Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

bugün ben kendimi aşmış bi durumdayım şimdi zkol a yaptıgım yorumun sonuçlanmasını bekliyorummmm

Bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:) Hemde merakla:)
Haftaya cumartesi belli olacak Size ancak pzt. yazabilirim yada didemle esraya faceden yazarım onlar size verir müjdeyi :) anaaam kaptırdım kendimi gene haaa:) ahahhahah:teytey:

müneccimim benimmmm
kızlar şaka maka ama bunların pek şakasını yapmayı bence ALLAH KORUSUN insanın imanı elden gider haberiniz olsun hee..
Kızlar ben artık çıkıyorum çok oturdum yine ya bilgisayar başında bu kadar oturmak iyi değil sonra görüşürüz hoşçakalın.

ay haklısın hele bne çok durdum,zaten namazı da geç kıldım kendime sinir oldum.
biraz kuran okuyp da kafamı toplasam iyi olacak...
çok durmayalım net açık ya çok zarar yaa ben çok korkuyom

oyy kıslar kıcık edio b eni ya hiç bişeye itiraz etmemem lazım hiçbişeye allah yardım etsin ya çok sinir oldum dr gelmemişti ya sormadı bile noldu die oyy nefret ediom

aaaa deli kadınlar yarım saat dışarı gittim coşmuşsunuuz oku oku başım dondu midem bulandı yine sizin yüzünüzden... alsanaalsanasmile

reyyaaan biraz moralin düzelmiş gibi haa.inşallah daha sakin düşünebilirsin.tatlılıkla çözersiniz bunu da.Allahım evinize size huzur versin inşallah..

toox bacım nolduuu ..ahh bu heriflerr..hiiç anlamıyorlar kadının halinden..bak gör aksama arar gönlünü alır..sende bozma moralinii..

eflalcim sen neye dayanarak yaptın tahminini aslında doktoru çok zorlayınca birazcık kıza benziyo gibi dedi ama kesin değil dedi o yüzden belli olmadı gözüyle bakıyorum ben

Canım kızlar geç gösterirde ondan dedim yoksa tövbe falcılık falan ters, bak bebekler ilk başta cinsel organlarının şekli aynı oluyor pipi gibi duruyor doktorlar açısına göre anlıyorlar kızsa aşağı doğru duruyor erkekse yukarı doğru duruyor.

nasıl yani??? Neye dayanarak yaptın bu tahmini falsımısın bacımmm :sm_cool:

yooooo degilim ama bugün tüm söylediklerim çıkıyo allah gönlüne göre versin ama senin bebiş erkek bakalım kim bilecek ben mi eflal mi

reyyan merhaba hoşbulduk canım hayırlısı olsun ben ilk günden beri kızım olacak diye hissediyorum

bend eöyle hissediyorum canım kız gibi sanki.bişey diyim mi erkek çocuk çabuk belli oluyor bide kıza göre daha çabuk gelişiyor bedeni.
bak didem mesela.bence seninki kız tabi hayırlısı

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:) hemde merakla:)
haftaya cumartesi belli olacak size ancak pzt. Yazabilirim yada didemle esraya faceden yazarım onlar size verir müjdeyi :) anaaam kaptırdım kendimi gene haaa:) ahahhahah:teytey:

yaaa desene ben yine pazartesi öğrenecegim benim özele atın sonucu olurmuu

evet cnaım kafmaı dağıtıyom nette bir yandna burdayım bir yandan oyun oynadım falan.
amiiiiiin canım amiinnn..inşaalah öyle olur.

didem sinirden anlatamıom kopuk oluo işte ben kalkmıom yaa beyfendinin zoruna gitti ya bu evlilik yürümezz hep ben alttan ben alıom almayınca ağır ceza verio ben onu hep affediom biraz birikti işte şimdi aramıcak biliom haftasonuda gelmicekk napıım yaa

Kızlar yeni bi liste yapalım hamiş olanlara tahmin listesi bakalım en çok kim tutturuyor

Sabah yaseminde kan tahliline gitti ben gitmeden dedim ona sen hamişsin diye

allahhhhhhhh allahhhhhhhhhh ne olabili,r bu kadar büyük olay ya hafta sonu gelmeyecek kadar

kızlar ben yine geldim yemeklerimi yaptım eşim geldi onu tekrar yolladım.şimdide oğluşumu doyuruyorum.siz neler yaptınız bakem reyyncım sakinleştinmi cnm biraz daha iyiysindir umarım.

ayyyyyy teyzesi görsen yersin yersin
hareketlerini görmek çok garip duygu değil mi didemcim, ayaklarını topluyo, uzatıyo parmağını emiyo, bizimki tam bakarken elinin birini karnıma dayadı, eşim diyoki aaaaa bunun parmakları da var bu kadar küçük bebişin tırnakalrının dahi oluşmuş olabileceğine inanamıyor:)) çok güldüm yaaa parmakları da var diyo:d

yaaa desene ben yine pazartesi öğrenecegim benim özele atın sonucu olurmuu

Ama haftaya pazartesi değil ancak 25 ekimde öğrenebilirsiniz hamileysem değilsem 19undan sonra kırmızıları görür derim size :çok üzgünüm::a015:klava:senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…