kız ben sana da söyleyim cinsiteytini bugün yaptıgım tahminler hep tuttu senin bebiş erkekkk ama birde bu hafta gittiginde gene ögrenemiyeceksin gibi geliyo ama merak etme çok sağlıklı bir erkek bebişin olacak
Hadi bekliyorum çık çık gel
nolsun canımı sıktı defoldu gitti nefret ediom zaten yalnızım beyfendii haftasonu gelio işte küstü vedalaşmadı bileee pislik yapıo ben onun nelerini affettim bişey yapmadım defoldu gitti neymiş ben hamileliğimi kullanıyomuşumm
ay çok hoşsun canım yaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
esra bana da öğret kız
Didem benimkide çok hareketliydi erkeler hareketli oluyor canım hadi hayırlısı.
bugün ben kendimi aşmış bi durumdayım şimdi zkol a yaptıgım yorumun sonuçlanmasını bekliyorummmm
hoşgeldin canım bence kız seninki...inşallaahh canım çookk merak ediyoruumm
nolsun canımı sıktı defoldu gitti nefret ediom zaten yalnızım beyfendii haftasonu gelio işte küstü vedalaşmadı bileee pislik yapıo ben onun nelerini affettim bişey yapmadım defoldu gitti neymiş ben hamileliğimi kullanıyomuşumm
didemm kıss çok sevindimm ya allah bağışlasınn
eflalcim sen neye dayanarak yaptın tahminini aslında doktoru çok zorlayınca birazcık kıza benziyo gibi dedi ama kesin değil dedi o yüzden belli olmadı gözüyle bakıyorum benNese bence senin ki kız
aynennnn hayırlısı tatlım ya çok tatlıydı aklıma geldikçe yüzüm gülüyo bıcırıklar
reyyan merhaba hoşbulduk canım hayırlısı olsun ben ilk günden beri kızım olacak diye hissediyorumeflalcim sen neye dayanarak yaptın tahminini aslında doktoru çok zorlayınca birazcık kıza benziyo gibi dedi ama kesin değil dedi o yüzden belli olmadı gözüyle bakıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?