ebruuu çok güzel yaa maşallah rahatı yerinde oğluşunun
zuhalcimm Allah söyletti galiba eşim yazdıklarını görse sana bi hediye yollar kesin ..
bebişim kız teyzesi..sen nasılsın? çalışmalara devam mı
canmmm ben oğluşun olcak diye kalmış aklımda kızının rahatı yerinde o zaman maşallah diyelim..
iyiyim bende bu ay da olmadı hastayım şu an ama devam tabi ki inşallah beim de olcak birgün inanıyorum..
canım Allah sizede yaşatır inşallah gerçekten çok güzel bi duygu moralin nasıl
moralim dün çok bozuktu..4 gündür süren kahverengi akıntım vardı dün de adet günümdü ama kanamam olmamıştı doktora gittik rahim filminden sonra olabilir dedi bugün de kanamam başladı rahatladım yani olmayınca da korkuyorum çok karışık duygular insanı çok yıpratıyor canmmmm
sen bu ay erken mi adet oldun ? yoksa ben kanamayı adet oldun diye mi hatırlıyorum
kızlar iyi geceler daha hamile olduğumu bile anlayamadan acayip grip oldum çok fenayım 2 gündür doktora gittik hamileyim diye hiçbişey yapamadılar bileniniz varmı hamilelikte ne gibi grip ilaçları kullanılıyo çok fenayım yaaaaaaaa
günaydın zeynepcim
aman yaa sabah sabah iyice sinir olmuşsun sen
zkol canım günaydın daha sabahtan sinirlernme ben senin sinirleniri alırım merak etme karın ağrında büyük ihtimal servis beklerken üşüdün ondan dır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?