Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Sonra mı göründü kese? Kızlar adetten önce kan testi yapılıyordu dimi sizce cumartesi yaptırayımmı yoksa adeti mi bekleyeyim?

canım istersen gününü bekle ama erkende yapıyorlar kan testini 4 gün önce ögrenen var kanda

evet gidecektim bugun doktora afrcim ama saat 1 de bi toplantı koydular izin bile isteyemedim.kaldım oylee..yarına kaldı yıne (

hayırlısı olsun canım vardır her işte bi hayırrr o zaman yarın ögleden sonra gidersin bizede haber vermeyi unutma imi

yasemincim ewet tekrar baktır düzenli olarak yükseliyormu diye
kese göründüğünde hcg kaçtı bilmiyorum canım

zeynep bence acele etme canım
ben adetim 3 gün geçince önce evde yaptım ertesi günde hcg baktırdım
bence sende bekle güzelim ya

ysmn doktorum bana 5000-6000 degerlerınde keseni gorebılırız demişti.hesabıda soylekı simdi senin 650 ya ıkı gunde bir ıkı katına cıkıyor.12sınde 650 14unde 1300 16sında 2600 18inde 5200 boylece sanırım 18i gibi kesen rahatlıkla gorulebılır..

Günaydın hanımlar geçmişi okudum yasemincim ben ilk gittiğimde değerim 545 di bir hafta sonra 5553 oldu ve üstten ultrasonla bakıldığında görülmedi vajnal ultrasonla görünüdü kese.

Kızlar baş ağrım geçmiyor,doktor ilaç yazmıştı ama tansiyornunu ölçmeden içme demişti tansiyon aleti almamız lazım acil olarak

Bu arada herkesler nasıllar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…