bende geldim ya nereye gittiniz beni bırakıp
benimde az kaldi. tam 50 dakikacik
Benimde aynen:) Dün bütün akşam uyuduğum için bu akşam iş yapmayı planlıyorum:)
ayyyy artık eve gidelim
ben yatıym uyuym offffffffffff
ben planlamiyorum ecbur yapiyorum tatlim :) valla artik gülüp gecmeye karar verdim taka taka kafam agridi demin az daha izin alip erkenden eve gidecektim ama gecti cok sükür.
kiz uykucu. sen bendede betersin heralde. bu arada asermelerin ne durumda devam mi?
benim arada bi birseyler istiyo canim ama bazen söylüyorum esime bazen söylemiyorum. dün mesela bi meyva istedi canim ama söylemedim bakalim belki bugün söylerim var galiba marketten gitsin alsin istedigim meyvayi. aslinda ikitane ama ötekisni pazar günü alirim
Yaaa kızım boşversene eşin henüz baba olmaya hazır değil ondan öyle davranıyor sana sen sabret canım sabrın sonu selamettir. Sadece biraz daha dikkatli davran eşine karşı ve mesafeli sonrası kendiliğinden gelir. Ayrıca üzme kendini bebişine yazık::
valla benim bebisime yazik demi. öyle yapicam zaten. demin mesaj attim zaten kafam cok agriyo, isimde cok ama belki erken gelirim diye. az sonra eve gidince nazlancam iste hep o mu nazlanicak. ozaman kiyamaz bana :)
devam canım dururumu hiç bugünde bişeye aşeriyom gidip yiyecemmmmmm
Aynen öyle bacım bak erkekler güçlü kadınları severler ezdirme kendini adamı parçalada demiyorum ama bebişimiz var canım sende yoruluyorsun ama ben taşıyorum bana bişi olursa onada olur fikrini ona aşıla:)
ye sen canim ye. sonra obez hamileyim diye mizmizlanma :)
Anaaam kız o bendende geliyo 2-3 gündür neymiş o bakam:) Haaaa bu arada ben geldim:)
ay kızlar beklemek ne zor. ümitlenmeyeyim dedikçe ümitleniyorum allah yardım etsin bizlere
ay zkolum iyiki geldin kız arştırdım ama birşey çıkamadı nedir bu beyaz akıntı diye anlamıyorum ki kokulu olsaymış hamilelik belirtisi diyecektim ama kokulu degil en azından giyinikken bir koku gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?