Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Lucky hoşgeldin canım annemle konuşuryordum yazamadım

dislerinde bi kararma fark ettin mi? veya oldu mu öyle? sanki benim öndeki 4 disimin altlari seffaflasmis gibi

Ay kızlar içtim ilacı akşama kadar çekilmez bu ağrı, bu arada sağlık ocağına kayıt yaptırdınız mı?

Kızlar ben çıkıyorum pc başında çok oturmuycam artık hoşçakalın.

Canım benim bende yakın zamanda adet bekliyorum hadi bakalım inşallah bu aydan itibaren bebişlerimiz bizledir de adet görmeyiz:) Patronunu toplanır parçalarız de ona olur mu?

inşallah canım bebişler bizimledir. zkol canım yapın bir güzellik ben osmanbeydeyim topla arkadaşları gel bıktım bu erkek milletinden kocada olsalar aynılar patronunda ne yaptıklarına akıl sır ermiyor. ne zararı vardı benim internetimin ona anlamıyorum. zaten ufacak bir odayı 3 erkekle paylaşıyorum boguluyorum burda. tek dilegim hamile kalıp biran önce bu işyerinden kurtulmak. artık sabrım dayanmıyor. kızlar dua edin ne olur. kendinize iyi bakın bugün bir daha açamam patron gelir birazdan.

kizlar bu adam beni deli edecek.aksam erken yattik iste. sabah ben 6.15te kalktim hazirlandim falan 6.40da cikarken uyandirdim canim kalk bak gec kalirsin diye. tmm dedi. telefonun saatini kurmus mu diye baktim kurmus, telefonu koydum bas ucuna duysun diye. gittim ise. yolda 7.15te falan 3-4kez aradim sonuna kadarda caldi caldi telefon kapandi. dedim heralde telefonu evde unuttu. e bende basladim ise. demin aradim napiyon diye. calisiyom napim diyo saat 8bucukta ise gelince böyle oluyo diyo. e dedim ben seni uyandirdim uyuyami kaldin okadarda cagri attim dedim. diyoki bundan sonra senin uykun yüzünden bi isim ters giderse cok kötü kavga ederiz diyo. ya kardesim sana kim uyu diyo, uyuma, benden önce uyudum. neymis babam gibi yan gelip yaticama annem gibi biraz is yapacakmisim.

sinir ediyo bu beni ya. burda simdi benim sucum ne. kocaman insanlariz ben uyucagim zamani ona mi sorcam oda kac yasinda adam yani uyucagi kalkcagi zamani bilmiyor mu. 1 haftadir is yapcam diye anasi agliyormus ben hala uykuyu düsünüyormusum. deli mi ne bu ya. sanki benim evimi yapiyo kendi evi degil.hem sinir ediyo hem üzüyo ya. hemende benim sucum oldu

isin garibide izinde aldirtmiyo bana. ya ben zaten ölüyom sabahtan aksama kadar burda calismaktan. o yetmiyormus gibi birde 1saat ögle arasinda eve kostur geri ise kostur. aksam burdakilerin derdini cek isini hallet. ya ben ne zaman kendi isimi halletcem ya. deodorantim kalmadi 3 gündür deodorant almaya bile cikamadim iki dakika. sanki ben dedim, sadece ben istedim hemen simdi hamile kalmayi. sanki tek benim cocugumu tasiyormusum gibi diyoki sen birsey yapmiyon hep ben yapiyom e benim yapacagim ne is var temizlikten baska. oda ev zaten karman corman neyin temizligini yapicam. 3gündpr evde raporlu hic bir is yaptigida yok ama ona baksan dünyanin isini yapmis. hala haftasonu nasilsa öyle ev.

sumrucum bilmiyon mu erkekleri canım ya
takma kafana kendini haklı çıkarmaya çalışıyor boşver sen onu

sumrucum bilmiyon mu erkekleri canım ya
takma kafana kendini haklı çıkarmaya çalışıyor boşver sen onu

ya canim bosverde bir anda her yükü üstüme atiyo. gecen diyoki sen is yapma sen dinlen. sanki sinsi sinsi demis gibime geliyo simdide. valla onun hicbirsey yapmasini istemiyorum bile cünki biliyorum iki gün sonra hep insanin yüzüne vurur o.

hayret bişey ha başına kalkacaksa yaptıklarını
hiç yapmasın daha iyi canım
aman belkide sinirden söylemiştir sen çok sıkma canını be gülüm

burda hapima para vermemek icin babasinin ordan gönderdigi haplari bekletiyo. ozamana kadar kardesimin hapi vardi aynisi ama grami eksik doktor 100 mg haplardan 2 tane atican dedi e bunlar 40mg 5tane atmakta cok geliyo gözüme. eczaneyide arayamadim birtürlü. ayarlayamadim iste hapin dozunu belki o dengemi bozdu. demir ilacini aldigimdan beri uykum gelmyiordu öyle sik sik. hem birde 3ayi atlattim nerdeyse simdi öyle cok uykumun gelmemesi lazim ama geliyo napim.

hayret bişey ha başına kalkacaksa yaptıklarını
hiç yapmasın daha iyi canım
aman belkide sinirden söylemiştir sen çok sıkma canını be gülüm

bende öyle diyorum ebrarcim ben sinir oldukca bebegime yansiyacak diye üzülüyorum birde. cumartesi 2ye kadar duvarlari kagitlamislar. pazar günü 5te kiyamadim uyandirmaya. kalktim annemle beraber gittik sinemayi temizlemeye. babam nasil kizdi o seni düsünüyor mu sen niye böyle salaklik ediyon. ben ona dedim erken gelsin vaktinde kalkip yapsin isini diye. gercektende dedi oglum erken gel biraz hem uykunu alinca daha cok is yapabilirsin dedi. tmm dedi gelmedi. neyse dedim tmm birdaha kalkiririm kendim gelmem. ben ona kiyamiyom, senin yerine ise gittim demiyom. o hemen benim anam agliyo bir haftadir sen yatiyon diyo. ben burda elin isiyle ugrasiyom sabahtan aksama kadar beyefedinin kiskancligindan 1saat icinde eve gidip geliyom, neymis yukarda personel odasinda milletin yainda erkeklerin yaninda ne isim varmis. Allahim sabir diyorum baska birsey demiyorum

canım fazla takma diyecegim ama biliyorum mümkün degil senin eşimde benim ki gibi çok kıskanç sanırım ha sen kendime dikkat et allah korusun iş yapıyom diye kendini parçalarken ya bebişe birşey olsa o zaman eşin bu sorumluluğu nasıl alacak hiç üzülmeyecek mi valla benimki pek yaptıgım işlere karışmaz hastayım deyince aman kendine dikkat işler dursu sonra yaparsın der varya birde hamiş olsam sanırım bana hiç iş yaptırmaz kendi yapar herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…