Kızlar naber reyyan canım hayırdir ya okuyum dedim ama sayfalar çok ilerlemiş hayırdir canım ne oldu seni bu kadar üzecek
Ay kızlar o kadar iş güç yaptım bir eline sağlık diyen olmadı yani:)
Hoşgeldin esra nerdeydin bakıyım?
ayy eflalcim pardon ya reyyana üzülünce sana diyemedik bişey
ellerine sağlık güzelim
eline sağlık cnaım arkadaşım ne iş yaptın ben kendi derdimden kimseleri göremiyorum bugün.menüyü de söylede belki yapabilirsem yemek yaparım bugün...
hoşgeldin canım...aman sorma uzun hikaye valla.eşimle nahoş günler geçiriyoz da memlekete gitmeyi düşünüyordum kızlar vazgeçirdiler şmdilik işte öyle..sen nasılsın
Ay sağol canım,evimi sildim süpürdüm lavaboları temizledim yemeğimi yaptım yaaa aferin bana ay sanki yaptığım iş çok aman aman bişeymiş gibi anlatıyorum:) neyse menümü yazıyım yoğurt çorbası, nohut yemeği,havuçlu pilav
:1hug: a.s. olumunekankayizsmile
ebrar ve zeynep şimdilik bir yere gitmiyorum canlarım.çok sağolun kızalr hepiniz beni yanlız bırakmayıp derdime ortak olduğunuz ve yardımcı olduğunuz için.bilirsiniz biz kadınlar içimizi dökmek isteriz ama eşimiz anlamaz bizi genelde,anneler babalar da olmaz,eskiden yazardım ben biliyomusunuz günlük gibi düşüncelerimi yazardım ve rahatlardım.
bizi anlayan bizim gibi sorunlar yaşayan can dostlarıdır ancak...
ALLAH RAZI OLSUN DERDİME ORTAK OLAN HERKESTEN
Iyiyim canım sağol halk eğitimde isim vardı da dönüşte market filan yeni geldim
ayy eflalcim pardon ya reyyana üzülünce sana diyemedik bişey
ellerine sağlık güzelim
haklısın ama bizde kaynana olucaz kız o yüzden iyi düşünmek lazım,ne ekersen onu biçersin diymi ama.
zkol nbr cnm hiç slm vermiyosun amaaaaa :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?