Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ne güzel bir başlık bu. biz de aralık ayında çalışmalara başlamayı düşünüyoruz Allahın izniyle.. bakalım ben de katılırım inşallah aranıza :)

bende kestane istiom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

esra dr gitcekmişsin canım hayırlısı olur inş hadi bakalım

Sağol tooxicim inşallah bir sorun çıkmaz da hayırlısıyla tez zamanda bende bebeğime kavuşurum ve aşerirken sizle paylaşırim

ne güzel bir başlık bu. biz de aralık ayında çalışmalara başlamayı düşünüyoruz Allahın izniyle.. bakalım ben de katılırım inşallah aranıza :)

Hoşgeldin canım aramıza sen bilirsin ama ben senin yerinde olsam aralığı filan beklemem çünki bende hemen ilk ayda olur sanıyordum ama 7.denemendeyim ve hala yok ne kadar çabuk beklersen korunmayi okadar çabuk kavuşursun bebeğine

Sağol tooxicim inşallah bir sorun çıkmaz da hayırlısıyla tez zamanda bende bebeğime kavuşurum ve aşerirken sizle paylaşırim

ayy inş tatlım bizde canının istediklerini kargolarız inş sorun çıkmaz canım kalbini ferah tut

çıkmadan bakam dedim akşam ütü yaparken takılırım belki size esracığım
betüllll kız içime büyütme alda pişir

ya ben bebeğimi çok merak ediyoooommm...en son gittiğimizd egazdan görünmedi fazla bişey anlayamadım yaa..şimdi de bayram haftası gidecez nasıl dayanacam beeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…