Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Tooxic senin erkek çocuğun olacak canım ama sen içinden geçeni neden yazmadın

afrr bişey gelmediii ya sen söle neşhenn hayırlısı canımm

Kızlar ben kaçar mesai bittiiiiii eve gidiyorum artık yemek yapacagım daha aman kadınların işi neor ye hem iş hem ev işi offffff

YARIN GÖRÜŞMEK DİLEGİ İLE KİB. HE BİRDE BEBİŞLERİ ÜZMEYİN BAKopuyorumnanaktan

hepsii kılda ondann iş gereği hfta sonu gelio karışık tatlım ben onu çok seviodum ama artık emin diilim oda kıllık yapar uzatır da uzatır sonrada bişey olmamış gibi olan bana

Aynen öyle canım ne kadar istesen de onları istediğin gibi yapamazsın o yüzden relax ol tatlım:) Hiç bişi olmamış gibi davran o sana kıllık yapsın sen kaale alma:) Aramazsa da arama hafta sonu gelmezse neden gelmedin merak ettim bişeyin mi var diye sorarsın:)
Değmez üzme tatlı canını

kıslarrr benim bugün bulantım bile yoktuu kusuverdim ya galiba artık bebişim kendii hisstetiro

sormıcamm bile keyfiii bilir

kıslarr ben b yemek yiym yavrum acıkmıştır başınızı şişirdim desteğiniz için tşk ederimm öpüom hepinisi

kızlar herkese selam ben nete girmiyorum sizlerden ayrı kalıcam uzun bir süre ben bilgisayar telefon alışveriş merkeslerindeki x ray kapıların zararlı olduğunu düşünüyorum hamişlere :) yada çok titizleniyorum gerçi kitaplardada yazıyoda neyse hepimize hayrılı doğumlar diliyorum herkesi öpüyorum arasıra grersem yazarım kenndinize iyi bakınnnopuyorumnanaktan

kızlar nasılsınız görüşemiyoruz sizlerle sabah vaktim pek olmuyo akşamda siz yoksunuz
bugün doktora gittim bebişim 22 cm 230 gr.teyzeleri..ayak ayak üstüne atmış yatıyo yesin annesiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…