allahhhhhhhh allahhhhhhhhhh ne olabili,r bu kadar büyük olay ya hafta sonu gelmeyecek kadar
hareketlerini görmek çok garip duygu değil mi didemcim, ayaklarını topluyo, uzatıyo parmağını emiyo, bizimki tam bakarken elinin birini karnıma dayadı, eşim diyoki aaaaa bunun parmakları da varbu kadar küçük bebişin tırnakalrının dahi oluşmuş olabileceğine inanamıyor:)) çok güldüm yaaa parmakları da var diyo:d
doğduğunda getir fethiyeye de yiyelim annesi
kızlar ben yine geldim yemeklerimi yaptım eşim geldi onu tekrar yolladım.şimdide oğluşumu doyuruyorum.siz neler yaptınız bakem reyyncım sakinleştinmi cnm biraz daha iyiysindir umarım.
kızımm oo öle ben bişey yapınca öle olur o yapınca abartma olur böle hep bişey yok ailesine sürekli borç verio bende kızıom ilk sefer itiraz ettim verme borç die ona siniri beyfendinin üstelik ailesi hep hakaret edio bana ama yine ben suçluyum ütü masasını ksldır işe yara da dedi bende işe yaramıom kaldırmıcam dedim yok hamile ayağına yatıyomuşum ona göre hamileliğim kesin diil vs offfffffffffffffff
ay canım ya sinirlenme desemde boşa yani napcan be kuzum sende arama bi kaç gün arar o seni şımarıklık yapıyor şimdi
teşekkür ederim canım sende inşallahh, ama dikkat et kendine lütfen, biraz okudum yazdıklarını da sinirlenmek bebiş için çok zararlı bende akşam bişeye çok sinirlendim gece 3 e kadar uyuyamadım sinirden ama böyle zamanlarda karnımın kasıldığını hissediyorum gerçekten de, artık bebişiniz de olacak bence eşinle bir an önce halletmeye çalışın aranızdaki sorunlarıhayırlısıyla kucağına alırsın inşşşşşş
ama haftaya pazartesi değil ancak 25 ekimde öğrenebilirsiniz hamileysem değilsem 19undan sonra kırmızıları görür derim size:çok üzgünüm::a015: klava:senağlama
kızımm oo öle ben bişey yapınca öle olur o yapınca abartma olur böle hep bişey yok ailesine sürekli borç verio bende kızıom ilk sefer itiraz ettim verme borç die ona siniri beyfendinin üstelik ailesi hep hakaret edio bana ama yine ben suçluyum ütü masasını ksldır işe yara da dedi bende işe yaramıom kaldırmıcam dedim yok hamile ayağına yatıyomuşum ona göre hamileliğim kesin diil vs offfffffffffffffff
ama sen kırmızıları görmeyeceksin ki bu arada yaptıgım tahminleri bi yere yazdım bakalım kimlerin ki tutacak
öle canım ya aramıcamm zaten eskiden ben hep üstüne düşüodum şimdi bebişim var ya bende umursamıom oda ceza vercek bana kesin yineeee hep öle yapıodu ben aman tatsızlık çıkmasın vs baş edemiom artıkk ysa ne hali varsa bugün inadına her yeri dağıtmış gitmişş
ulan bi tutsun seni ihya edecem ama tutmazsa yedim seni kaç benden:)
hışşşşttttt yok öyle kocaya kızım bebişleri üzmek sallayın ya hiç birşey bebişinin üzülmesine degmez aman konuşur konuşur susar hem dağıtsın boşver bugün toplama kalkamadım çok kötüydüm dersin yarın toplarsın ortalıgıda ha aranıza girmek gibi de olmasın canım ya ama üzme kendini
benimm kii ne olacakkkkkkkkkkk
bence erkek içime doğdubenimm kii ne olacakkkkkkkkkkk
ayın 25 inde görüşelim tutmassa ben kaçarım kesin ama tutarsa iyi yönünden bak iyi olsun bugün koçişi tuttttt bırakma 9 ay sonra bebiş kucak ta
Canım takma kafanı erkekler baba olma hissine kolay kapılamıyorlar onlar biz gibi değiller biz doğuştan anneyiz:) Onların bu tavırları önemsenmez ama kaale almayacaksın:) Hele ailelerine laf söylemeyeceksin boşver herşey olacağına varır zaten... Sen üzülüp bebişini de üzme annesi o pişman olduğunda geç olmasın sen sadece umursamaz davran. Tabi durumlarınızı bilmiyorum mesela eşin neden hafta sonları geliyor sadece ve neden sana böyle davranıyor. Ailesi neden senle iyi değil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?