Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kız ben sana da söyleyim cinsiteytini bugün yaptıgım tahminler hep tuttu senin bebiş erkekkk ama birde bu hafta gittiginde gene ögrenemiyeceksin gibi geliyo ama merak etme çok sağlıklı bir erkek bebişin olacak

ay çok hoşsun canım yaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Ama ben kocamda memnunum bazen kızsamda o beni çok seviyor bundan eminim

nolsun canımı sıktı defoldu gitti nefret ediom zaten yalnızım beyfendii haftasonu gelio işte küstü vedalaşmadı bileee pislik yapıo ben onun nelerini affettim bişey yapmadım defoldu gitti neymiş ben hamileliğimi kullanıyomuşumm

Didem benimkide çok hareketliydi erkeler hareketli oluyor canım hadi hayırlısı.

neden tatlım ne oldu ya ayyy sıkma canını

Nese bence senin ki kız

didemm kıss çok sevindimm ya allah bağışlasınn

Kızlar ben artık çıkıyorum çok oturdum yine ya bilgisayar başında bu kadar oturmak iyi değil sonra görüşürüz hoşçakalın.

inşallaahh canım çookk merak ediyoruumm
hoşgeldin canım bence kız seninki...

ayyy gel beraber sinir olalım dövelim şunları diyom duymuyon komşuuuu huuu...
ben bugün nerdeyse ipleri koparıp gidiyodum biliyonmu.
sen var ya zeynepten akıl al zehir gibi kız :)ya ban bi haller oldu salak salk gülüyom öyle yaa

Aman kızlar ne takıyonuz ki kafanıza valla hiç umrum olmaz dönüp dolaşır senindir ve onlar için hiç üzilmeye degmez ben hamiş olayım ona yapacaklarımı biliyom hergün canım birşey istiyo derim hamileligi kullanıyon dersede kusura bakmasın ben onu kendim yapmadım baba olmak isterse benim tüm kaprislerime katlanacak eli mecbur

aynennnn hayırlısı tatlım ya çok tatlıydı aklıma geldikçe yüzüm gülüyo bıcırıklar

Ay canım hayırlısıyla birde ben görseydim ama eşim öyle güzel taklit yaptı ki tahmin edebiliyorum.

eflalcim sen neye dayanarak yaptın tahminini aslında doktoru çok zorlayınca birazcık kıza benziyo gibi dedi ama kesin değil dedi o yüzden belli olmadı gözüyle bakıyorum ben
reyyan merhaba hoşbulduk canım hayırlısı olsun ben ilk günden beri kızım olacak diye hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…