acıktımmmmmmm sumru seni bile yiyebilirim
Hepimiz öyleyiz be canım özellliklede regl son bir hafta kala strese heyecana başlıyoruz sonrada olmayınca hayal kırıklığı ama daha sakin olup kafanı başka şeylere vermeye çalış mesela ben son bir haftadı kendimi elişine verdim ve gayet rahatım ama yarın dr gidicegim için strese girdim bu günde
neden gidicen doktora hayırdır. hayırlısı olsun allahtan işler yogunda çok düşünmüyorum. ama ufacık bir fırsatta aklımda oluveriyor.hihoyyyt
ye canim ya afyiet olsun. biri basimin etini yiyo zaten evde birde sen ye.:) ne istedi canin kiz
gerçi bulabilirsin söylüym kestane istedi akşamdan çizdim suya koydum eve gidip fırına atıp pişiricem
kestaneyi neden suya koyuyorsun ki canım yanlış anlama bilmediğim için sordum ben çizdikten sonra direkt fırınliyorum da
gerçi bulabilirsin söylüym kestane istedi akşamdan çizdim suya koydum eve gidip fırına atıp pişiricem
Neymiş o beyaz akinti peki canım bazen bende de oluyor özelliklede regl birkaç gün kala[/Q
Lökore ismi verilen bu gebelikte akıntı durumu bazen renksiz,genellikle süt kıvamında ve hafif kokuludur ve hamilelikte normaldir.Gebeliğin ileriki aylarında bu akıntı daha da artar ve rengi koyulaşır.Hamilelikte fizyolojik akıntı olarak değerlendirilmelidir. böyle yazıyor gebelikteki akıntılar diyince
Gebelik hormonları vaginanın içindeki florada dengeyi bozup hamilelikte akıntı miktarını arttırırlar.
daha güzel ve çabuk pişiyo tatlım sobada olsa sorun yokta fırında veya tavada pişireceğim için böyle yapıyom
kiz benimde canim ne zamandir istiyo ama iste tasinma falan almaya firsat olmadi. ilk firsatta alip bende yapicam. yemek olmasin o olsun bana yeter ya. cok seviyorum böyle dizi izlerken falan kestane yemek. ama benimkisi bu aralar biraz hayal. daha ev karman corman televizyonda ayarlanmadi daha. bakalim. anneme söylerim bende :)
Bende artık öyle yapım madem canım
ay zkolum iyiki geldin kız arştırdım ama birşey çıkamadı nedir bu beyaz akıntı diye anlamıyorum ki kokulu olsaymış hamilelik belirtisi diyecektim ama kokulu degil en azından giyinikken bir koku gelmiyor
kizlar ben cikiyorum kiz didem bitanesini benim yerime ye olur mu? hadi yarin grsrz artik. öpyüorum hepinizi. bugünüde bitirdik cok sükür opuyorumnanaktan
Klomen kullandım ya canım 10 gün sonra gel dedi ama cumartesiye geliyordu bende birgün önce yani yarın gidicem belki çatlama iğnesi verebilir dr bakalım
Yok canım bendeki de kokusuzHadi bakalım sabredelim biraz daha hayırlısı Allahtan:)
Ben kaçıyorum mesaim bitti bugün bebiş ziyaretine gittim kızlar bebekleri severken bize dua ettim rabbim duysun isteklerimizi:)
Yok canım bendeki de kokusuzHadi bakalım sabredelim biraz daha hayırlısı Allahtan:)
Ben kaçıyorum mesaim bitti bugün bebiş ziyaretine gittim kızlar bebekleri severken bize dua ettim rabbim duysun isteklerimizi:)
hadi bakalım hayırlsı olsun. inşallah güzel haberlerle gelirsin bize kadın olmak ne zor ya. erkeklerin hiç böyle dertleri yok. ama yine şükür ediyorum allaha kadın oldugum için hamilelik duygusunu yaşamak gibisi yok helede yavrunu saglıcakla kucagına aldıgında bir kadın daha ne isterse sadık bir eş saglıklı bir bebk dırdır etmeyen bir kaynana ve annesine yakın bir ev. ohh yemede yanında yat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?