yüreği yok bırakamaz yani seviyor aslında.
bişey dicem peki eşin hiç sormadımı sana ne oluyor böyle diye yerimseniben
evet tunus işi nettne baktım ve anladım kolay bişey,ama şimdi nerden başlanır bu nerseinden ynai,renk değiştirme falan nasıl olur onu bilemedim,bide nasıl bi ip kaç numara ip ve tığı onu da.bu yüzden bilen birinden başlarken yardım alsam iyi olacak
Kız çok basit kız harbi ipi filketeye doluyup duruyorsun o yani
Kız senin örnekte güzelmiş ve çok basit sanırım 4.5numara şişle yapılıyor ona uygun da bir ip alırsın 4.5 noluk şiş dersen onlar ona göre verir ipi
Canım sanki motif moif yapılıyor ipe gelince ipciye gideceksin söyliyceksin yardımcı olurlar çok kalın olamyacak çok incede orta kalınlıkta olacak şişide ipe göre verirler zaten tamammı canım ben tek şiş yapmadım gördüm ama.Çok marka var nako en pahalısı haberin olsun.
VALLA SÜPERSİN CANIM,BENİMKİ DUYMASIN NETTEN AKILLAR ALDIĞIMI :)))Sorduuuu, hayalimdeki evliliği yaşayamıyorum dedim mutsuzum dedim ki öyleydim diyorum ya batıyordu herşeyi, mesela çok kahveye giderdi benimki ben kendimi paralardım gitme ne var orda benle dur diye kavga eder dururdum oda hep giderdi şimdi ben arkadaşlarımla buluşmaya başladım bi baktım bizimki evden çıkmıyo en iyi silah ne biliyormusun onu onun gibi davranarak yaralamak. Mesela benimki uyuyana kadar oturma odasında sürünürdüm yalnız kalmasın diye şimdi gidip yatıyorum ister gelsin ister gelmesin diye tıpış tıpış geliyo valla:) Onun gibi düşün onun gibi yap:)
sağol canım renk de koyu lila ve beyaz nasıl olur iki cinsiyete de gider hem.çok hoşuma gidiyor bu modeller ikisideKız senin örnekte güzelmiş ve çok basit sanırım 4.5numara şişle yapılıyor ona uygun da bir ip alırsın 4.5 noluk şiş dersen onlar ona göre verir ipi
motifli mi dersin dur yaa görümcem de buna benzer yapmıştı oğluna bi sorayım.Canım sanki motif moif yapılıyor ipe gelince ipciye gideceksin söyliyceksin yardımcı olurlar çok kalın olamyacak çok incede orta kalınlıkta olacak şişide ipe göre verirler zaten tamammı canım ben tek şiş yapmadım gördüm ama.Çok marka var nako en pahalısı haberin olsun.
Kızlar ben geldim ama kimse beni özlememiş zannımca
Netten bakarım videosuna,şalımı bitireyimde senin dün gördüğün şal trt birdeki mi bende gördüm onu güzel duruyordu.
ben çözemedim bunu ya çok güzel ama nasıl yapılırki
Güzel olduğu kadar da basit kız filkete ile uzun şeritler örüp sonra birleştiriliyor çok kolay yani
birinin bana göstermesi lazım ben anlamaz yoksa
Gel bana ben sana gösterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?