bugün ben kendimi aşmış bi durumdayım şimdi zkol a yaptıgım yorumun sonuçlanmasını bekliyorummmm
kızlar şaka maka ama bunların pek şakasını yapmayı bence ALLAH KORUSUN insanın imanı elden gider haberiniz olsun hee..müneccimim benimmmm
Kızlar ben artık çıkıyorum çok oturdum yine ya bilgisayar başında bu kadar oturmak iyi değil sonra görüşürüz hoşçakalın.
eflalcim sen neye dayanarak yaptın tahminini aslında doktoru çok zorlayınca birazcık kıza benziyo gibi dedi ama kesin değil dedi o yüzden belli olmadı gözüyle bakıyorum ben
nasıl yani??? Neye dayanarak yaptın bu tahmini falsımısın bacımmm :sm_cool:
reyyan merhaba hoşbulduk canım hayırlısı olsun ben ilk günden beri kızım olacak diye hissediyorum
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:) hemde merakla:)
haftaya cumartesi belli olacaksize ancak pzt. Yazabilirim yada didemle esraya faceden yazarım onlar size verir müjdeyi :) anaaam kaptırdım kendimi gene haaa:) ahahhahah:teytey:
aaaa deli kadınlar yarım saat dışarı gittim coşmuşsunuuz oku oku başım dondu midem bulandı yine sizin yüzünüzden... alsanaalsanasmile
reyyaaan biraz moralin düzelmiş gibi haa.inşallah daha sakin düşünebilirsin.tatlılıkla çözersiniz bunu da.Allahım evinize size huzur versin inşallah..
toox bacım nolduuu ..ahh bu heriflerr..hiiç anlamıyorlar kadının halinden..bak gör aksama arar gönlünü alır..sende bozma moralinii..
aynennnn hayırlısı tatlım ya çok tatlıydı aklıma geldikçe yüzüm gülüyo bıcırıklar
didem sinirden anlatamıom kopuk oluo işte ben kalkmıom yaa beyfendinin zoruna gitti ya bu evlilik yürümezz hep ben alttan ben alıom almayınca ağır ceza verio ben onu hep affediom biraz birikti işte şimdi aramıcak biliom haftasonuda gelmicekk napıım yaa
bend eöyle hissediyorum canım kız gibi sanki.bişey diyim mi erkek çocuk çabuk belli oluyor bide kıza göre daha çabuk gelişiyor bedeni.
bak didem mesela.bence seninki kız tabi hayırlısı
ayyyyyy teyzesi görsen yersin yersin
hareketlerini görmek çok garip duygu değil mi didemcim, ayaklarını topluyo, uzatıyo parmağını emiyo, bizimki tam bakarken elinin birini karnıma dayadı, eşim diyoki aaaaa bunun parmakları da varayyyyyy teyzesi görsen yersin yersin
yaaa desene ben yine pazartesi öğrenecegim benim özele atın sonucu olurmuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?