Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

iyiz kizlar siz nasilsiniz? eflalcim seninde mi tansiyonun düsüp duruyo? dün benimde dibe vurmustu yine. ev daginik daha hersey yerlesecek, ben erkenden yattim. sabahta sinir oldum kendi kendime birsey yapmadan uyudum diye

iyiz kizlar siz nasilsiniz? eflalcim seninde mi tansiyonun düsüp duruyo? dün benimde dibe vurmustu yine. ev daginik daha hersey yerlesecek, ben erkenden yattim. sabahta sinir oldum kendi kendime birsey yapmadan uyudum diye

Canım tansiyonumda bişey varmı bilmiyorum ölçemiyorum alet almamız lazım baş ağrılarım başladı doktorda tansiyonuna bakmadan ağrı kesici içme dedi öyle yani, canım sana maden suyu fayda etmiyormu tansiyonu yükseltir günde iki şişe iç ama içinde nitrit olmasın zararlıymış.

kizlar bende birsey sorcam. demir eksikligine karsi kullanilan ilaci doguma kadar mi kullanmam gere acaba?

günaydın eflalcim hoşgeldin
ayy çok geçmiş olsun canım

Günaydın canım sağol bu haftalarda olması normalmiş kan basıncı yükseldiği için oluyormuş sizde de olabilir yani.

ben sürekli maden suyu iciyorum zaten ama bazen oluyor iste. gecen hafta benimde baya bi kafam agridi. ay catlicak kafam sandim. uyudum 1 saat kalktim hala gecmemis. böyle televizyon falan izlerken nasil agriyordu ta gözlerimden kafama dogru gidiyordu agri. ya uykusuzluktandi yada tansiyondan. bizdede yoktu tansiyon aleti kaynatam izinde aldi verdi iyiki simdi arada bi ölcüyorum iyi aslinda ama dün yine düsmüstü hemen fark ediyorum artik, uykum geliyo agirlasiyorum, kafam sik sik dönüyo falan

Canım onu doktorun söyler bana daha yeni yazdı.

ay canim ya ben ilk basta surup almistim yani doktorum onu almami söyledi. cok igrencti ama tadi ictikten sonra resmen kan tadi geliyordu agizima. simdi hap aliyorum, kaynatam türkiyeden arastirdi ferro sanol duodenal 100mg gönderecek doktorumada sordum tamam ondan günde iki tane al dedi. o haplarda daha gelmedi. simdi kardesimin vardi 40mg liklar onlarida bi dengeliyemedim belki aóndanda oluyordur benim bu agirlik falan. hemen uykum geliveriryor. ha birde iste bende dün fark ettim. demir iolacindan dislerin koyulasiyormus doktora gittim dün evet demir ilacindan dedi. birakinca gecer dedi

zeynep bence acele etme canım
ben adetim 3 gün geçince önce evde yaptım ertesi günde hcg baktırdım
bence sende bekle güzelim ya

Uf yaaa belirsizlik ve beklemek deli ediyor beni bekleyelim bakalım kızlar inşallah sabrımın sonu selamettir:)

Günaydınnnn herkese :icecream: kız zkol sana cevap attım gördünmü??

Canım kan ilacı çok kullandım ben o şurup şeklinde olanıda biliyorum kan gibi rengi zaten benim kullandığım tek içimlik şişelerdeydi,şimdi ferrum fort kullanıyorum günde bir tane içiyorum ben daha öncede kullandım bundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…