Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ya hasta olunca yine evdeyim ha´ni bütün gün yine yapiyorum yani birseyler yan gelip yatmiyom. ama dün mesela basim döndü, agirlik cöktü uyumusuz ikimizde. e madem uykun yok uyuma. ben uyuyom diye sende mi uyucan yani. cuma günp ikimizde 2bucukta yattik. sabah 6 bucukta kalktik beraber ise gittik yani onun isi ama haftasonlari bende gidiyorum yardim etmeye. neyse sabah kalktik diyoki uykum var. dedim benimde. bana demezmi sen yine iyisin iyisin. dedim alla alla ikimizde ayni saatte yattik. birsey demedi.

sen bence eşimle bi konuş acaba başka sorunları mı var sana yansıtıyor olabilir işle ilgili sorunu olabilir ama nazikçe sor bizimkide işte çok yoruluyo akşam eve geliyo herzaman kapıyı ben açarım hoşgeldin der bi öperim yemek halan veriz baktım morali bozuk azcık sırnaşırım senin bi derdin mi var diye sorarım anlatır sonra rahatlar

yok canim isle ilgili bi derdi yok. zaten 2-3saat calisiyo geliyo annemde ayni yerde calisiyo. kiz demin annemle ugradilar yanima normal adam birseysi yok ama telefonda agizima ... tövbe tövbe.

sabah sinirliymiştir uykudan dolayı sende alıngan sındrır o aralar aman sana bagırdıkça tamam de geç valla ben öyle yapıyom kızınca susarım hiç konuşmam o konuşurur kaonuşur susar ben ara sıra tamam canım falan derim ama aslında dinlemem bile çogunlıkta valla bu konuştuklarımı dursa agzıma tükürür ama ben yine de kendimi haklı çıkartırım

ilk baslarda o ne dese bende karsilik verirdim. 1 yil boyunca o yüzden cok cok tartistik. izinden sonra akillandim mi ne o sinirli olunca bagiriyo cigiriyo ben susuyorum arada iste bende tamam falan diyorum ama cok birsey demiyorum baska. fikrimi falanda hic söylemiyorum. baktim sustu bekliyorum sinirde gecti birsey kendi düsüncemi normal bi sekilde söylüyorum. yok mok desede sonunda yine benim sitedigim oluyo

Selam kızlar ne haber?

Kızlar çok halsizim,diyorumki yatalak hastalar kendi işlerini yapamayacak duruda olanları şimdi daha iyi anlıyorum mesela koltukların yeri değişecek peteğin önünü açmak için ben yapamıyorum artık haliyle eşimde bir haftadır yapıcak ya ne zormuş gelip gidip bakıyorum ama elimi süremiyorum önceden olsa tenezzül etmezdim hiç, yatağında yeri değişecek o da bekliyor.

kiz ne degistiriyon ki koy bi yere yaz kis hep ayni kalsin. kizlar ya benimde yine burnum akmaya basladi galiba hasta olacam. tasinma stresinden meyva falan aklima gelmyiorki.

Değiştiremm canım hamile hamile yapmam yani önceden olsa hasta bile olsam yatmazdım amma şimdi bebeği düşünmek zorundayım

Sumru ben sevmiyorum kışın koltukların konumunu bahar gelince hemen eski haline çeviriyorum oda böyle daha hoş duruyor kışın mecbur petek için değişiyorum.

Sumru doktor vitamin vermedi mi sana elevit adı herşey var içinde 12 vitamin 7 mineral var.

Kızlar ben yine çıkıyorum ateş basıyor bana napıyorsunuz diye bir bakıyım dedim pc başında çok oturmak istemiyorum ama aklımda sizde kalıyor.

Sumru doktor vitamin vermedi mi sana elevit adı herşey var içinde 12 vitamin 7 mineral var.

yo ayri bi vir´tamin vermedi. benim folik asit haplarin adi vitaverlan. icinde folik asit, iod ve 10 cesit vitamein var

Jod: 150 µg
Folsäure: 400 µg
Vitamin D3: 5 µg (= 200 I.E.)
Vitamin C: 50 mg
Vitamin E: 7 mg
Vitamin B1: 0,75 mg
Vitamin B2: 0,9 mg
Vitamin B6: 1,5 mg
Vitamin B12:1,75 µg
Biotin: 75 µg
Pantothensäure: 3 mg
Niacin: 9 mg

doktor baska birsey alman geremiyor dedi. iste birde demir eksikliginden demir ilaci

ana bugün kimse yazmıyo neden böyle oldu dün hızına yetişilmiyordu bugün kimseden ses seda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…