canım fazla takma diyecegim ama biliyorum mümkün degil senin eşimde benim ki gibi çok kıskanç sanırım ha sen kendime dikkat et allah korusun iş yapıyom diye kendini parçalarken ya bebişe birşey olsa o zaman eşin bu sorumluluğu nasıl alacak hiç üzülmeyecek mi valla benimki pek yaptıgım işlere karışmaz hastayım deyince aman kendine dikkat işler dursu sonra yaparsın der varya birde hamiş olsam sanırım bana hiç iş yaptırmaz kendi yapar herşeyi
sen bence eşimle bi konuş acaba başka sorunları mı var sana yansıtıyor olabilir işle ilgili sorunu olabilir ama nazikçe sor bizimkide işte çok yoruluyo akşam eve geliyo herzaman kapıyı ben açarım hoşgeldin der bi öperim yemek halan veriz baktım morali bozuk azcık sırnaşırım senin bi derdin mi var diye sorarım anlatır sonra rahatlar
sabah sinirliymiştir uykudan dolayı sende alıngan sındrır o aralar aman sana bagırdıkça tamam de geç valla ben öyle yapıyom kızınca susarım hiç konuşmam o konuşurur kaonuşur susar ben ara sıra tamam canım falan derim ama aslında dinlemem bile çogunlıkta valla bu konuştuklarımı dursa agzıma tükürür ama ben yine de kendimi haklı çıkartırım
Kızlar çok halsizim,diyorumki yatalak hastalar kendi işlerini yapamayacak duruda olanları şimdi daha iyi anlıyorum mesela koltukların yeri değişecek peteğin önünü açmak için ben yapamıyorum artık haliyle eşimde bir haftadır yapıcak ya ne zormuş gelip gidip bakıyorum ama elimi süremiyorum önceden olsa tenezzül etmezdim hiç, yatağında yeri değişecek o da bekliyor.
Sumru doktor vitamin vermedi mi sana elevit adı herşey var içinde 12 vitamin 7 mineral var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?