Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

neden gidicen doktora hayırdır. hayırlısı olsun allahtan işler yogunda çok düşünmüyorum. ama ufacık bir fırsatta aklımda oluveriyor.hihoyyyt

neden gidicen doktora hayırdır. hayırlısı olsun allahtan işler yogunda çok düşünmüyorum. ama ufacık bir fırsatta aklımda oluveriyor.hihoyyyt

Klomen kullandım ya canım 10 gün sonra gel dedi ama cumartesiye geliyordu bende birgün önce yani yarın gidicem belki çatlama iğnesi verebilir dr bakalım

kestaneyi neden suya koyuyorsun ki canım yanlış anlama bilmediğim için sordum ben çizdikten sonra direkt fırınliyorum da

daha güzel ve çabuk pişiyo tatlım sobada olsa sorun yokta fırında veya tavada pişireceğim için böyle yapıyom

gerçi bulabilirsin söylüym kestane istedi akşamdan çizdim suya koydum eve gidip fırına atıp pişiricem

kiz benimde canim ne zamandir istiyo ama iste tasinma falan almaya firsat olmadi. ilk firsatta alip bende yapicam. yemek olmasin o olsun bana yeter ya. cok seviyorum böyle dizi izlerken falan kestane yemek. ama benimkisi bu aralar biraz hayal. daha ev karman corman televizyonda ayarlanmadi daha. bakalim. anneme söylerim bende :)

kizlar ben cikiyorum kiz didem bitanesini benim yerime ye olur mu? hadi yarin grsrz artik. öpyüorum hepinizi. bugünüde bitirdik cok sükür opuyorumnanaktan

evet tatlım söyle yapsın annen orda ye bari
bide kahvaltı istiyo canım eve gidip kahvaltı yapıcam ay manyağa bağladım iyice

ay zkolum iyiki geldin kız arştırdım ama birşey çıkamadı nedir bu beyaz akıntı diye anlamıyorum ki kokulu olsaymış hamilelik belirtisi diyecektim ama kokulu degil en azından giyinikken bir koku gelmiyor

Yok canım bendeki de kokusuz Hadi bakalım sabredelim biraz daha hayırlısı Allahtan:)
Ben kaçıyorum mesaim bitti bugün bebiş ziyaretine gittim kızlar bebekleri severken bize dua ettim rabbim duysun isteklerimizi:)

Klomen kullandım ya canım 10 gün sonra gel dedi ama cumartesiye geliyordu bende birgün önce yani yarın gidicem belki çatlama iğnesi verebilir dr bakalım

hadi bakalım hayırlsı olsun. inşallah güzel haberlerle gelirsin bize kadın olmak ne zor ya. erkeklerin hiç böyle dertleri yok. ama yine şükür ediyorum allaha kadın oldugum için hamilelik duygusunu yaşamak gibisi yok helede yavrunu saglıcakla kucagına aldıgında bir kadın daha ne isterse sadık bir eş saglıklı bir bebk dırdır etmeyen bir kaynana ve annesine yakın bir ev. ohh yemede yanında yat.

Yok canım bendeki de kokusuz Hadi bakalım sabredelim biraz daha hayırlısı Allahtan:)
Ben kaçıyorum mesaim bitti bugün bebiş ziyaretine gittim kızlar bebekleri severken bize dua ettim rabbim duysun isteklerimizi:)

inşallah tatlımmmmm iyi akşamlar sanada

Sabah erkenden gidicem öğleye kadar isim biter en geç saat 3 gibi gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…