iyiz kizlar siz nasilsiniz? eflalcim seninde mi tansiyonun düsüp duruyo? dün benimde dibe vurmustu yine. ev daginik daha hersey yerlesecek, ben erkenden yattim. sabahta sinir oldum kendi kendime birsey yapmadan uyudum diye
günaydın eflalim.hosgeldin..şimdilik eczanede olçtur baride.alıver ilacını.
günaydın eflalcim hoşgeldin
ayy çok geçmiş olsun canım
kizlar bende birsey sorcam. demir eksikligine karsi kullanilan ilaci doguma kadar mi kullanmam gere acaba?
Canım tansiyonumda bişey varmı bilmiyorum ölçemiyorum alet almamız lazım baş ağrılarım başladı doktorda tansiyonuna bakmadan ağrı kesici içme dedi öyle yani, canım sana maden suyu fayda etmiyormu tansiyonu yükseltir günde iki şişe iç ama içinde nitrit olmasın zararlıymış.
Canım onu doktorun söyler bana daha yeni yazdı.
zeynep bence acele etme canım
ben adetim 3 gün geçince önce evde yaptım ertesi günde hcg baktırdım
bence sende bekle güzelim ya
Günaydınnnn herkese :icecream: kız zkol sana cevap attım gördünmü??
ay canim ya ben ilk basta surup almistim yani doktorum onu almami söyledi. cok igrencti ama tadi ictikten sonra resmen kan tadi geliyordu agizima. simdi hap aliyorum, kaynatam türkiyeden arastirdi ferro sanol duodenal 100mg gönderecek doktorumada sordum tamam ondan günde iki tane al dedi. o haplarda daha gelmedi. simdi kardesimin vardi 40mg liklar onlarida bi dengeliyemedim belki aóndanda oluyordur benim bu agirlik falan. hemen uykum geliveriryor. ha birde iste bende dün fark ettim. demir iolacindan dislerin koyulasiyormus doktora gittim dün evet demir ilacindan dedi. birakinca gecer dedi
Bende sana yazdım doğrumu? Eğer doğruysa kaydediyorum.
günaydın lucky hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?