Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Ay kaynana muhabbetisempatiksalakcinni

Hoşgeldin esra nerdeydin bakıyım?

zkol nbr cnm hiç slm vermiyosun amaaaaa :1shok:

Kızlar naber reyyan canım hayırdir ya okuyum dedim ama sayfalar çok ilerlemiş hayırdir canım ne oldu seni bu kadar üzecek

hoşgeldin canım...aman sorma uzun hikaye valla.eşimle nahoş günler geçiriyoz da memlekete gitmeyi düşünüyordum kızlar vazgeçirdiler şmdilik işte öyle..sen nasılsın

Ay kızlar o kadar iş güç yaptım bir eline sağlık diyen olmadı yani:)

eline sağlık cnaım arkadaşım ne iş yaptın ben kendi derdimden kimseleri göremiyorum bugün.menüyü de söylede belki yapabilirsem yemek yaparım bugün...

Ay sağol canım,evimi sildim süpürdüm lavaboları temizledim yemeğimi yaptım yaaa aferin bana ay sanki yaptığım iş çok aman aman bişeymiş gibi anlatıyorum:) neyse menümü yazıyım yoğurt çorbası, nohut yemeği,havuçlu pilav

hoşgeldin canım...aman sorma uzun hikaye valla.eşimle nahoş günler geçiriyoz da memlekete gitmeyi düşünüyordum kızlar vazgeçirdiler şmdilik işte öyle..sen nasılsın

Takma canım ya bak biz erkekler bizi anlamıyor diye dert yanıyoruz ama bizde erkekleri anlamıyoruz sanırım birazda onların gözüyle bakınca bazen haksızlık ettiğimizi fark edebiliriz sen yine de sakin olmaya çalış

hmmm ellerine sağlık kız öyle deme,hamileyken bunları yapmak bile ilk zamnalar yani çok büyük iş gerçekten dün de ben yaptım biraz odalar savaş alanı gibiydi,toparladım süpürdüm de nasıl sevindiyim eşime kasalıyordum baaak ben neler yaptım diye o da sevindi tabi iş kalktı üstünden
ama bi 10 dk. sonra belim belim demeye başladım tabi

Helal beee ben geçende yazmıştım erkekleri şimartmamak lazım bunu bir erkeğin ağzından duydum kuzenim evli ve hep aynı şeyi söyler biz erkekler aslında güçlü kadınların peşinden koşarız güçlü ol ezik durma diye sende öyle güçlü ol hem senin bir sebebin var kuvvetli bir annesin sen:)

Iyiyim canım sağol halk eğitimde isim vardı da dönüşte market filan yeni geldim

Oh canım gezmiş oldun yani,dün sen battaniyye bak demişsin ama ben nette göremedim resmi varsa koysana görüyüm canım.

Bi durun yaaaa okuyamıyorum geçmişi çok hızlısınız kızlaaar 88 ve esra hoşgeldiniz geçmişi okuyup geliyom:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…